Bir köy lojmanına buyurmaz mıydınız?

canım bence süpersin ,öncelikle temiz ve düzenli olman süper.onun dışında elindekilerle çok samimi ve sıcak bir ortam yaratmışsın birşeyler yapmışsın ve emeğine kesinlikle değmiş bence...
Odanın son hali bence daha güzel olmuş,daha sıcak sevimli bir ortam oluşmuş....

hayatta hep idealist insanlara imrenmişimdir...evi köy eviymiş fark etmeyen, dağmış karmış umursamayan gittiği yere eğitim, sağlık götüren insanlar olmasa ne olurdu halimiz...yuvanızda mutlulukla huzurla oturun inşallah...ordaki çocuklara verdiğiniz güzellikler bir ömür boyu yolunuza gelsin...

resimleri görünce içim gitti ve bi bakıma şanslıyım diye geçirdim içimden bende köy lojmanına gelin gideceğim lojmanımız çok güzel çoğu şehir evinden bile güzel olduğunu düşünüyorum yada içinde sevdiğimle yaşayacağım için bana öyle geliyo bilemem ama en önemlisi huzur çoğu lüks evlerde mutsuz ve huzuru olmayan insanlar biliyorum mutluysan nerde olacağının hiç önemi yok canım mutluğun huzurun hiç bozulmasın inşallah

Beğenilerden de anlaşılıyor ki biz evine bakan evi ve eşi çocukları için kendini siper eden herkesi seviyoruz bu kanımızda var sizinde bunu çok güzel sergilediğinizi görüyorum takdir ettim sizi önemli olan ev değil evin sıcaklığı ve içinde yaşanılan o günün neşesi evinize yansıyorsa herşey boştur evinizde güle güle sağlıkla oturun..

ev çok şirin özellikle yatak odan çok güzel
ben evlendiğimden beri kirada olduğumdan oturduğum evlere çok bir şey yapamadım
4 ay oldu ev alalı ama onunda taksitleri v.s. olduğundan kendi evimede bir şey yapamadım
inşallah ilerde artık
sana nacizane tavsiyem desenli duvardan duvara olan halıların yerine düz renk halıflex veya laminat desenli pvc kaplatabilirsin
üstüne kendi halılarını serersin
birde mavi kapıları beyaza boyama ihtimalin varsa bütünlük bozulmamış olur.

canım seni çok takdir ettim gerçekten "yuvayı dişi kuş yapar" mış bunu sende gördüm.Senin eski konularını hatırlıyorum senin eşin aynı zamanda şair yazar gibi bişeydi senide şiirle tavlamıştı di mi ?yanlışsam kusura bakma canım.neyse oturma odasının yeni hali çok hoş olmuş .ben sana eğer gitmezsen çekyatların üzerine pembe yada pudra rengi yada açık gülkurusu gibi bir renkten örtüler yapmanı önericem hakkaten renk sırıtkan biraz .birde bebişin yatağının olduğu yere cama sırtını vercek şekilde koysan kanepeyi dah güzel olcak sanki nacizane fikrim.Düzen tertip temizlik bir numara arkadaşım şapka çıkarıyorum gerçekten.Allahım huzurunuzu bozmasın gönlünüzün muradını versin inşallah

merhabalar;
köy evlerine oldum olası bayılmışımdır kapıları küçücük mutfakları betondan yerler kireç sürülmüş duvarlar ben evine bayıldım insan nefsi neler istiyor ama allah'ım neyi nasip ederse onu yaşıyor insan evin pırıl pırıl kadın elinin değdiği heryer cennet oluyor bence allah'ım çocuğunuz ve eşinizle birlikte mutlu sağlıklı bir ömür sürmenizi nasip etsin inş sağlık olduktan sonra herşey olur allah'ın izniyle

canım evin çok güzel inş en kısa zamanda istediğin yere hayırlısıyla gidersin.
biz de köyde lojmanda oturuyoruz,ilk bşata herkes hiç birşey alma zaten gideceksin falan dedi ama ben dinlemedim ,iyi ki de dinlememişim 4 yıldır buradayız,yapıştık resmen bir türlü gidemiyoruz ama elimden geldiğince düzene koymaya çalışıyorum bazen çok sıkılıyorum düzgün bir evimolmasını istiyorum ama kısmet.

inş Rabb im en kısa zamanda hayırlısıyla senin,benim ve bütün isteyenlerin meleğini gönderir

Son düzenleme:
Bende köy lojmanında oturdum ama benim lojmanım kullanışlıydı mutfak dolabım yoktu eşim 2 kapaklı dolap yaptırdı ayrıcada tahta raf yaptırmıştı.Benimki biraz daha moderndi banyosu fayanslı yerler marley.Ama insanımız bunun kıymetini bilmiyor hor kullanılmıştı eşim ve babam tamirden anlarlar.Kapıları zımparalayıp boyadık(keşke sende krem yada beyaz boyasaydın benim fikrim tabi mavi biraz koyu kaçmış birde keşke halıflekslerin düz renk olsaydı)tüm kapı kolları elden geçti.Camlarım pimapendi güya ama devlete yapıyorum diye adam acayip kötü yapmıştı camlar yerine oturmuyordu bezle sıkıştırıyordum.Kar yağınca tüm çatının karı salonuma akardı salonda kış boyu her yerde kova olurdu dolanı boşaltırdım.Köyün insanı iyiydi ama nedense dışardan gelenle samimi olmazdardı ben batıda bir köyde kaldım.Şanslıydım köyümüzün bakkalı fırını vardı belirli günler sebzeciler,balıkçı gelirdi.Psikolojik olarak zorlandım büyükşehirde büyümüş ben 1 ay kapının önüne bile çıkmıyordum.Güneş yüzü görmüyordum ama geçti bitti inşallah sizde istediğiniz yere atanırsın ve bilki bu şartlarda olan ne sensin nede bendim binlerceyiz ve biz ev hanımı eşlerin işi böyle yerlerde çalışan bayanlardan daha zor çünkü onlar çalışarak vakit geçiriyor biz açık ceza evi mahkumu gibiyiz ama diyorum ya benim ki bitti seninkide biter inşallah.

MİS GİBİ Bİ EVİN VAR ÇOK SICAK VE TERTEMİZ rABBİM SAĞLIKLA MUTLULUKLA OTURMAYI NASİPETSİN AĞZINIZIN TADI BOZULMASIN BENCE ÇOK HOŞ Bİ EV:)
Caps lock acık kalmış
Belki atanırsınız boşver masraf yapma
Yapacağın masrafla atanınca daha güzel eşyalar alrsınız beki :)
Elektrikli şofben olabilir banyoya
Ama elektrik hattı kaldırır mı bilinmez
Bizim köyde ahşap evde elektrikli şofben var
Yeni takıldı ama biraz kullanıldı
Merkezden bi usta getirtip bakıtırırsınız olmazsa :)
Mutluluklar dilerim

Ben evinizdeki temizliği düzeni çok net gördüm
önemli olanda bunlar kesinlikle.
Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin
inş.gönlünüzün istediği gibi bir eviniz olur

kız ağlattın ya hepimizi.
huzurla otur evinde. herşey çok güzel. bende oturmuştum ilk evlendiğimde bir köy evimde. anılarım canlandı.. benim tuvaletimde dışardaydı. oğluşunla kocanla huzurlu mutlu bir yaşam sür inşallah evinde.

allah sağlık versin gerisi boş. her şey zamanla oluyor. biz de eşimle evlendiğimizde sadece iki halımız vardı. şimdi her şeyimiz fazlasıyla var. çalıştık çabaladık allah ta bize güldü hepsi oldu. sen çok temiz kadınsın fotolardan belli o bile yeter. ne evler biliyorum kocaman tam tekmil daire ama temizlik düzen bihaber.

canım arkadaşlarım benim

iyi ki yazmışım, bu başlığı açmışım. bazı sebeplerden uzun süre kalamıyorum. türkmen gelini halimi hatırlayan anlar

hepinize tek tek cevap yazacağım inşallah.

çok teşekkür ederim. çookk

keşke kapıları daha açık bi renge boyasaydınız beyaz filan daha iyi durumuş ama yinede çok düzenli sıcak bir yuvanız var maşallah

kızlar bazı sorunlar var.

fikir almam lazım.

malum ağustosta atama var. yani bu lojmandan 4 ay sonra taşınabiliriz.

dün yatak odasından gelen dayanılmaz küf kokusunu aydınlatmak için çamaşır makinesini kaldırdım. o banyonun önündeki halıflex çürümüş resmen rutubetten. yemyeşil. altındaki tahtalar ıslak ve asit kokuyor.

mutfak ve aradaki lavabo aylardır çekmiyordu. uzun demir getirdik bahçedeki gideri açalım diye ama fena tıkanmış. mecbur kazılacak. boru değişecek. mutfak lavabomda hani şu evyesi çok fena. altında sabitledikleri lastik erimiş, pis kokuyor damlatıyor. evyenin yanındaki iki fayans da kırık ve altları asit asit kokuyor.simsiyah.

sizce biraz daha sabredip ders çalışıp buradan gitmeye mi odaklanayım(gidemezsem eylülde bakarız artık) yoksa paraya ve zamana kıyıp banyoya mutfağa kalıcı çözüm mü bulayım?

eğer bizden sonra bir öğretmen gelecek olsa bir an düşünmem yaptırırım ama okul taşımalıya geçecek. öğrenci az diye kapanacak. yani ölü yatırım olur.

ne yapsam?

Eğer okulun kapanma yazısı geldiyse,hiç masraf yapma,yazık günah lojman bir daha kullanılmaz,yada ö köyden birileri oturur.Bence biraz bekle,Duruma göre yaparsın eğer tayinin çıkmazsa yaptırmak zorunda kalacaksın zaten.Ama öteki türlü zaten tayin durumun olursa başka masrafların olacak.

Merhaba,

Beni evliliğimin ilk yıllarına götürdünüz. Küçücük ev, iki koltuk, bir yatak, iki tencere, üç beş tabak... Bu arada ev kaz damı gibi kışın ısınmak bilmiyor, duvarlardan şıpır şıpır sular akıyor. Şimdi çok şükür daha iyi bir evim ve eşyalarım var, ama sorsanız o zaman ki huzurun, mutluluğun, sıcaklığın var mı diye. Yok derim. Huzurluysanız, mutluysanız, sağlığınız yerindeyse boşverin eşyayı evi... Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Bu evinizde ve bundan sonraki evlerinizde mutlulukla, sağlıkla ve sevgiyle oturun.

Ben çok sevdim evinizi...

Arkadaşım ilk önce okulların kapanmasına ne kaldı şurda...önce az masrafla geçici bir çözüm bulmaya çalış...geçen yılki puanın kaçtı bilmiyorum ama artık sınıfçılarında puanı yüksek biliyorsun ben seni sınıf öğrtemeni diye tahmin ettim bol bol ders çalış...

gelelim evine ama inanki çoğumuz o tarz evde doğup büyüdük...ben evlenip Erzincana gelin gidince senin gibi atanmamıştım ..eşim maddiyattan dolayı deprem görmüş içi çatlaklarla dolu...banyosu tuvaleti akan ..seninkinden hallice bir ev tutmuştu..yıllarca orayı adam etmeye çalıştım...

ALLAH orda yaşadığımız sürece çocuk nasip etmedi..hemde uzun uğraşlara rağmen ..şimdi batıada güzel bir ilde güzel bir ev sahibi oldum ama içi gene boş...evlerin süsü çocuklardır...sahip olduklarının kıymetini bil... hayatta parayla sahip olabileceğin şeyler için sakın üzülme...asıl paran bile olsa sahip olamadığın şeylerin acısı insanı daha çok üzüyor.....senin evinde ilk dikkatimi çeken beşik oldu...eşin ve evledınla nice uzun yıllara saygıdeğer meslektaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…