Bir kv derdi de benden

Aaaa sırf size inat diye çocuğa nasıl zarar veriyor?
Kolanın zararını bilmeyen yoktur, rujdaki kimyasallar da cabası.
Siz anne olarak en baştan dur demeliydiniz, tepki vermeliydiniz.

Güzelce söylüyorum ama yok inadına yapıyor bu ruj sürme de şurdan çıktı kızıma sırtı açık Bi elbise beğenmiş bende çocukların o şekilde giyinmesine karşıyım ben o çocuk daha uygun bulmuyorum dedim hatta ben giydirmek istiyorum nolcak dedi bende o zaman kendi kızına giydir dedim şakayla karışık. ertesi gün babası götürdü oynadık diye eve Bi geldi yanağında dudağında ruj var

Bende burdan sonra artık taştım ya alsın en güzelini alsın benim çocuğuma alıyor ama yaptıkları ağırıma gidiyor

Bağırarak sevme olayı bizde de mevcut. Bence çok içinden gelerek sevdiği için.
Alışverişe beraber çıktıgınız oluyor mu?
O kıyafet alırken sizde yanında oluyorsanız, fikrinizi söyleseniz yanlıs anlar mi? Sizin begendiklerinizi gösterirsiniz. Anne bak bunlar da güzelmiş diye.

kiyafet almasi yavruum diye cikmasi felan benim hosuma giderdi basima gelseydi ama devami cok fazla.sizden izinsiz goturmeside cok anlamsiz olmus..ilk torunu felan mi?esiniz tek cocuk mu?kv niz biraz babanneligi abartmis resmen annelik duygusuyla yasiyor cocugunuza karsi..sizin icin zordur elbet bu durumdada ne denirki.ne yapsaniz ters teper boyle bir durumda..

Ya bazen beni de götürüyor ama çoğunlukla beğeniyor sonra bizi alıp kızıma deneyip alıyor bende orda oluyorum ama zaten alacağı şeyi o belirlemiş oluyor

Ya ama Bi görsen o yavrum diye bağırıyor bizimki baba diye gece 12 olsa bile böyle durum sonuçta apartmanda başka insanlarda yaşıyor. Ben hiç sevmem apartmanda o tarz şeyleri öyle bağıran olsa rahatsız olurum. bide kızım bana anne diye sesleniyor hemen atlıyor yavruuum diye kendine dedi sanki bana sesleniyor çocuk .o yüzden sinir oluyorum ve bu arada ilk torunu

Vallahi bizede esimin babannesinin ismini koymamız icin cok baskı yaptılar bende kaynanama sizin 4. Cocugunuz olursa oda kız olursa o zaman koyarsınız babaannesinin adını dedim. Kimse tekrar agzını acıp bu konuda bisey soylemedi. Bencede biraz fazla gorusuyorsunuz. En azından sadece hafta sonlari gorusseniz. Haftada 3 4 defa gorusmek cok fazla degil mi

Haftada 3 4 olsa yine iyi çok yakın oturuyoruz ve hemen hemen her akşam geliyor çocuğu görmeye

Haftada 3 4 olsa yine iyi çok yakın oturuyoruz ve hemen hemen her akşam geliyor çocuğu görmeye
O zaman tek care orada taşınmak. Eviniz kira ise esinizi taşınmaya ikna edin. Kendi eviniz ise geçmis olsun daha çok çekersiniz.

Bugün çok güzel caps görmüştüm. Bu konuya cuk oturuyordu.
Torununuz olunca yeniden anne , baba olmuyorsunuz demek istiyordu. Bulursam koyayım.

O zaman tek care orada taşınmak. Eviniz kira ise esinizi taşınmaya ikna edin. Kendi eviniz ise geçmis olsun daha çok çekersiniz.
Kendi evimiz ve kredi borcumuz var ama iki sene içinde halledip gideceğiz burdan inşallah iki seneye kadar huniyi kafaya takmazsam tabi

başta yazdıklarınız,gözüme çok sempatik gelmeye başlamıştı.benim de oğlum evli,şiddetle bir kız torun özlemim var(tabi bunu dile getirmiyorum,sadece kalben istiyorum)ay ben de böyle olurum demiştim ama.

ta ki size sormandan,alıp götürmesine kadar.bu kadarı kabul edilecek gibi değil.hele hele küçücük,çocuğa ruj sürüp,kola vermek,pes doğrusu.

böyle babaannelik olmaz.size inat yapmak için,çocuğa zarar veriyor.bir an önce eşiniz annesini uyarsın.

Ya tabiki çok güzel kızımı sevmese daha çok üzlürüm ama onun ilk torunu olduğu gibi benimde ilk çocuğum ve benimde bazı heveslerim var bunları yaşamak istiyorum , bu ruj ve kola konusunu da ben ne istersem yaparım beni engelleyemezsin demek için yapıyor sorun burda

ben zaten size hak verdim.

hiç kabul edemeyeceğim şeyler;küçük çocuğa,kimyasal ,zararlı şeyler vermek ve büyük insan gibi giydirip,makyaj yapmak.sizin kayınvalide ikisini de yapıyor ve torununa zarar veriyor.birisi onu uyarmalı.bu eşiniz mi olur,çok değer verdiği sözünü dinlediği biri mi olur,bilemem. ama mutlaka konuşulmalı.

çok komik sizde alın kv sorarsada ben bunu beğendim onu giydiriyorum dersiniz
onun aldıklarınıda yakın akrabanın çocuklarına veririm
siz savaşmaktan korkuyorsunuz ve herkes tepenize çıkmış

Yok zaten aksi şekilde anlamadım teşekkür ederim başka birini dinleyeceğini hiç sanmıyorum mizacına ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…