- Konu Sahibi eski_bir_masal
-
O kadar güzel anlayıp dillendirmişsin ki hissettiklerimi ... Çok çabaladım, çabaladık bu aşk için ama yarım kaldı ... Umarım umarım biter o engeller ve geri döner umarım her şeyi yener ve sadece benim olmayı seçer .. Tabi ben bu zaman dilimi içinde nasıl dayanırım bilmyiorum ...
Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için .. Biliyorum yapmam gereken bu çok zor olacak ama herşeye yeniden başlamalıyım ... Bir de anıları yok mu? Adım attığım her yerde o var , biz varız ...
Zaman zaman problemler yaşardık ama ben şimdiye kadar hiç bitme düşüncesini aklımdan geçirmemiştim bile.
Bu sefer o ayrılmak isteyince ilk önce bir çözüm üretmeye kalktım
o da farkındaydı yine benim fedakarlığım olsa bile mantıklı bir çözüm sundum ve bana istemediğini söylediğinde anladım ki ben o beni hayatında istemiyor ...
O anda ona hak verdiğim yerlerden tamamen vazgeçtim
evet biz çok güzel şeyler yaşadık paylaştık bunlara hiç bir şey demiyorum
ama ben ayrılığı kabullenmem gerektiğini anlamış bulundum
düşündüm evet ben güçlü bir kızım
bu aşkla ona karşı çok zayıflıklarım oldu tamamen ona inanıp her şeyi bir kenara bırakmıktım
Fakat her şey benim elimde
Şimdiye kadar ben güçlü bir kız değil miydim? İnat edip başaramadığım ne var?
Hiçbir şey ... O zaman karar veriyorum ve başaracağım
Onu unutmayabilirim onu sevede bilirim sonuçta bu kadar yoğun bir şekilde yaşadığım aşkı
Hemen unutmam mümkün değil ama en azından hayatıma devam etmeli
İçimde bu kadar büyük bir acı hissetmemeliyim
Bunu tek başıma başarıp başaramayacağımdan emin olamadım
Bir psikologdan yardım almaya karar verdim ve gittim
Mümkün oldukça anlatabildiğim her şeyi anlattım
1 saat kadar konuştuk
Kendime karşı çok dürüst çok aklı başında bir insan olduğumu söyledi
Depresyon tanısı koydu hafif dozda ilaçlar da kullanacağım ama karar verdik
İlacı sadece yardımcı olarak alacağım ve asıl iş bana düşecek
Ona karşı içimdekinin aşkın yanında bağımlılık da olabileceğini söyledi ve bu dönemde tedavi amaçlı da bir kitap önerdi kitabın adı sevgi mi? bağımlılık mı?Brenda Schaeffer'ın bir kitabı (okuduktan sonra onunla ilgili de yorum yapacağım) Kısaca zor oalcağını bilmekle beraber en azından adım attım ...
Tüm bunları paylaşmak istedim hem içimi dökmek hem de sizden de destek alarak bu dönemi daha kısa sürede atlatmak için ...
Çok hafif bir ilaç olduğunu ve bağımlılık yapmayacağını dikkatimi bir şeylere daha rahat verebileceğimi söyledi ama ... Hiç bir şeye konsatre olamıyorum dediğim için .. Yine de içmemeli miyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?