bir kocam ne haltlar karıştırıyor konusunda benden olsun...

aldatmadan şüphelenmiyorum zaten yalan midemi bulandıran...

hiç konuşuyomusunuz, gün içinde naptığını vs haber veriyor mu?
Kara kara geldiğinde kopucak kıyameti düşünüyordur heralde, sende o gelene kadar sakinleşmiş olursun bence. Sakin bi şekilde halledebilmek daha iyi çünkü senin karnında bi bebişin var. Bence hiç beklemediği bi soğukkanlılıkla konuş, ürksün

Birsey yapacak adam arkadaşı olmadan da yapar zaten.bu kadar mesele etmeyin bunu.yalan konusuda karakteri ile alakali bir durum.kendi istemeden cozemezsiniz.boşuna uzuluyorsunuz.daha cok sıkıntı yaratiyorsunuz.siz böyle yaptıkça işler daha kötüye gider,doğru söylemeye başlamaz yani.kendinizle ilgilenin kendinizi mutlu edin.sorun gibi gördüğünüz şeylerin anlamsız geldiğini nasılda farkedeceksiniz ozaman.

tabi oraya giderken aradı yolda hep gidince aradı. teknedeyken aradı kaç kere ben hadi yengeyi ver bi konuşayım dedim durumu öğrendikten sonra bidaha ben onu aramadım söylemedim biliyorum diyede. o aradı bi sürü açmadım en sonunda bildiğimi mesaj attım. önce inanmadı ağız arıyorum zannedip üste çıktı 1 gün daha kalıcam burda senin kıskançlıklarından bıktım diye.. sonra kimle gittigini ismen söyleyince kaldı.. 2-3 st sonra msj attı sırf seni üzmemek için söylemedim diye.. bende keşke üzülseydim de yalan söylemeseydin dedim.. bidaha ne aradı ne konuştuk..

karı kızı şuan hiç düşünmüyorum ben yalan asıl meselem..zaten kendi çözerse çözücek yalan olayını yoksa nasıl devam eder bi evlilik böyle.. kafamda hep şüpheyle yaşayamam ki..

Bence bu evlilikteki tek sorun

güvensizlik
mesela diğer konularımda da bahsediyordum 7 senelik evliyim eskiye ilk günlere dönmek istemem..herşey şuan eskisinden daha iyi.. sevgisini göstermesi beni daha çok dinlemesi. kavgaların kısman volümü azaldı. vs vs.. bi yanım gerçekten bunları hissediyor. bir yanımda ee bu kadar yalana sevk eden ne diyorum... sırf basit bir tartışmadan kaçmak için bu kadar büyük bir yalana cesaret eder mi insan..

ilk hamileliğimde de sorunlar vardı bişekilde çözüldü..bundada aynı nereyse 4 aylık olucam 2 gün sonra 14. hafta başlıcak.. yazık valla bana da ya ben atık bu halimle üzülmek istemiyorum.

Erkek milleti o kdr salakki ordaki kadina sorsugunda soyleyecegini hicmi dusunmedi..sikma canini gelsin tipis tipi it adam deme yuz verme

Karini goturme bekar ark git.yalan yalandr buyugu kucugu olmaz biboklar olmasa msjlri silmez ogrnmemeni nie istesin nie yalan soylrsin keyfi yerndeki senin kaprslern yuzndn bigun daha kalcam dio.hic dusunmuo karim hamile simdi ogrendi uzulur.ama o orda keyfine bakio.hepsi oyle..deger verme benden sana tavsiye essk gibi baksin evine size

adamı demekki o kadar sıkboğaz etmişsiniz ki adamcağız arkadaşıyla bile giderken size söyleyememiş.neden çünkü olay çıkaracağınızı biliyor.yazık üzüldüm şimdi kocanıza.evlenince eşler birbirlerini sahipleri sanıyor.bırakın biraz rahat.

konuyu okundun mu baştan sona benim sıkmamla alakalı bir durum değil hemde hiç.. her evliliğin belli sınırları vardır.7 senedir evliyim adam gibi dürüst olamıcaksa evlenmesydi 2. çocuk istemeseydi. bana arkadaşımla gidicem dedide benmi hayır dedim..

Yalanin ufagida buyugu de igrenc bence. Simdi ufak yalanlar soyleyen ilerde bunu aliskanlik haline getirir. Cunku yalan soylemek bir hastaliktir. Tipki hirsizlik hastaligi gibi. Esiniz ya sizden gercekten korktugu icin yalan soyluyor ya da bu onun bir huyu olmus. Tek care oturup adamakilli konusmak. Kavga cozum degil. Bebeginiz icin kendinizi cok fazla yipratmayin. Aşilmayacak bir problem degil. Allah beterinden saklasin..

yok kavgaya dökmicem mümkünse. çünkü adam akıllı konuşmam lazım karşıma alıp.

Adam yalan söylemis sizde bahane ariyorsunuz ... Karisi skbogaz ediyorsa oturup adam gibi konussun. Ne demek yalan söylemek? Karindan kacip izin yapmak?
Adam yalan söylüyor herkes karisini sucluyor ... Ne bicim mantik.

Adam yalan söylemis sizde bahane ariyorsunuz ... Karisi skbogaz ediyorsa oturup adam gibi konussun. Ne demek yalan söylemek? Karindan kacip izin yapmak?
Adam yalan söylüyor herkes karisini sucluyor ... Ne bicim mantik.
benim vicdanım çok rahat ben baskıcı bi tip değilim. içmeye gider aramam ava gider aramam.. yalanlarını yakaladığım için takip ederim ama onun ruhu duymaz. yakaladığım her yalanı yüzüne vurmam beklerim kendi söylesin diye..ama bu olay bokunu çıkarttı yani.. bide msj atmış sırf sen üzülme diye söylemedim demiş.. adam 8 saatlik yolu başkalarıyla gidiyor. orada tatil yapıyor konuşuyoruz telde tek başınaymış gibi beni enayi yerine koyuyor.. ve ben abartıyorum.. hani evliliğin temelindeki güven?

teşekkür ederim beni anladığın için herkes kendini benim yerime koysa anlıcak biraz..

kendinizi benim yerime koyduğunuzda ne yapardınız şuan.. ben mesela evde çocukla beraber oturuyorum kafamda bi sürü düşünceler. ne arıyorum ne msj atıyorum aynen o da..

Icmeye veya ava gittiginde olay ckkarmiyorsaniz ... Sizi arkadasiyla 2 günlük tatilede ikna ede bilirdi... Neden yalan söylemis ki?
O eve gelince sakin olsy cikarmayin ama oturun ve dogru dürüst konusun. Bu böyle olmaz! Süphelerinizi anlatin ve korkularinizi...
Sizi böyle süphe icinde birakmasi güzel miymis? Sorun sorun ...
Ondan sonra birde deyin ona onun yalan söyledigini tahmin ettiginizi. Bir kere yalan söyleyene birdaha inanmazlarmis.
Sinirlendim esinize .... Ondan sonra " sen bana güvenmiyorsun" der piskin piskin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…