- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Evet sanırım öyle savaşmak istemiyorum güzellikle olsun istiyorum herşey ama olmuyor malesefçok komik sizde alın kv sorarsada ben bunu beğendim onu giydiriyorum dersiniz
onun aldıklarınıda yakın akrabanın çocuklarına veririm
siz savaşmaktan korkuyorsunuz ve herkes tepenize çıkmış
sizden hıncını çıkarır gibi ne garip insanlar var yaKesinlikle bilerek yapıyor . Bebekken kızdığımı bildiği için sofrada çocuğa kaşıkla kola verip gözümün içine bakardı.şimdi de istemediğimi biliyor çocuğa ruj sürüp üzerime yolluyor
olmaz söz konusu olan çocuğunuz ve çocuk üzerinde tüm oteritenizi kaybetmişsinizEvet sanırım öyle savaşmak istemiyorum güzellikle olsun istiyorum herşey ama olmuyor malesef
Evet malesef öyle kızmaya korkuyorum çocuk beni kötü bilecek diye çünkü onu yemek yemeye uyutmaya vs zorlayan tek insan benim çevresinde başka herkes oyun oynayıp mutlu etme peşindeolmaz söz konusu olan çocuğunuz ve çocuk üzerinde tüm oteritenizi kaybetmişsiniz
şımartmayı abartmış kv bence eşinize tatlılıkla anlatın durumu eşinizin yanınızda olması çok önemli
kv ne yaparsa yapsın o zaman
korkmayın neyden korkuyorsunuz çıkarın dişlerinizi birisi birşey derseEvet malesef öyle kızmaya korkuyorum çocuk beni kötü bilecek diye çünkü onu yemek yemeye uyutmaya vs zorlayan tek insan benim çevresinde başka herkes oyun oynayıp mutlu etme peşinde
korkmayın neyden korkuyorsunuz çıkarın dişlerinizi birisi birşey derse
o sizin annenizse bende x annesiyim dersin ama çocuk benden çok herkesin sözünü dinliyor dersin
çok geç değil artık ağırlığınızı koyun
herhalde ikinci bebekte geliyo siz küçükle ilgilenirken büyüğü iyice kaybedebilirsiniz
eşin eve gelince sor nereye götürmüşler çocuğu diyeEvet bundan sonra daha dik duracağım inşallah çıktım evime geldim durmadım orda şimdi eşimi yolluyorum gidip alacak çocuğumu gelmişler eve
Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum
Sınırı aşmış çoktan. Aklınca sizin önünüze geçmeye çalışıyor.kızımı aldığı gibi gitti iki kere sordum anne nereye gidiyorsunuz diye inatla söylemedi
O aileyi ayaga kaldiran ben olurdum. Ne demek 2 yasinda alti bezli bebeyi alacak, birde nereye gidecegini bile soylemeden..Kv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?