- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
Merhaba kızlar direk konuma gireceğim. Eşimle mutluyum makul miktarda seviyorum o da beni öyle seviyor. En azından öyle görünüyor. Saygılıdır. Bana yardımcı olur. İyi niyetlidir. Herkes tarafından sevilir falan filan. Adamla her tartışmamızda özür diler gönlümü alır. Amaa tek bi konu hariç; annesi.. Annesini sürekli aramamı sürekli ziyaret etmemi ilgilenmemi ister. Bu konu yüzünden her tartışmamız benim ağır sözlerimle onun bana küsmesiyle biter. Her tartışmanın sonunda bi daha sana bu konuyu açmayacağım derrr fakat açar. En son bugün yine açıldı. İşten geldi. Bende buna yemek yaptım baya masayı hazırladım. Güzelce karşıladım falan.. Her şey güzel. Derken o can alıcı soru; annemi en son ne zaman aradın?? Bende iki gün oldu dedim. Ama kadın dün hastaneye gitti dedi(tansiyon sorunu var da kvalidenin hep gider yani zırt pırt hastanede). Bende ben dün hastaydım ztn dedim( iki gündür faranjitim azdı bu sabah iyi oldum diyebilirm). Bugün neden aramadın o zaman dedi.bende aklıma gelmedi dedim. Sana hep iyi yaklaşıyorum hatam bu benim, annem konusunda hassasım sende beni hep üzüyosun heramora yoruldm artk aileme karşı neden böylesin, sana aileye karşı saygıyı öğretmediler mi bla bla konuştu bi sürü sert sert.. Bende ağlayarak masadan kalktım kendimi yatak odasına attım. Ağla ağla ama nası ağlama anlatamam. Yanıma geldi bağırdım git dedim. Elimi tutmak istedi dokunma dedim. Biliyorsun sende haksızsn ama sakin ol bebeğimize zarar verrceksin dedi. Bende gitmesini onu görmek istemediğimi söyledim, beni sürekli mutsuz ediyosun dedim. ve gitti. Kızlar hala ağlıyorum yemek boğazmda kaldı o kdr sinirliyim o kdr kırgınım ki.. Telefondan yazdım ve paragrafa ayıramadım. İlk konum. Sürçü lisan ettiysem affola..