- Konu Sahibi eski_bir_masal
-
geçmez güzelim kkendimizi kandırırıızz
tam unuttum diyorsan tekrar su yüzüne çıkıyorlar
bizimde ayrılalı 2 yıl oldu
bir daha ne aşık olabilldm
ne de sevebildim başkasını
Ya hiç geçmezse diye korkmaya başladım.
Kesinlikle yeni birisiyle denemeyi doğru bulmuyorumBizimkide 1,5 yıl sürdü ama devamlı ayrıl barış şeklinde yalnz ayrılıklarda tamamen iletişimsizlik süremiz 1 haftayı aşmazdı. Bir şekilde sert konuşmalarımız olurdu. Ardından Ben o çok özlediğim kokusunu içime çekerdim oda sımsıkı sarılırdı. Ama benim beynimde bitmişti çok önceden sonumuz yoktu. ayrıl barışlar yıprattı ama bu kalp yokmu bir türlü bitmedi sanırım aynı durum ondada oldu. Ve ben artık ne onunla nede onsuz yapamıyorum. Evet yine bitti yine hatalıyım ama yine geri adım attım her zamanki gibi ama o kırdı ve ben yine çekip gittim sonrasında o sinirini atamadı. Eee kısacası yeniden ayrıyız ama her zamanki ayrılık mı değil mi bilemiyorum. Ve ben yeniden acılar içerisindeyim. Bir türlü uykuya dalamamak uyurken dua etmek ve sabah asla uyanamamak. 1 haftada sanırım 3 4 kilo vermişimdir sigaraya yüklenmiş yaşıyorum, kitap okumaya çalıştım ama yok eskiden aldığım hazzı alamıyorum. Onun hakkında konuşabileceğim arkadaşlarımla sadece konuşuyorum o kadar gömüldüm ki kendi hayatıma onların sorununu dinlemiyorum bile. Her an aklımda ve daha saatler önce konuştuk ha yine aramasını sağlayan bendim. İlk 2 haftadan sonra O acı siniyor gelmesinden aramasından korktuğun anlar bile oluyor ama yinede istiyorsun ve Allaha benim yaşadığım acıyı oda benim için yaşasın gelsin diye dua etmekten kendni alamıyorsun. Ama emin ol ayrılıklar son bulmuyor ! Ayrılık mı yoksa insan mı ayrılığa alışr bilmiyorum ama illa yeni ayrılıklarda buluyorsun kendini. Ve inan bana her ayrılık aynı acıyı yaşatıyor yeniden ve yine. Kız arkadaşlarım bu aşamada genelde gönüllerini başkalarıyla flört edip teselli bulma yolundalar ve nitekim çok başarılı oluyorlar ama ben onu bile yapamıyorum. Sanırım bu aşk yıl atlattıktan sonra saplantılı bir hal alıyor Allah yardım etsin
Kesinlikle yeni birisiyle denemeyi doğru bulmuyorum
Asla yapmam da
Bir insanın kalbi tamamen başkasına aitken mantıklı mıdır yanında başkasının olması
O yoksa olmasın yerinde hiç kimse.
Zaten ben ona da dedim senin yerin ben de öyle büyük ki
Bundan sonra sen bile dolduramazsın gelsen o boşluğu dedim.
Belki de haklısın ayrılığın adı bir kez geçti mi bir daha hayır gelmiyor o ilişkiden
Yanında yaşadığın mutluluğun kaç katı acılar çekiyorsun
Ve ne pişman olabiliyorsun yaşadıklarından ne de değmez diyebiliyorsun
Ve bu konuda farklı düşünüyoruz sanırım
Ben ne olursa olsun onun acı çekmesini istemiyorum[/QUOTE]
işde biz böyleyiz ayrıyken bilee hala onları düşünüyoruzz hala onlara kıyamıyoruz hala onlara acıyoruz..bnde 1 ay önce terkedildim sebepsiz yere..2.5 sene sürmüştü ilişkimm beddua etmıyorum hala benden cok mutlu ol dıyorumm olsunda benımle olamamıss demekkı basksıylaa olsun mutlulugu hak eden birisi saten ama bi sebep söyleseydi 2.5 senemizz neden bitti bilseydim bunu bilmeye bilee hakkım yokmuş...ama yine diorum bende senin gibi acı çekmesn hiç o kıyamam onaa mutlu olsun hep
Kesinlikle yeni birisiyle denemeyi doğru bulmuyorum
Asla yapmam da
Bir insanın kalbi tamamen başkasına aitken mantıklı mıdır yanında başkasının olması
O yoksa olmasın yerinde hiç kimse.
Zaten ben ona da dedim senin yerin ben de öyle büyük ki
Bundan sonra sen bile dolduramazsın gelsen o boşluğu dedim.
Belki de haklısın ayrılığın adı bir kez geçti mi bir daha hayır gelmiyor o ilişkiden
Yanında yaşadığın mutluluğun kaç katı acılar çekiyorsun
Ve ne pişman olabiliyorsun yaşadıklarından ne de değmez diyebiliyorsun
Ve bu konuda farklı düşünüyoruz sanırım
Ben ne olursa olsun onun acı çekmesini istemiyorum[/QUOTE]
işde biz böyleyiz ayrıyken bilee hala onları düşünüyoruzz hala onlara kıyamıyoruz hala onlara acıyoruz..bnde 1 ay önce terkedildim sebepsiz yere..2.5 sene sürmüştü ilişkimm beddua etmıyorum hala benden cok mutlu ol dıyorumm olsunda benımle olamamıss demekkı basksıylaa olsun mutlulugu hak eden birisi saten ama bi sebep söyleseydi 2.5 senemizz neden bitti bilseydim bunu bilmeye bilee hakkım yokmuş...ama yine diorum bende senin gibi acı çekmesn hiç o kıyamam onaa mutlu olsun hep
Bilmiyorum belki de biz büyüttük gözümüzde onları
Aslında çok iyi oldukları yok
Mükemmel falan da değiller
Sadece bizim aşkımız ..
Değecek olsaydı yanımda olur verdiğin sözlerin hepsini tutardı şimdi.
Ama yine de isteyemem onun mutsuzluğunu
Ona bir şey olsa asıl benim canım yanar
Yanımda nefes alamadığı zamanı biliyorum birden nefesi kesilmişti
O anı getiriyorum aklıma sık sık ve iyi olsun diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?