- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
şimdi tedavi gördü normal oldu:) çok ciddiyim ilaç filan da kullandı tüm sülal dışlamıştı çünkü her gelene aynısını yapardı.bi çay içmeye git 1 saat içinde 3 kere süpürge tutardı:) hele birde pikiniğe götürdü akrabalar gelmişti.koridordan banyoya ıslak havlu sermiş milleti kapıda sıraya sokup banyoda yıkadıktan sonra içeri almıştı:)
ama tedavi gördükten sonra evine gitme kısmet olmadı.
bence başka şeyler var, misafirliğinizden sıkılmış olmasın? süt olayından sonraki kazak olayı bunu aklıma getirdi...ama yine de hiç hoş değil valla insanları anlamak zor.
Evet belkide gelmenizi istemiyordu?.....................
kızlar ben izmırde mısafırım ailemın yanına geldım annem tasınıyor ve evı toplu oldugu ıçın halamdayım 3 gundur bugun cnm pudıng ıstedı ve dolapta 2 paket 1.5 lt sut vardı bırını actım yaptım halam kurstan geldı aaa sıbel o sutlerı ben ıçılmesı ıçın aldım dedı nıye pudıng yaptın dedı şok oldum 3 bardak sutun lafını yapan kımbılır arkamdan daha neyın lafını yapıyordur dedım 1 saat once kadar oldu gıttım aglaya aglaya market buldum sut alıp verdım çok gucendım darıldım arkamdan babannem söylenmış halama ben hıç konuşmuyorum yarın yengeme gecıcem
hayatım kullandığın sütü al ve yerine koy halanın gözü önünde ve yüzüne de söyle pat diye. yenene içene laf edilmez çok ayıp. bir de akrabasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?