- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi IKokunhuzur
-
Çocuğunuzu sizden izinsiz sormadan alıp gitmek ne ya...kızardım ben neden sessiz kalıyorsunuz.
Huzurum kaçmasın dedikçe kaçar arkadaşım sizin durumun aynısını arkadaşoçım yaşadı kadın yasaklamış kızına okuldan sonra gitmeyeceksin eve gel diye kız wc ye kilitlemiş 10 yaşında annem banannemden ayırdı beni diyeKv çok kinci bir insan bişey desem küser kp arar anlatır kp eşimi arar sorar olmadı beni arar sorar kendisi benimle gelip asla konuşmaz. tüm aile artık ayağa kalkar. Karşısında bu konuda biraz pasif kaldım oda fazlasıyla onu kullandı. Gerçekten bazen kendimi onunla çocuğum konusunda yarışırken buluyorum ve bu çok Canımı sıkıyor . Ben huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın diye çabalıiyorum ama sıkıntı çıkmadan nasıl atlatırım bilmiyorum
Ya bende öyle diyorum nankörlük mü yapıyorum diyorum ama İnanın çok abartıyor ya beraber olduğumuz zaman bir oturup sohbet edemeyiz çocuğu hoplatır zıplatır bağıra bağıra sever. Bende kendi zevkime göre kıyafet almak istiyorum çocuğuma ama hiç Bi eksiği kalmıyor alacak çünkü hepsini o beğenip o alıyor. Çocuğumu büyütüyorum ama her özentimden mahrum kalıyorumBenim kv de aynı şekilde çok sever torunlarını.
Biraz daha iyi yönunden bakın bence. Sevmese ilgilenmese daha çok zorunuza gider. Kayinvalideniz ile yaşayacağınız en büyük sorununuz bu olsun.
Huzurum kaçmasın dedikçe kaçar arkadaşım sizin durumun aynısını arkadaşoçım yaşadı kadın yasaklamış kızına okuldan sonra gitmeyeceksin eve gel diye kız wc ye kilitlemiş 10 yaşında annem banannemden ayırdı beni diye
Babanneler annecilik oynamayı ne kadar seviyor.
Çocuğu sevebilirler ama annesi gibi davranmaları çok saçma.
Size ahaber vermeden çocuğu dışarı götürmek nedir yahu?
Muhtemelen sizin bu davranışlardan hoşlanmadığınızı anlamıştır, bilerek yapıyordur.
Kesinlikle bilerek yapıyor . Bebekken kızdığımı bildiği için sofrada çocuğa kaşıkla kola verip gözümün içine bakardı.şimdi de istemediğimi biliyor çocuğa ruj sürüp üzerime yolluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?