- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Aaaa sırf size inat diye çocuğa nasıl zarar veriyor?
Kolanın zararını bilmeyen yoktur, rujdaki kimyasallar da cabası.
Siz anne olarak en baştan dur demeliydiniz, tepki vermeliydiniz.
Sevmesi cok normal tipik babanne davranislari. Kiyafet vs almasi sevmesi cok guzel ama suna cok asiri kizdim su an. Ne demek senden izinsiz yangindan kacirir gibi cocugu alip bir yerlere goturuyor ve neresi oldugunu da soylemiyor. Bu ne demektir ya? Cok sinir oldum. Her sey kabul edilebilir ama bu kabul edilemez.
Bağırarak sevme olayı bizde de mevcut. Bence çok içinden gelerek sevdiği için.Ya bende öyle diyorum nankörlük mü yapıyorum diyorum ama İnanın çok abartıyor ya beraber olduğumuz zaman bir oturup sohbet edemeyiz çocuğu hoplatır zıplatır bağıra bağıra sever. Bende kendi zevkime göre kıyafet almak istiyorum çocuğuma ama hiç Bi eksiği kalmıyor alacak çünkü hepsini o beğenip o alıyor. Çocuğumu büyütüyorum ama her özentimden mahrum kalıyorum
Ya bazen beni de götürüyor ama çoğunlukla beğeniyor sonra bizi alıp kızıma deneyip alıyor bende orda oluyorum ama zaten alacağı şeyi o belirlemiş oluyorBağırarak sevme olayı bizde de mevcut. Bence çok içinden gelerek sevdiği için.
Alışverişe beraber çıktıgınız oluyor mu?
O kıyafet alırken sizde yanında oluyorsanız, fikrinizi söyleseniz yanlıs anlar mi? Sizin begendiklerinizi gösterirsiniz. Anne
kiyafet almasi yavruum diye cikmasi felan benim hosuma giderdi basima gelseydi ama devami cok fazla.sizden izinsiz goturmeside cok anlamsiz olmus..ilk torunu felan mi?esiniz tek cocuk mu?kv niz biraz babanneligi abartmis resmen annelik duygusuyla yasiyor cocugunuza karsi..sizin icin zordur elbet bu durumdada ne denirki.ne yapsaniz ters teper boyle bir durumda..
Haftada 3 4 olsa yine iyi çok yakın oturuyoruz ve hemen hemen her akşam geliyor çocuğu görmeyeVallahi bizede esimin babannesinin ismini koymamız icin cok baskı yaptılar bende kaynanama sizin 4. Cocugunuz olursa oda kız olursa o zaman koyarsınız babaannesinin adını dedim. Kimse tekrar agzını acıp bu konuda bisey soylemedi. Bencede biraz fazla gorusuyorsunuz. En azından sadece hafta sonlari gorusseniz. Haftada 3 4 defa gorusmek cok fazla degil mi
O zaman tek care orada taşınmak. Eviniz kira ise esinizi taşınmaya ikna edin. Kendi eviniz ise geçmis olsun daha çok çekersiniz.Haftada 3 4 olsa yine iyi çok yakın oturuyoruz ve hemen hemen her akşam geliyor çocuğu görmeye
MesafeOfff demeyin nolur yanasıl davranmalıyım peki
Kendi evimiz ve kredi borcumuz var ama iki sene içinde halledip gideceğiz burdan inşallah iki seneye kadar huniyi kafaya takmazsam tabiO zaman tek care orada taşınmak. Eviniz kira ise esinizi taşınmaya ikna edin. Kendi eviniz ise geçmis olsun daha çok çekersiniz.
Ay lütfen görmek isterimBugün çok güzel caps görmüştüm. Bu konuya cuk oturuyordu.
Torununuz olunca yeniden anne , baba olmuyorsunuz demek istiyordu. Bulursam koyayım.
O zaman iki yıl daha dişinizi sıkınKendi evimiz ve kredi borcumuz var ama iki sene içinde halledip gideceğiz burdan inşallah iki seneye kadar huniyi kafaya takmazsam tabi
Ya tabiki çok güzel kızımı sevmese daha çok üzlürüm ama onun ilk torunu olduğu gibi benimde ilk çocuğum ve benimde bazı heveslerim var bunları yaşamak istiyorum , bu ruj ve kola konusunu da ben ne istersem yaparım beni engelleyemezsin demek için yapıyor sorun burdabaşta yazdıklarınız,gözüme çok sempatik gelmeye başlamıştı.benim de oğlum evli,şiddetle bir kız torun özlemim var(tabi bunu dile getirmiyorum,sadece kalben istiyorum)ay ben de böyle olurum demiştim ama.
ta ki size sormandan,alıp götürmesine kadar.bu kadarı kabul edilecek gibi değil.hele hele küçücük,çocuğa ruj sürüp,kola vermek,pes doğrusu.
böyle babaannelik olmaz.size inat yapmak için,çocuğa zarar veriyor.bir an önce eşiniz annesini uyarsın.
O zaman iki yıl daha dişinizi sıkın
çok komik sizde alın kv sorarsada ben bunu beğendim onu giydiriyorum dersinizYa bende öyle diyorum nankörlük mü yapıyorum diyorum ama İnanın çok abartıyor ya beraber olduğumuz zaman bir oturup sohbet edemeyiz çocuğu hoplatır zıplatır bağıra bağıra sever. Bende kendi zevkime göre kıyafet almak istiyorum çocuğuma ama hiç Bi eksiği kalmıyor alacak çünkü hepsini o beğenip o alıyor. Çocuğumu büyütüyorum ama her özentimden mahrum kalıyorum
Yok zaten aksi şekilde anlamadım teşekkür ederim başka birini dinleyeceğini hiç sanmıyorum mizacına tersben zaten size hak verdim.
hiç kabul edemeyeceğim şeyler;küçük çocuğa,kimyasal ,zararlı şeyler vermek ve büyük insan gibi giydirip,makyaj yapmak.sizin kayınvalide ikisini de yapıyor ve torununa zarar veriyor.birisi onu uyarmalı.bu eşiniz mi olur,çok değer verdiği sözünü dinlediği biri mi olur,bilemem. ama mutlaka konuşulmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?