Bir saf benim zaten :/

İçinde kalmasın al bebeğine istediğini ,hamile halimle kimsenin kölesi değilsinde emeğini yesinler,ya bide telefon faturası en fuzuli şey, 300 TL lık NW konuşuyor acaba hat üzerinden cihazmı aldılar?

büyük ananem erkeğin 2 kaşığı varsa 1ini kırcaksın dermiş

bu durumlar için sanırım

ana kucağı ne kadar bilmem ama ben olsam sormadan alırdım bundan sonra.

benim ablam aynı evde yaşadığımız halde bana zırnık koklatmaz adamlar evli çocuk beklerken fatura ödüyor şaka gibi

Çok sinir bozucu bi durum ben bile şuan çok sinirlendim ya siz haklısınız sakın boyun eğmeyin kimseye bebeğiniz ve siz herşeyin en güzeli hakediyorsunuz

O teyze ne doğru söylüyorMuş .
Görür o. Hiçbi şeyini eksik etmeyeceğim yavrumun.

Etme zaten, ben yavrumda kicabilecegim herseyden kistim. Herseyin en ucusuzunu aldim. Cok sey görümde kaldi. Hemde nasil. Hep durumum olursa ikinci bebegime yaparim dedim, simdi ikinci olmuyor. Bilseydim borc yapar yine herseyini istedigim gibi alirdim yavruma. Bir yasinda yuvaya verip calistim. Hemen pesinden bi tane daha yaparim evde kalirim, ikisinede bakarim dedim. Cocuk okul yasina geldi hala yuvada ben iste

İnsan önce kendi ailesini yavrusunu düşünecek. Fazla fazla para varsa kardeşine yardım eder ama siz kendinizden bebeğinizden kesmeyeceksiniz o parayı.
Bu arada 300 350 lira telefon faturası normal değil. Abi çok rahat, bir ödemeyin nasıl tutuşur.
Eşiniz çok problem çıkarıyorsa ailesine ettiği yardım kadar siz kendi kazandığınızdan ayırın. Elalemin telefon faturasını ödemek için çalışmıyorsunuz.

Kendinizde para kazanîyorsunuz .Demek ki ortak alinmiyormuş kararlar kendiniz dilediginizi alın esinizin en son haberi olsun gizlide almayabgerek yok je gerek var dedigindede abinin faturalarini bizim odememiz kadar gerekli bir alet bu dersiniz tabi sinirlendiginizi gormesin sakince relax bir tavirla hatta bir donem biraz aldiklarinizi cogaltin gozune sokun 300 lira oraya gidince butcemiz sarsilmiyorsa bu aldiklariminda bize zarar vermeyecegini dusundum diyin

İyi de 350 tl lik ne konuşulmuş ben onu anlamadım. Ayrıca gayet git istediğini al. Nasılsa senin cebine girmeyen eltinin cebine giriyor.

Ala ala adama bak. İşte ben bunlara çok kızıyorum. Kendi ailelerine gelince her şey sonuna kadar açık, eşlerine gelince ne gerek var bilmem ne. Bu haksızlık değil de ne. O zaman bende şöyle düşünürüm. Sen kredi çektiğiniz için çalışıyorsun vs. eşin senden kısıp, abisine yediriyor ama. O zaman bırak işi sanada baksın, borcunuda ödesin seve seve. Enayi zannediyo bu adamlar bizi ya...

siz almak istediğiniz şeyin açıklamasını neden yapıyorsunuz görünen o ki kimse harcadığının açıklamasını size yapmıyor.sizin için alınması gereken genelde başkası için ne gerek var olur,siz istediğinizi alın sonuçta çalışıyorsunuz.

Abi kişisi eş kişisinin her ay 300 tl odeyecek sekilde bir borcunu mu odedi para mı verdi bir sey yapmis olmali
300 350 telefon faturasi telefon faturasi icin yüksek bir rakam !

Ya kafayı yicem ya birde abisinin eşi çalışmıyormuş, çalışamıyormuş hanımefendi kıyamam. Çalışamıyorsa 300 TL fatura gelmeyecek. Hadi geldi eşin ödemeyecek. O ana kucağı alınacakkk :)))

Ne yani devlet memurluğunu mu bıraktınız, yoksa özel sektör mü. Yani evlenecem diye gül gibi iş bırakılmaz da o yüzden merak ettim. Sonuçta memur olabilmek için neler yapıyoruz değil mi.

Madem oyle siz de ailenize 300 500 gonderin. Gercekten bunu ciddi ciddi soyleyin ihtiyaclari varmis gondericem deyin. Kısasa kısas.

Abisinin karısı çok kıymetli.
O calisamazmis. Vs. Ben enayiyim ya ondan çalışıyorum zaten . Ya çok sinirlerim bozuldu
Ya çok sinir bozucu sen hamile halinle çalışıyorken eşin abisine yardım etmesi çok saçma abisi birde evli barklı kim bilir daha neler yapıyordur haberin yoktur senin yerinde olsam tüm kazancımı bebeğime harcarım yada çalışmam hamile halimle yazık sana

Ne is yapiyomus o abi 300 tl faturasi var.30 tllik paketler neyine yetmiyormus kendi odemedigi faturayi istedigi gibi sisirir tabi.
Ben olsam herkesin ortasinda rezil ederdim abi kardes arasinda demezdim sizinde hakkiniz var o odenenlerde.

Alacaginiz birseyide soylemeyin kimseye hemen bugun alin en guzelinden bebeginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…