canım keşke öyle düşünmeseydin. ben o hatayı ilk yıl yaptım. hep "nasılsa gideceğiz" diye eğreti yaşadım. ama baktım psikolojim bozuluyor. benimseyemiyorum. elim temizliğe gitmiyor. açtım çeyizi, kullanabileceğim her şeyi çıkardım. örtüleri serdim. beyaz eşyanı getirseydin keşke. gardrop benim de yok. gömme dolabı kullanıyorum. yatağım var ama oda kuzeye baktığından gece zifiri karanlık ve basık oluyor. eşim yatamıyor. yazın bu yüzden kışın sobadan dolayı çekyattayız.
lütfen orada 1 ay bile kalacak olsan benimse. kendinden bir şeyler kat.bak anne olacaksın. hele o minnak göğsüne bir sığınsın, o zaman zeyna kesilirsin. en iyi koşulları en düzenli en temizini yapmaya çalışırsın. fiziksel olarak iyice ağırlaşmadan eve el at derim
bacı gel biraz bizde kal, başımla beraber
canım lojman deyip geçme. içine taşınmadan bakımını tadilatını yaptır, içini de benim gibi mecburiyetle değil de zevkine göre döşe, köyde yaşam gibisi yok.
ay şu "sosyal hayat yok"çulara da kıl oluyorum. sanki çalışan millet her akşam herifi koluna takıp tiyatroya gidiyor. peh
hayırlısı canım... keşke benden önce oturan da ablan gibi biri olaydı
maşallah çok güzel yapmışın canım.bende lojmanda oturuyorum.5 ay önce bakım oldu öncekine göre çok daha iyi.ama mutfakta rafım var dolabım yok.2 odalı.inanırmısın 2.5 yıllık evliyim hiç çeyizimi getirmedimmobilya desen senin gibi takipçiyim :)2 kanepe aldım. bazamız bile yok ama inşallah tayinim çıkarsa çok güzel eşyalarımı alacam.önemli olan huzur ve işimizi gerektiği gibi yapıp halka hizmet etmek.bide bebiş geleydi bu kötü evi saray yapacak ya Rabbim herkesi yerinde mutlu etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?