- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sahip cikar mis mis miss la olmuyor bu islerÇok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum
Aynen doğru lafmis bende evlenince anladım araba kredisi bitince ec kredisine giricem evimiz var ama gençken el ayak tutarken yaparız ancak yoksa para çarçur oluyorSiz etraftaki seslere aldırış etmeyin.
He deyip geçin bildiğinizi okuyun.
İstediğini al.
Bir komşu teyzemiz vardı " erkeği borçtan çıkarmayacaksın" derdi. Küçükken anlamazdım. Meğer çok haklıymış.
Sessiz sakince gülerek diledigini al bence
bence degereksiz, portbebe hem daha iyi hemkullanışlı, bebek alışverişleri artıkçok ticari oldu,gerek yok bence almaya da kırılmaya da ev tipi anakucağı elektrikli değilmi, elektromanyetik dalgaları var çocuğa zarar verebilir mesela, alsanız bile en fazla4 aya kadar kullanırsınız ne gerek var,konforlu bir araba alın, o arabayı eviniçinde de kullanırsınız meselaÇok gerildim şu an. 32 haftalik hamileyim. Hergün is yerine 1 buçuk saatte gidip yine 1 buçuk saatte dönebiliyorum. Kar kış vs yollarda kocaman karnimla bebekle düşmemek için kendimi paraliyorum. Neden ? Eşimle çektiğimiz kredi var onun için.
Geçenlerde bebeğime bişey almak istedim. İlk bebeğim. Çok heyecanlıyım. Ev tipi anakucagi alayım dedim. Cevapları " ne gerek var ? ", " eskiden o mu vardı ? Boşa masraf." Vs şeklinde. Neyse dedim. Sustum. Ta ki bugüne kadar. Kredi kartı hesap özetinde ne göreyim. Eşim olacak çok zeki arkadaş
Her ay abisinin 300 350 civarı seyreden telefon faturalarini ödemiş. Ödüyor. Esimle bizde hersey ortak.
Zoruma gitti.
Haksız miyim ben bebeğime ana Kucağı alamazken o ..
Düşündükçe sinirleniyorum ya.
Açıklaması da çok komik.
Yarın öbür gün bana bişey olursa abim sana ve bebeğe sahip çıkar. Mis mis.
Dedim kimsenin bize sahip çıkmasına gerek yok. Ben ayagimin üstünde saglam.dururum.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz .
Durumumuz bu kadar iyiyse ben calismayayim. Zaten bebek 5 aylık iken ise dönmem gerekecek donmeyeyim.
PS :ben ailemden kimseye yardım etmiyorum
SON DURUM : Kizlar sağolun o kadar yorum yaptınız. Bende son durumu belirtmek istedim. Eşim geldi artık kendi istegimle kimseye bişey vermek istemiyorum dedi. Ve bütün kartlarını vs hesapları bana verdi. Ilk once kabul etmedim sana guvenmiyorum dedim. Ben bebeginde seninde uzulmenizi istemiyorum dedi. Israr etti. Bundan sonra herseyi ben yöneteceğim. Tüm ödemeleri. Eşim bana harçlık verirsin dedi tamam dedim. Son durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?