- 3 Aralık 2019
- 207
- -95
- 18
- 24
Bayan değillllllll KADINŞu erkeklerin evlendikleri insanı baskı altına alarak kapatmalarına iffit oluyorum. Göya karilarinin namusunu koruyorlar. Tamam kendince olan doğruyu anlatirsin karsindaki insanda kendi kararini verir. Eşlerini zorla kapatiyorlar sonrada açık bir bayan görseler öküz gibi bakıyorlar .
Dööşmen guzularımBayan değillllllll KADIN
Balık baştan kokar canım.Biz heyecandan ilk başta anlayamıyoruz .Dikkatli olup hal ve hareketlerini incelemek ona göre karar vermek lazımPeki bir erkek nasıl anlaşılır?Yani böyle kuralcı olup olmadığı falan sitenin kıdemli üyeleri fikir verin bakalım şu bacılarınıza :) Nasıl dikkat edelim
Ben bu genellemeye katılmıyorum, bazı erkekler yanlarındaki kadına bakılmasından rahatsızlık duyabiliyor(bknz:benim ilişkim) o yüzden de kapalı biriyle evlenmek istiyor, ama kimseye de bakmıyor. Her insan bir değildir her erkek maymun iştahlı değildirŞu erkeklerin evlendikleri insanı baskı altına alarak kapatmalarına iffit oluyorum. Göya karilarinin namusunu koruyorlar. Tamam kendince olan doğruyu anlatirsin karsindaki insanda kendi kararini verir. Eşlerini zorla kapatiyorlar sonrada açık bir bayan görseler öküz gibi bakıyorlar .
Bu erkeğin ciğer röntgenini çektik şu an, daha ne istiyorsun.Peki bir erkek nasıl anlaşılır?Yani böyle kuralcı olup olmadığı falan sitenin kıdemli üyeleri fikir verin bakalım şu bacılarınıza :) Nasıl dikkat edelim
Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Ben bu genellemeye katılmıyorum, bazı erkekler yanlarındaki kadına bakılmasından rahatsızlık duyabiliyor(bknz:benim ilişkim) o yüzden de kapalı biriyle evlenmek istiyor, ama kimseye de bakmıyor. Her insan bir değildir her erkek maymun iştahlı değildir
Aynen ya öyle de var herhalde. Benim bildiğim erkekler pek değiştirmeye çalışmazlar karşılarındakini bir TV programında demişlerdi.Yani beğendikleri birini olduğu gibi kabul etmeleri saygı duyulası bir şey ama toplum olarak nereye gidiyoruz orası meçhulKapalı bir insanım. Eş adayı Açıl dese anlarım ki hayatta bazı şeylere aynı bakmıyoruz derim ona göre yol alırım.
Toplumsal kaygı ile mi kapan diyor yoksa dini olarak size kıyamadığı için mi bilemem ama insan bir başkası için değil kendisi doğru bulduğu şekilde tesettür kararını verebilir.
Ben de yorum olarak aynen sizin gibi başkasını bulun dedimOzaman kapalı birini bulacak. Ben konu sahibinin erkek arkadaşı gibilerden bahsettim. ne yapiyormus gidip başka kapalı kızları ekliyormuş. Kapanmak Allahla kul arasinda. Ancak gönülden rıza ile yapınca kıymetli.
Ayrılırdım net. Seni acıkken begenmis oyle sevgili olmus. Ne hakki var senin bedenin uzerinden boyle kararlar almaya?Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Ooo sizi cok sorunlar bekliyor.her giydiginize karisacak bastan bu sorunu net cozmelisiniz yoksa cıg misali büyür probleminiz.Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Abartma beyaBu erkeğin ciğer röntgenini çektik şu an, daha ne istiyorsun.Bak mesela konu sahibi daha her şeyin başında nelerle uğraşıyor. Bu kekoyla bir de evlense adam bunu kapı dışarı salmaz. Çünkü örtünmesini dini nedenlerle değil, benim olanı kimse görmesin diye istiyor. Çarşafa da sarsa rahat etmez bu keko.
Bence sen de abartmalısın.Abartma beya
Yok yeni biriBir dakika len, bu adam o adam değil, de mi? Hani şu senden ayrılan, yeni sevgili yapan, sosyal medyaya foto atıp methiyeler düzen?
Maşallah.Yok yeni biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?