N
nurx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nurx
-
Kizlar Siz Bunu Denediniz Mi?işe Yariyo Mu?
marketlerde kereviz sapı var paketlenmiş şekilde genelde organik ürünlerin bulunduğu yerde görüyorum ben
lahana çorbası diyetini yapmıştım önceden. kereviz sapı vardı malzeme listesinde ... o zaman bi yerlerde okumuştum. kereviz sapının yağ yakıcı özelliği varmış
kereviz yerine sapı da kullanılabilir sanırımyerimseniben
arkadasim lahana diyeti yaptigini yazmissin bende su anda yapiyorum ama tam olarak anlamiyorum mesela sebze ve meyva serbestti bugün amma ne kadar yiyecegimi tam olarak yazmamislar valla bende buldugum gördügüm meyveleri yedim miktar olarak yazip yardim edrmisin birde günde kac defa corba yemek lazim yazarsan sevinirim simdiden allah razi olsun
ya ıse yarayan bısı yok mu?
benım bıldıgım bı yontem var ama ,tek ciğ sebze meyve ve gunde sadece 2 kase yogurt 3 gunde 2 kg verdırıyor ,oyle anıden gobek erıtenı gormedım ama 2 kg da baya ıyı bence
hem 3 gun ekmek yemeyınce baya ıyı oluyor bıraz sınır bozuyor o kadar
fakat 2 kg garantı
:1shok: regl döneminde karın gitmez diye biliyorum ben.Ki regl döneminde hiçbişey yemese bile 2 kilo alırmış insan.Ama karnının eridiğini yazmışsın Bidaha denersen eğer mutlaka bildir sonucu.kafamçokkarıştıbunu ilk yazan kardeşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin bişey sorcamtatlicadiarzu
ya regliden ya da bundan benim karnım gitti ayol :teytey::teytey:
bunu ne kadar zamanda tekrarlasak acaba :sm_confused:
adet bitiminde bi daha yapayım kesin sonuç zaman :dance::dance:
varmı başka deneyenŞeniz
:1shok: regl döneminde karın gitmez diye biliyorum ben.Ki regl döneminde hiçbişey yemese bile 2 kilo alırmış insan.Ama karnının eridiğini yazmışsın Bidaha denersen eğer mutlaka bildir sonucu.kafamçokkarıştı
3 günde 2 kilo mu? hadi canım sen de..CADIARZU
yapsam mı acaba? sadece çiğ sebze ve meyve..CADIARZU
UYGULADIĞIM DETOKS YÖNTEMİ İLE İLE 5 GÜNDE 5 KİLO VRDİM
AMA GERİSİ YOK :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?