Bir masalın prensesiymişim sadece ...

eski_bir_masal

Bazensınırlarıaşkbelirler
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
18.018
10
156
Ankara
1.5 yıllık bir ilişkiydi ... Garip bir tesadüfle tanıştık ve aniden girdik bir birimizin hayatına ve bir anda en güzel yerinde bulduk kendimizi ... Paylaştık her şeyi Aşk, sevgi, dostluk, arkadaşlık ... Herşeyim oldu .. En uç noktalarda yaşadım herşeyi onunla ... Sevdim hem de öyle bir sevgiydi ki koşulsuz uçsuz bucaksız. Sadece o olduğu için sevdim onu hiç bir neden aramadan ... en zor anlarımızda, umutsuzluğun içinde yüzerken hep birbirimize sarıldık birbirimize tutunduk ... Beraber olduğumuz sürece çok mutluyduk. Ayrı olduğumuz zamanlarda inat edip hareket etmeyen akreple yelkovan biz beraberken dört nala gidiyorlardı sanki. Ama sorunlar vardı .. Kıskançtık biz olabildiğine kıskanç ne ben onu kimseyle paylaşabiliyordum ne de o .. Böyle kabul ettik bir birimizi böyle devam ettik fakat tek sorun bu değildi bir de mesafeler vardı. Özledikçe o sorunlar arttı ... En ufak şeylerden tartışabildik ... Yan yanayken her şeyin üstesinden gelebiliyorduk bazen bir birimize sarılıp ağlar bazen masallarla uyuturduk birbirimizi. Biz birbirimizin çocuk yanıydık.. Ama şimdi o mesafeler arttı önceden haftada bir görüşebilir durumdayken şimdi aylar girdi ... Uzak kaldığımız zamanlarda defalarca ayrılmaya kalktık ama yapamadık bir günümüzü bile ayrı geçiremedik öyle bir bağ vardı ki aramızda ... Ama artık son noktaya geldik ve ayrılmak istediğini söyledi kesin bir şekilde ... Ve beni çok sevdiğini bunun sevgiyle alakası olmadığının ama sürekli sorunlar yaşadığımızın bir sürü sözler benden sonra asla kimseyle olamayacağı ve bunun gibi şeylerle bitti ... Şimdi düşünüyorum o sorunları tek başına yaşamıyordu ben de yaşıyor ve sabrediyorsam onu sevdiğim için onda eksik olan birşeyler varmış demekki değil mi?? Yoksa mümkün müdür severek böyle bir ayrılığı yaşamak ... Bu sefer hiç bir şekilde ben onu aramayacağım siz ne dersiniz o arar mı? Düzelme ihtimali var mı? Bitti ama benim içim çok acıyor gözümdeki yaşlar durmuyor ve ben onu hayatımdan silip atamıyorum ... Lütfen biraz akıl verir misin ve rahatlamaya çok ihtiyacım var ... :gitme:

rüyadan -kabusa uyanmak gibi birşey bu ....
adını koyamadığın ayrılığın sebebi ile günlerce kemirirsin beynini ,yemeden içmeden kesilir,aynalara küsersin ..
nefes almak zorlaşır ,boğazında düğümlenir o hava..
''nasıl yaptı ,nasıl göze alabildi -bunu diye sorarsın hep günlerce kendine,haftalarca belkide yıllarca...
bir yerde eksiklik arama,en azından yaşadığınız aşk ta arama ...
o eksiklik ya onun kendi dünyasındadır,ya da elinde olamayanlarda...
ama umarım karakterinde ve doğasında değildir...(yansıttığıno güzel aşk'a göre, benim şıkkım 1.şık)
eğer dönerse geri ,bil ki ,sımsıkı sarılır ,engellerini kaldırmıştır,kırmıştır prangasını...
eğer gelmezse bir zaman daha,daha da bekleme,ötesi yoktur...tutsaktır,aşamayıp ,yapamadıklarına...:sinifsinif:

Son düzenleme:
O kadar güzel anlayıp dillendirmişsin ki hissettiklerimi ... Çok çabaladım, çabaladık bu aşk için ama yarım kaldı ... Umarım umarım biter o engeller ve geri döner umarım her şeyi yener ve sadece benim olmayı seçer .. Tabi ben bu zaman dilimi içinde nasıl dayanırım bilmyiorum ...

umarım herşey istediğiniz gibi olur..masalınız bitmez...
ama hayatta hep ihtimaller vardır,olumlu yada olumsuz..
olumsuz ihtimali gözardı etmeden bekle zamanı...ona ve bu aşka yaslama yüreğini ...
nasıl dayanacağım diyorsun ya,zor çok, zor bir süreç ama dayanacağın tek yanın sen olmalısın ...
neden mi ? her ne nedenle olursa olsun ,o bunu tercih etti,dolayısyla o kendine bıraktı kendini,sana teslim etmedi ...
sende onun yaptığını yapmak zorundasın ,kendine yasla yüreğini en çok ...
sen çok değerlisin ,bunu hiç unutma....:teselli:​

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için .. Biliyorum yapmam gereken bu çok zor olacak ama herşeye yeniden başlamalıyım ... Bir de anıları yok mu? Adım attığım her yerde o var , biz varız ...

Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için .. Biliyorum yapmam gereken bu çok zor olacak ama herşeye yeniden başlamalıyım ... Bir de anıları yok mu? Adım attığım her yerde o var , biz varız ...
kıyamam ...:asigim:
o anılara tebessüm et hatırladıkça,geçtiğiniz asfaltlara basıp basıp ,
tebessüm et hemde boshayallersmile
ama o anıların seni acıtmasına engel olmaya çalış...
bu süreçte kendinle çok savaşacaksın,ilk önce bunu öğrenmelisin ..

Keşke bilebilsem bunu nasıl yapacağımı ... İnanamıyorum bile ki henüz ... Biz ki yeri gelince herkesi her şeyi karşımıza aldık birbirimizden vazgeçmemek için ... Gerçekten çok güzel anılarımız var dolu dolu geçirdik her anımızı ... Ama şimdi onsuz olmak zorundayım ... O anıların geçmişte kalmasını istemiyorum ... Bana aşkı öğretti sevgiyi öğretti .. Çok inatçı olan ben ona karşı tüm inatlarımı bir kenara bırakıp kendim gibi gördüm onu .. Onun canı acısa ben ondan çok hissettim acısını .. ama bitmemeliydi ya

seven bırakır mı ? hayır bırakmaz. bıraktıda gitti diyelim gelir sevıyosa gelir canım ama eksik ki bişiler gelmez o zaman sen çok sevmişsin belli ama senın kadar sevmiş mi ? bunu sen dahi ondan başkası bilemez anlayamaz hayat devam ediyor üzülmeyi bırak artık seni üzüyosa gerçekten sevmiyordur emın
ol kendinden çok sevme kimseyi heleki sevdiğine değmiyosa bırak unut gitsin herşey gibi sevgide karşılıklı güçlü ol karşılıklı eşit sevgiyi bul yada senden daha çok seveni o zaman mutlu oluyor insan herşey gönlunce olsun

'Neden Azmin Bu Kadar Süreksiz, Senmi Yoksa Davanmı Yüreksiz...!'
demiş Mehmet Akif Ersoy...
Azmi süreksiz olan birine benim nazarımda yüreksiz denir...
Unutmak en iyisi... :umursamaz:
Dönse bile kabul etmemelisin onu, giden gitmiştir.
Tercihi gitmekten yana olana ancak el sallanır...
Güle güle diye... yerimseniben

Hepinize çok teşekkür ederim .. Daha ilk gündü tabiki çok kötüydüm sürekli aklımda o nasıl oldu neden böyle oldu ama ne kadar tarafsız bakarsam bakayım kendimde bir hata olduğunu düşünmüyorum ona gelince ... Onun bulunduğu koşullar da dahil haklı nedenleri olabilir ama ben de inanmıyorum hiç bir haklı neden ayırmamalı sevdiğinden ... Diyorum ki ben de tam olan şeyler onda eksikmiş gerek biz gerek kendisiyle ilgili olsun ... Mantıklı düşünüp kendimi bırakmamaya çalışıyorum ama tam kendimi böyle telkin etmişken hiç olmayacak bir yerde boğazıma bir düğüm oturuyor ve göz yaşlarım akmaya başlıyor kimseye belli etmeden onlara nasıl hakim olacağımı bilmiyorum ... Elim sürekli telefona gidiyor ama aramayacağım artık sonuçta bu onun kararıydı ... Kısaca beklemedeyim ama sonuç bilinmez ...

hayatta herşey istediğimiz gibi gitmez ne yazıkki
hele bu sevgi aşk konusuysa genelde istemediğimiz şeyler yaşarız
ama en kötüsü severek ayrılmaktır
seve seve özlemini çeke çeke ayrılmak inanılmaz acı verir
madem kararı kesin sende unutmaya çalışıcaksın
bekliyceksin sabrediceksin dua ediceksin
zaman herşeyi çözer

Sabır diliyorum , sabır.
Yüreğinin nasıl yandığını tahmin etmiyoum, biliyorum.
Ama inan bana geçiyor.

ilk kez 24 saati geçti birbirimizden habersiz ... Ne olursa olsun hangi durumda olursak olalım bir özledim demeye olsa bile arardık .. Telefonlarımı zaman zaman kapatıyorum veya gözümün önünden kaldırıyorum ki sürekli orada olmasın gözüm diye ...Merak ediyorum o da beni düşünüyor mu acaba diye de ...

O düşünmüyordur bence. Onların arkalarını dönüp gittikten sonra tek düşündükleri şey bundan sonra yaşayacakları cinsel tatminlerinin nasıl daha doyurucu olabileceğidir muhtemelen.

Ayrıca bekleme. Neden bekliyorsun ki. Sen ona hala ihtiyaç duyarken seni yüzüstü bırakıp gitmiş işte ne mal olduğunu belli etmiş.

Son düzenleme:
Zaman zaman problemler yaşardık ama ben şimdiye kadar hiç bitme düşüncesini aklımdan geçirmemiştim bile.
Bu sefer o ayrılmak isteyince ilk önce bir çözüm üretmeye kalktım
o da farkındaydı yine benim fedakarlığım olsa bile mantıklı bir çözüm sundum ve bana istemediğini söylediğinde anladım ki ben o beni hayatında istemiyor ...
O anda ona hak verdiğim yerlerden tamamen vazgeçtim
evet biz çok güzel şeyler yaşadık paylaştık bunlara hiç bir şey demiyorum
ama ben ayrılığı kabullenmem gerektiğini anlamış bulundum
düşündüm evet ben güçlü bir kızım
bu aşkla ona karşı çok zayıflıklarım oldu tamamen ona inanıp her şeyi bir kenara bırakmıktım
Fakat her şey benim elimde
Şimdiye kadar ben güçlü bir kız değil miydim? İnat edip başaramadığım ne var?
Hiçbir şey ... O zaman karar veriyorum ve başaracağım
Onu unutmayabilirim onu sevede bilirim sonuçta bu kadar yoğun bir şekilde yaşadığım aşkı
Hemen unutmam mümkün değil ama en azından hayatıma devam etmeli
İçimde bu kadar büyük bir acı hissetmemeliyim
Bunu tek başıma başarıp başaramayacağımdan emin olamadım
Bir psikologdan yardım almaya karar verdim ve gittim
Mümkün oldukça anlatabildiğim her şeyi anlattım
1 saat kadar konuştuk
Kendime karşı çok dürüst çok aklı başında bir insan olduğumu söyledi
Depresyon tanısı koydu hafif dozda ilaçlar da kullanacağım ama karar verdik
İlacı sadece yardımcı olarak alacağım ve asıl iş bana düşecek
Ona karşı içimdekinin aşkın yanında bağımlılık da olabileceğini söyledi ve bu dönemde tedavi amaçlı da bir kitap önerdi kitabın adı sevgi mi? bağımlılık mı?Brenda Schaeffer'ın bir kitabı (okuduktan sonra onunla ilgili de yorum yapacağım) Kısaca zor oalcağını bilmekle beraber en azından adım attım ...
Tüm bunları paylaşmak istedim hem içimi dökmek hem de sizden de destek alarak bu dönemi daha kısa sürede atlatmak için ...

Bebeim ilacı içme derim. Sen ilaçsız da halledersin. İnsanı sersem etmekten başka bi işe yaramıyorlar.

Çok hafif bir ilaç olduğunu ve bağımlılık yapmayacağını dikkatimi bir şeylere daha rahat verebileceğimi söyledi ama ... Hiç bir şeye konsatre olamıyorum dediğim için .. Yine de içmemeli miyim ki?

içme canım ilacı,sadece sersemleştiriyor.bak ne güzel demişsin 'ben güçlü bir kızım ' diye...
bilirim içinin yanmasını,canının acısını.bizde ayrı şehirlerdeyiz ve bir kaç defa ayrıldık tekrar barıştık.uzakta ki sevgi daha da emek ve fedakarlık ister,yükü ağırdır çünkü.

çok uykusuz geceler geçirdim,saatlerce ağladım,içimi döktüp,yemekten kesildim.
biliyormusun ne yaptıysam kendime yaptım,şuan mide ağrılarından ölüyorum.

zaman bırak onun kararlarına saygı duy,seni düşünen ve seven zaten gelecektir.şuan onu çabalarınla geri getirsen,ilerde ki gitme zamanını sadece öne alırsın,birşeyi değiştirmez.
kafasına gitmeyi koyan,mutlaka bir gün gider.

şimdi biraz toparlan ve kendine gel,hayatın merkezi o değil sensin,umarım kendine bunu anlatabilirsin...

Allah yar ve yardımcın olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…