bakmam mı hiç bişey yayınlamıyorlar çünkü oda biliyor benim haberim olmadığını
hayır çocuk gelmicekti.. inan sıkan birideğilim sporda gider avada içmeyede ama abartmadan kendi istediği zaman.. her aradığımda da açar telefonunu..nerde olduğunu söyler kapatır nedersin kimlesin olayı olmaz bile ...ama ben arada yakaladığım için gizliden takip ederim ruhu duymaz. varsa bi sıkıntı ozamn biraz sorgularım yüzüne vurmadan.. ama bokunu çıkardı afedersin bu olayda.. bana dürüst olsa tabiki kızardım neden imkan varken beni götürmüyorsun diye ama krize girmezdim yani.. ama o yalanı seçti..Gitmiş olsaydınız oğlunuzu da götürecektiniz değil mi? Adam hem hamile eş hem çocuk götürmek istememiş ve gerginlik çıkacağı için yalan söylemiş olabilir. Haklı mı değil ama yalan söylemiş olmasından ziyade yalan söylemeye iten sebep önemli bence. Aksi halde çözemezsiniz.
daha sakinim sabaha göre ağlamıyorum en azından.. zaten sakinlikle yazdım mesajlarımı. sadece geldiğinde net konuşmak istiyorum en azından anlasın ki tekrarı olmasın diye.. zaten msj atmış sırf sen üzülme diye söylemedim demiş.. bende böyle daha kötü oldu dedim..
canım ben onun şuan nerede hangi barda olduğunu bile tahmin edip biliyorum.. sıkıntı nerde olduğu değil bana resmen yalan atıp yanında birini götürdüğünü söylememesi.. bu satten sonra bara gitse ne olcak pavyona gitse ne olcak otelde otursa ne olcak...Bir Swarm hesabıda herşeyi çözer ama,tabiki swarm açabilmek lazım herşeyden önce.Şahsen ben sahte bi swarm hesabı açıp eklerdim üşenmezdim ama seni bilemiyorum.
Swarmın ne olduğunu biilmeme ihtimalin için bir açıklama: Gittiğin yerlerden bildirim yapmak için bir site. Başkadabir numarası yok ama popüler bi uygulama.Arkadaşta bekar olduğuna göre mutlaka swarm kullanıyordur.
zaten ondan beklicem önce adımı dinlicem neden yaptığını.. sebebini.. ama ben rest çekmezsem devam edicek bu.Önce onu dinle geldiğinde anlat dinliyorum deyip.. sonra tatlı dille bak canım böyle böyle olması gerekirken böyle böyle yaptın ve ben artık kaldıramıyorum vs.. konuş tatlı dille konuş.. Düzelecek umarım merak etme
konuşucam kesin tabi önce ondan beklemek istiyorum bir adım..böyle devam etmeceğini şimdi olmazsa sonra patlak vereceğini anlatıcam.. tabi belki ara vermeye kadar gitmez konuşmalar. baksana sanki geri adım atmış gibi.. en azından o vurdum duymaz tavrı yok.. haklıda olsa haksız da olsa sebebini kendince anlatmış..Rest cekecekmisin canim? Benim sadece şuan tavsiyem üzerinin kapanmasına izin verme konuşulmayan halledilevek birşey değilz zira
canım ben onun şuan nerede hangi barda olduğunu bile tahmin edip biliyorum.. sıkıntı nerde olduğu değil bana resmen yalan atıp yanında birini götürdüğünü söylememesi.. bu satten sonra bara gitse ne olcak pavyona gitse ne olcak otelde otursa ne olcak...
yok canım onu teknedeki abladan öğrendim zaten kendide itiraf etti malesefOrası öyle.Ben sadece arkadaşını yanında götürüp götürmediğini merak ettiğin için söyledim.oralardan bildirim atmışsa birlikte gitmişlerdir sonuçta.Ondan yani.
önce bi üste çıkmaya çalıştı falan sonra sırf sen üzülme diye söylemedim diye msj attı..Orası öyle.Ben sadece arkadaşını yanında götürüp götürmediğini merak ettiğin için söyledim.oralardan bildirim atmışsa birlikte gitmişlerdir sonuçta.Ondan yani.
arkadaşını götürmeye ne zaman karar vermiş, keşke ikinizdede mesajları silme huyu olmasaymşönce bi üste çıkmaya çalıştı falan sonra sırf sen üzülme diye söylemedim diye msj attı..
benden rahat bırakan yoktur emin ol.. içi içmeye gider aramam bile ava gider 2 gün nerdesin demem bile yalana mecbur bırakıcak bi durum yok ortada bile bile söylenen yalanlar var...
ne huzur bıraktı ne uyku..Kendini çok yıpratma lütfen, aşamıcağınız bi mesele değil emin ol hallolucak. Sadece bi sallayıp kendisine getirmeye ihtiyacın var onu o kadar :)
Arkadaşıyla saçma sapan maceralara atılmadığı sürece halledersinz bu meseleyi, aslında bas git yanına boz planlarını seni götürmemek ne demekmiş görsün bi daha cesaret edemez heralde:)
aman lanet olsun götürmeseydi beni de yalan atmasaydı...Kendini çok yıpratma lütfen, aşamıcağınız bi mesele değil emin ol hallolucak. Sadece bi sallayıp kendisine getirmeye ihtiyacın var onu o kadar :)
Arkadaşıyla saçma sapan maceralara atılmadığı sürece halledersinz bu meseleyi, aslında bas git yanına boz planlarını seni götürmemek ne demekmiş görsün bi daha cesaret edemez heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?