Bir saf benim zaten :/

Tabi ki de bebeğine istediğini alacaksın.
Ne güzel iş ya.
O abisinin faturasını ödüyorsa sende kendi evladına istediğini alabilirsin.
Kusura bakma da karnı burnunda bu hava da işe gidip geliyosun milletin keyfi faturasını ödemek için değil.

çalışan kadınsın ve çocuğunu el kadarken bırakıp tekrar çalışmaya döneceksin gönlünden ne geçiyorsa al harca. evladının hiçbir şeyini eksik bırakma. o abinin faturalarının ödenmesine de asla ama asla müsaade etme. sen bu halinle çalışıyorsan herkes kendi kesesine bakmayı öğrensin.

Sana bişey diyim mi? Çalışıyorum param var. Erkekler de bu işten anlamaz. Bende gezmeyi çok severim.

Avm ye gittim annemle tüm kıyafetleri aldım, e-bebeğe gittim arabasını aldım, modoko'ya gittim yatak odasını aldım. Eşyalar gelince de kocama gösterdim

Öncelik bebeğin ihtiyaçlarındadır tabi alacaksınız ama siz de çalışıyorsanız neden soruyorsunuz ki... Kocanız da ortak hesaptan anlamıyor belli ki. Sormayın. Gidip alın. Belki kafasına dank eder.

aynı şey başımda var çok sinirleniyorum böyle konulara b....k kafalı insnalar verme kız maaşını eşine ben vermiyorum okadar paran varsa eve bak borcu öde hersey eyet ben kendi ihtiyaclarım için çalışıyorum yoksa eltim gbi evde keyfime bakarım bebeğimi bırakıp gtmem dedim bi cinnet herşeyi çözdü şimdi eşim tık dyemıyor para konsuunda bi saf benmiyim be ayy aklıma geldi yine bak :Sss

Bence haklısın. Sen kredi borcun için bebeğine alacağın şeyden bile kısacaksın. Çalışıp didineceksin. O sürekli abisine para yedirecek. Aile olmak bu değil.

Telefon faturası mi 350 lira oha. Yani zorunlu sağlık bişey olsa tamam dicem de tel faturası nedir yani ? Az konuşsun bi zahmet. Kocana şöyle o zaman ben işten çıkıyorum madem sen tek başına bzim evi gecindiriyorsun hatta abine bile yetiyorsun benim çalışmama ihtiyaç yok de. Böylesine bunu yapcaksin. Çocuğuna da her istediğini al ilk bebegin hiç bişey kursağında kalmasin

O teyze dogru soylemis. Birde bosa dememisler, borc yiğidin kamcisidir.

Sinirlenmekte haklisin, ben kendimi sikicam. Kocam baskasinin keyfi ihtiyacina para vericek. Ben ona verdim diye bakiyorsa, hic bakmasin.

Her insan kendi sorumlulugunu bilsin, parasi kadar harcasin !

Benim de kayınvalidem karışırdı ona ne gerek buna ne gerek var. Şunu al vs diye. Artık hiç söylemiyorum. Kabahat bende ki ilk torunu diye heveslenir diye söyleyeyim demiştim.

Senin bebeğin. Kimseye ne alacağını söyleme. Hatta bu ana kucağını da al gitsin. Ödesin kocan. Madem abisine her ay böyle bir bütçe ayırabiliyor, bebeğine zaten ayırır.

Ona bir şey olsa yeğenine göz kulak olma karşılığı mı o telefon? Bu sebeple göz kulak olacaksa hiç olmasın zaten o abi daha iyi.

o kadar iyi anlıyorum ki seni.Benim eşimde aynı bende oradan buradan kısayım diyorum yok.Adam ölüyo Abim diyo değseler gözüme gelmez defalarca kazık atmalarına rağmen aynı.Bende giriyorum bazen sinir krizine

az yesınde abısı kendı odesın brı zahmet faturasını, bende kızardım hatta gıder ınadına ne ıstıyorsam alır gelırdım esıme de bır kurus para vermezdım..

Sinirleneceginiz kadar var.

Benim eşimde ailesine yardım ediyor ve tüm faturalarını ödüyor aslında abisi de yardımcı olabilir ama inan kimsenin işine gelmiyor zaten bir ödeyen car diyorlardır.

Durumu anlıyorum insan ben harcamazken ya da o paraya birikim yapmazken veya bebeğine bisey almazken telefon faturası neden ödensin? ayrıca eşinize bişey olduğunda menfaate göre bakacak olan zaten hiç bakmasin saçma sebep olmuş.

Sizin yerinizde olsam alacağını kimseye sormam gider alırım sonucunda çalışıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz ve gönlünuzce harcamak hakkınız...

Telefon çok gerekli değil ki.
Maddiyatı el vermiyorsa almasın.
Hamilesiniz sonuçta bunu hiç mi düşünmez insanlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…