- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
O teyze ne doğru söylüyorMuş .Siz etraftaki seslere aldırış etmeyin.
He deyip geçin bildiğinizi okuyun.
İstediğini al.
Bir komşu teyzemiz vardı " erkeği borçtan çıkarmayacaksın" derdi. Küçükken anlamazdım. Meğer çok haklıymış.
Sessiz sakince gülerek diledigini al bence
O teyze ne doğru söylüyorMuş .
Görür o. Hiçbi şeyini eksik etmeyeceğim yavrumun.
Abisinin karısı çok kıymetli.Cidden sinir bozucu. Peki abisi neden kabul ediyo durumunuzun iyi olmadığını bilmiyo mu ? Ya da onların durumlari çok mu kötü?
Bence siz eşinizin abisine ya da yengesine durumu bildiğinizi bundan rahatsız olduğunuzu bi şekilde söyleyin. Soyleyemiyosaniz hissettirin. Bebeginize istediginizi almak istemekte cok haklısınız. 300 lira hiç az para değil.Abisinin karısı çok kıymetli.
O calisamazmis. Vs. Ben enayiyim ya ondan çalışıyorum zaten . Ya çok sinirlerim bozuldu
Bence deBirde mümkünse kimse ne almak istediğini bilmek zorunda değil.
Sende kalsın isteklerin.
Aldıktan sonra görsünler
Çocuğunu düşün istedigini al.
canım şimdi madem ki durumunuz kısıtlı. neden ödüyor fatusasınıÇok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum
Böyle adamları çalışan kadına alıştırmayın diye kapanış yapayım bari.
ooo işte olmuyor öyle. inan ki abisi onun eşi sana bi şey alınsa karşı bile çıkabilir. durumumuz yok diye.Abisinin karısı çok kıymetli.
O calisamazmis. Vs. Ben enayiyim ya ondan çalışıyorum zaten . Ya çok sinirlerim bozuldu
Ben burda her fırsatta yazıyorum çoğunlukla taşlanıyorum ama umrumda değil. Nişanlanmak üzereyken işi bıraktım ben. Çalışan kadın diye geliyorda bileyim emin olayım diye. Öncesinde görüştüğüm insanlar resmen belli ediyordu isim gücün var diye geldiğini analari da aynı ayyy kız devlet memuru olsun inşallah oğluma çalışan kız alacagiz. La mal senin oğlun bi tarafını sıkıp ev bakamiyorsa evlenmesin bir zahmet denmiyor tabi. Karısının maasina kredi çekip o jip e binmesin adamım diye. Hee kadın kendi ister ben maasimla arabamızı değiştirmek istiyorum der arabayı da üstüne yapar amenna. Ama kadının maaş kartına el koyup harçlık veren onu da hesaplayan adamla devam edebilen kadınları cidden anlayamıyorum. Öldün mü adamsız diyesim geliyor.Ay bu bakış açısına çıldırıyorm ya evet bi de çalışan kadına menfaatçi gözlerle bakan tayfa ver. Ooohhh ne güzel karı parası yemek ne güzel. Haa bi de bunların böyle anaları oluyor oh gelin çalışsın oğlum rahat etsin. Bu neyin kafası bilmiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?