Bir masalın prensesiymişim sadece ...

Aynen dediğin gibi mide ağrıları bitiriyor aşırı bir biçimde sanki midemde bir el var onu sıkıyor gibi ve çok yanıyor ..

En azından bir şeyleri kalbim kabul edemese de mantıklı olanları biliyorum ve onları uygulamaya çalışıyorum...

Teşekkür ederim ...

Gözlerim kapanacak moda gelene kadar yatmamaya çalışıyorum gündüz de uyumamaya ki gece daha kötü oluyor sanırım bazı şeyler

Rüyamda onu gördüm
Çok kötü etkilendim ve çok özledim ben onu :gitme:
Off ya ..

Ben kitap okumaya kendimi kaptırınca baya rahatlarım
Bol bol kitap okuyorum
ve kendimi bırakmamaya çalışıyorum ama açıkçası tutmakta da çok zorlanıyorum ...

Aşk İçin Elinden Geleni Yaptıysan...
Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin.

Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.

Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.

Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki...

Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun Unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da aaaif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası....

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun as olan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

Ben bunu Nazım'ın yazdığına hiç inanmıyorum nedense :/ bira içen smiley olsa da şerefe yapsam sana :)

Yazarı belli olmayan güzel yazılar sık sık Nazım Hikmet, Can Yücel ve Can Dündar'ınmış gibi gösterilir o yüzden haklı olabilirsin ama yazının özüne bakıyorum da etkileyici ... Kuvvet almaya çalışıyorum sonuçta herşeyden.

Huzurlu uykularımı istiyorum
Kabuslarla uyandığımda sesini duymayı
Beni sakinleştirmesini
Özlemlerin sonundaki o umudu istiyorum
Onu çok arıyorum

canım arkadaşım benim senin üzüntünü anlıyorum hayat çok sozr geçiyor şuand senin için herşey de o aklına geliyor ama biliyorsun ki o yok.ben bu acıyı 6 aydır çekiyorum gitti yok büyük bir travma yaşıyorum bazen delirdim diyorum herşeyde ağlıyorum çünkü benim durumumla senin ki arasında dağlar kadar fark var allah yardımcımız olsun senin de benim de işallah sevdiğine kavuşurusn bir tanem

Eğer döner mi geri diyorsanız edindiğim tecrübelere göre dönecek çünkü gerçekten seven bir insan bu tarz sıkıntıların ardından verdiği ayrılık kararını uzun süre devam ettiremez çünkü kendini suçlamaya başlar..
Fakatt..Herkes kendi yaşadığı aşkı en büyük sanar en heyecanlısı masumu bizimkiydi diye düşünür oysa ki öyle birşey yoktur yani aslında herşey sıradandır.Bu ayrılıkla gerçekten bütün ipler koptuysa da şunu demek istiyorum ki yaşanılan en büyük aşk sizinki değildi kimler kimleri unuttu hayatına devam etti etmek zorunda kaldı..Göznüzde bu kadar büyütmeyin. Geçmez demeyin.Belki hikaye geliyor söylediklerim artık asla böyle bir sevgi yaşayamam.Ben onu o da beni unutamaz diyorsunuz ama öyle değil.Bu da geçecek bitecek ve diyeceksiniz ki o kadar da büyütülecek birşey yokmuş.Benzer şeyleri yaşadığım için amacım size destek olmak umarım kırmamışımdır Allah kuvvet versin:Saruboceq:

Neden geçmiyor neden bitmiyor O ne yapıyor acaba sesini özledim bakışlarını hele o kokusu yok mu Nasıl istiyorum bir bilseniz o kokuyu hissetmeyi ... Onun kokusunu bir daha içime çekemeyecek olmak o kadar kötü bir şey ki Dayanamayacak gibiyim durmuyor yaşlar. Onu çok özlüyorum, gelse yine bana sarılsa .. Son alnımdan öpüp kendine dikkat et olur mu seni çok seviyorum dediği yerde tekrar buluşacak olsak ...

[QUOTE=bebusum;15510433]Eğer döner mi geri diyorsanız edindiğim tecrübelere göre dönecek çünkü gerçekten seven bir insan bu tarz sıkıntıların ardından verdiği ayrılık kararını uzun süre devam ettiremez çünkü kendini suçlamaya başlar..
Fakatt..Herkes kendi yaşadığı aşkı en büyük sanar en heyecanlısı masumu bizimkiydi diye düşünür oysa ki öyle birşey yoktur yani aslında herşey sıradandır.Bu ayrılıkla gerçekten bütün ipler koptuysa da şunu demek istiyorum ki yaşanılan en büyük aşk sizinki değildi kimler kimleri unuttu hayatına devam etti etmek zorunda kaldı..Göznüzde bu kadar büyütmeyin. Geçmez demeyin.Belki hikaye geliyor söylediklerim artık asla böyle bir sevgi yaşayamam.Ben onu o da beni unutamaz diyorsunuz ama öyle değil.Bu da geçecek bitecek ve diyeceksiniz ki o kadar da büyütülecek birşey yokmuş.Benzer şeyleri yaşadığım için amacım size destek olmak umarım kırmamışımdır Allah kuvvet versin:Saruboceq:
[/QUOTE]

Teşekkür ederim ..
KırmaK değil aksine destek oluyor.
Ben en büyük aşk olsun istemiyorum ki
BİZİM aşkımız olsun
BİZ olalım istiyorum
Bir gün yıldızları izlerken sormuştu bana
Hangi yıldız bizimkisi olsun diye
Etrafta bir sürü yıldız vardı
Ama en az belli olanını seçmiştim
Herkesten uzak olalım yalnızca ikimiz diye
Aynı şeyi söylüyordu o da kelimeler birleşti
Zaten benim söyleyeceğimi ben söylemeden o söylerdi
Yada ben onun söyleyeceğini
O kadaer güzeldi ki her şey rüyaydı
Ama
ayrılık anları
sarılırdık birbirimize destek olmaya çalışırdık
Geçecek yine beraber olacağız diye
Ama göz yaşlarımıza hakim olamazdık
Özleyeceğim seni diye ...
Onu çok özledim
Onsuz geçen 6. günüm
Gün geçtikçe daha da zor geliyor
Aklımı dağıtmak istiyorum
Yapamıyorum her yerde her şeyde o var.
ben onsuz olmak istemiyorum.
ama arayamam ki
Arasam ne diyeceğim
Keşke o arasa her zamanki içtenliği ile
Ben seni çok özledim çok ihtiyacım var sana dese
Çok şanslıyım sana sahip olduğum için dese
İyiki varsın
Ama olmuyor, aramıyor, sormuyor ..
Beni çok merak ederdi şimdi gelmiyor muyum aklına
Ben ona inanmak istiyorum
Yaşanan hiç bir şey yalan değildir değil mi?
Boğazım düğümlendi ..

Olmuyor dayanamıyorum
Çok özlüyorum
Bir çözüm bulamıyorum
Yok çünkü bunun bir çözümü
Unutmak istemiyorum
Unutulmak istemiyorum
Sesindeki aşkı hissetsem yine
Yine ona tutunsam sadece
Sımsıkı sarılsam birbirimize tutunsak ..
Anılar düşüyor aklıma
Yaşadıklarımız
Hissettiklerimiz
O kadar yoğun o kadar dolu doluydu ki her şey
Çıkaramıyorum aklımdan ...

Canım konunu baştan sona okudum,
Allah bol sabır versin,
Ben anlayamıyorum zaten seviyorum deyipte bırakıp gidebilenleri, benzer bir durum bende yaşadım, o hiç arayıp sormazken ben aradım onu, çok özledim .merak ettim dayanamadım aradım, sonuçta değişen hiç birşey olmadı, hayatına yeni birinin girdiğini rahatlıkla söyleyebildi bana, seviyorum diyen insan bunu nasıl yapabildi anlaşılacak gibi değil, tabi bu arada ben görüşmediğimiz saatleri, günleri sayıyordum, göz yaşlarıma hakim olamıyordum, arayacak dayanamaz o da çok seviyor diyordum,bazen derste bile kendimi tutamazdım, uzun zaman oldu artık en son görüştüğümüzde bana tavsiyelerde bulundu beyfendi ,hiçbir kıza güvenilmezmiş, bende evlenmeyecekmişim, en rahatı bekarlıkmış, o kızla da anlaşamamış ayrılmışlar ,bunları söyledi bana,ondan sonrada tekrar görüşmedim
yani seviyorum demesi yalanmış,inanmamam gerekirmiş,tek taraflı ve zorla olacak iş değil bu,

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın

Elimden gelen her şeyi yaptım inan her şeyi
Çok uğraştım
Onu hayal kırıklığına uğraşmamak için çabaladım
Hep destek olmaya çalıştım
Sevdiğimi fazlasıyla hissettirdim
Evet vicdanım rahat içim rahat ama bu özlemimi azaltmıyor ki
Bu ondan vazgeçmeme yardımcı olmuyor ki
Off çok özledim işte ...
Gelsin yanıma gelsin birden sarılsın

anlıyorum seni hemde çok iyi,
üzgünüm ama bu durum bir süre daha devam edecek,
bazen haketmediğini düşünüyorsun, aman o kaybetti ,umrumda değil diyorsun, elimden geleni yaptım içim rahat diyorsun,
ama bir an oluyor çok özlüyor ,merak ediyor ve onun için gözyaşı döküyorsun,
İlk günlerdeki gibi sık olmuyor bu duygu zamanla azalıyor,
Umarım senin masalın da bitmez benim ki gibi,ve arar seni,

Ararsa ne yaparım bir de o var tabiki
Bizim için sonuna kadar savaşmadı her şeye karşı
Çok kızgınım ona çok fazla ...
Yine de yanımda olsun istiyorum
Ona sarılıp ağlayayım içimden geldiği gibi
Saçlarımı okşasa
Göz yaşlarımız ama üzüntüden değil mutluluktan akan o kadar zamanın özleminden akan göz yaşlarımız birbirine karışsa ...
Ve masallarımız gerçek olsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…