Bir kv derdi de benden

özür dilerim ama okurken gülmem geldi. kendi ismini bağıra bağıra sevmeler. Gözümde canlandı
Allah yardımcınız olsun. Biraz daha az görüşme imkanınız yokmu hiç?

Oncelikle sakin olmaya calis.. Ne derse desin, kavgaya girme.. Degerli ve önemli oldugunu, yardimlarinin cok iyi geldigini ama bazen belki de farketmeden fazla mudahale ettigini ve seni yok saydigini, cocugun yuz bulup arsizlastigini, seni bazen dinlemedigini soyle.. Mumkunse esin de duysun..

özür dilerim ama okurken gülmem geldi. kendi ismini bağıra bağıra sevmeler. Gözümde canlandı
Allah yardımcınız olsun. Biraz daha az görüşme imkanınız yokmu hiç?

Evet biraz garip oluyor haklısınız ne kadar mesafe koyarsak koyalım görüşülüyor zamansal azalır inşallah ben elimden geleni yapacağım artık

Öyle oldu zaten eşim hep duydu hiç karışmadı fikrim gayet net bi şekilde anlattım ki anladığını da hissediyorum

Acilen cocugunuzla ilgili tek karar mekanizmasi siz olun. Yoksa bnm esimin yegeni gibi cocuk hem simarir hemde annesi yaninda varken gider bisey icin babaneden izin ister. Sizi dinlemez. Ayrica herkes dogurdugu cocuk ustunde karar merciidir. Bu ne canim evlat senin evladin. Kv kafayi yemis olmali. Bu kadar mudahale olmaz. Sana sormadan alip goturmek nedir. Ne hadsizlik.

Buns böyle be kocan farkinda değilmi bu sacmalikların sev sinde bu biseyini çıkartmış yani

Sana kizmasin da sorun degil.. Sen de usulunce gerekeni soylersin..

Öyle oldu zaten eşim hep duydu hiç karışmadı fikrim gayet net bi şekilde anlattım ki anladığını da hissediyorum
iletişim önemlidir en azından dinlemiş

bundan sonra vicdan yapıp falan çok gelip gitmeyin
mesafeyi koymaya çalışın

Aman aman Allah korusun bundan sonra tavrım net olacak inşallah bu konuda yoksa böyle Bi gidişatla sonuç beni delirtir heralde

Buns böyle be kocan farkinda değilmi bu sacmalikların sev sinde bu biseyini çıkartmış yani

Eşim erkek olarak benim anne olarak hissettiğim şeyleri anlamıyor açıkcası , eşim annesinin yanında kızımıza sesini yükseltsin ona da küsüyor kv bu konuda biraz garip kendisi . Eşimde münakaşaya girmek istemiyor pek takmıyor davranışlarını yoksa kendisi de farkında

Sana kizmasin da sorun degil.. Sen de usulunce gerekeni soylersin..

Başta abartıyorsun ne var bunda fln dese de biz kv konuşurken fln hep duydu konuşulanları bidaha konusunu bile açmadı anladığına Emin'im onunda

iletişim önemlidir en azından dinlemiş

bundan sonra vicdan yapıp falan çok gelip gitmeyin
mesafeyi koymaya çalışın

Evet daha çok dikkat edeceğim gel git akıllıyım ben çabuk unuturum kızdığım şeyleri ama çocuğumun karakterine zarar verecekse bu olaylar tavrımı koymasını bilmeliyim çok haklısınız gerçekten

Çok zormuş baya kendini torununun annesi bellemişte o bi haddini bilsin hiç sevmem öyle şeyleri. Bi de 2. Geliyor şimdi artık kendine mini sevgi çemberi oluşturur. Sık gidiyormuşsunuz o kadar sık gitmeseniz belki çözümler çoğalabilir. Baya saplantı haline getirmiş. Siz kendinizi anlatmaya çalışsanızda anlamaz. Eşinizle konuştunuz mu hiç bu durumları belki o biraz yavaşlatabilir annesini.

Kv fazlasıyla despot Bi insan kp işi sebebiyle sürekli şehir dışında çok yoğun çalışıyor pek evle ilgilenemiyor senelerdir evle ilgili ne varsa o yapmış tadilatına kadar herşeyi o üstlenmiş birazda huyundan artık evdekiler o ne derse he demiş ona hep iş böyle olunca da bizim evimizde de ayni şeyi bekliyor. Mesela ilk zamanlar Pazar'a gidecek eşimi arardı x Pazar'a gideceğim gel beni al derdi bizim işimiz gücümüz varsa da bırakıp gitmek zorunda kalırdı eşim sonra baktı zoruna gitmeye başlıyor resti çekti, bazı şeyleri görmesi için eşimin zamana ihtiyacı var ben onun üstüne gitmiyorum o yüzden pek ben zorla gösteremem ama anlattıktan sonra aynı hataları yaparsa kv Eminim artık oda ne demek istediğimi anlamaya başlayacak.

Malesef erkeklerin hepsi aynı demek. Sen zorla gözünü açmaya çalışsan onlar illaki kapalı tutuyor. Kendi başlarına görmeye çalışmaları en iyisi evet hem sen kötü olmuyorsun hem güzel rest çekiyorlar. İnşallah biran önce görür. Bi de gebeliğinde var şimdi zaten o biraz biraz gerginlik yapıyordur. Allah yardımcın olsun. Tek diyebileceğim herşeye ondan önce atlamaya çalış.

anladığım kadarıyla senin yapabileceğin bir şey yok. eşin yapacak.hafta da 3-4 gün çok fazla. ben eşimi o kadar görmüyorum ya hu! eşin anne müsait değiliz diyecek. çocuğu bir yere mi götürecekler oğluna sor izin al diyeceksin. tabi eşin de seni yarı yolsa bırakmamalı. olmaz anne bizsiz bir yere gidemez diyecek. hani kıyafet konusu, apartmanda seslenmesi neyse de. izinsiz alması çocuğu, nereye götürdüğünü söylememesi, ağlarken sana fırsat vermemesi çok yanlış bir durum.

Kibarca eşinizle konuşmayı bu tür olayların sizi üzdüğünü kendinizi eksik hissettiğinizi söyleyin.kilit kocanız ama bunu ona söylerken annesiyle yarış içerisndeymişsiniz veya onun sevgisinden rahatsızmış gibi degilde sizin otoritenizi bozduğu noktadan girin ...aynı sorunları ve hatta çok daha fazlalarını yaşadım kendimce bulduğum yollar bu kadar ama siz benden şanslısınız Benim kv haftanın 5 günü saat 4 den yaklaşık akşam 10 a kadar falan bende anlayacagın hergün yemekli misafirim var ve hala çözüm bulamadım 1 gün görmese torunlarını özlüyormuş ama eşinizle ortak noktayı bulup sorunları yavaş yavaş aşın enazındn ben zamanla çok şeyi değiştirdim bi şu gelipgitmelerde azalsa tam olacak

Hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum. En kötüsü de birilerine anlatmak istediğim zaman beni kötü gelin olmakla suçlamaları.. kendince sevgisinden deden memeni yesin diyen kp, kızımı öpüp minciklayan kv var...

Doyamamış bir cocuk daha yapsın..bu ne boyle be..cocugun bir tane annesi vardır..bi kere görüşmelerin yavaş yavaş azalt..cocuk için oyun gruplarına falan git..ne bilim kendi ortamınızı yaratın..aranıza girmesine izin verme..cok seviyor olabilir ama biraz uzaktan sevecek..

2 yaşındaki bebeği babası hariç kimseyle göndermem. Huzurum bozulma pahasına ismini de koymazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…