- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
e yuh yani dah neler, hey Allah'im ne gunlere kaldik ne dandikler kaldi bu dunyada,Allah akil fikir ihsan eylesin o kisiye, sana da sabir sabaha kadar canim dayan dayan
hay allah yaa bizim dayı kızı gibi yapmış oda biz ona gittiğimizde 1 hafta yemek yapmamıştı.ilk gittiğimiz gün yaptığı yemekleri gıdım gıdım önümüze koymuştu.6 kişiye 1 ekmek alıp yarısını da eşine kahvaltı için ayırmıştı.gidelim dediğimizde eşi yalvarırdı gitmeyin gitmeyin diye elin oğluna hala yeğen anlaşamadılar dedirtmemek için annem hafta sonuna kadar beklemek zorunda kalmıştı.hey gidi günler.
canım ya cidden üzücü bir durum..
insan ne olursa olsun misafirine söylermi...altı üstü bir süt nedir yanii...
cidden ayıp etmiş...
değilmi canım ya
valla çoktur misafire yetsin diye az olan yemekten yemem
olsun misafirin gönlü olsun ben yemiş gibi olurum
biz Türküz örfümüz budur
sızınkıde baya tuhafmış cnm
canım üzme kandini eden bulur.insan üzülüyor böyle şeyleri duyunca.ama takma kafana alıp yerine koymuşsun bu da ona kapak olsun.
ben çocukken 1 bardak içeceği benden esirgeyen bir amcam olduğu için şaşırmadım. evine 1-2 defa gitmişizdir sadece.
yeme içme konularında ben çabuk alınırım.
kayınvalidemin de benzer konularda beni kırdığı çok olmuştur. iştahlı bir insan da değilim. onlarda kaldığımızda sık sık mutfak alışverişine çıkarız eşimle. en azından biraz daha rahat yiyorum bu şekilde.
bu şekilde düşünen insanlar maalesef var. biraz da kişilik meselesi.
siz de halanızın huyunu iyice öğrenmişsiniz artık. ona göre davranın.
halanız bile olsa, müsade almadan evde iş yapılmamalı demek ki...
Arkadaşımız en iyisini yapmış bence bundan iyi cevap olamazdı,mesaj gideceği yere gitmiştir eminim de işine gelmemiştir hala hanımın.ben çocukken 1 bardak içeceği benden esirgeyen bir amcam olduğu için şaşırmadım. evine 1-2 defa gitmişizdir sadece.
yeme içme konularında ben çabuk alınırım.
kayınvalidemin de benzer konularda beni kırdığı çok olmuştur. iştahlı bir insan da değilim. onlarda kaldığımızda sık sık mutfak alışverişine çıkarız eşimle. en azından biraz daha rahat yiyorum bu şekilde.
bu şekilde düşünen insanlar maalesef var. biraz da kişilik meselesi.
siz de halanızın huyunu iyice öğrenmişsiniz artık. ona göre davranın.
halanız bile olsa, müsade almadan evde iş yapılmamalı demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?