- 24 Haziran 2011
- 23.559
- 49.206
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sana bişey diyim mi? Çalışıyorum param var. Erkekler de bu işten anlamaz. Bende gezmeyi çok severim.
Avm ye gittim annemle tüm kıyafetleri aldım, e-bebeğe gittim arabasını aldım, modoko'ya gittim yatak odasını aldım. Eşyalar gelince de kocama gösterdim
hahahahh az konuş azBen olsam elti telefonla konusurken oradan bagiririm, "az konus aaazzz faturanizi biz oduyoruz". Ortalik karisirsa da karissin. Sustugun surece iyi olunmuyor gordugun gibi.
Ayrica esin (dolayisiyla sen) gorumcene telefon almis oldu. Faturayi o odedigine gore. Senin neyin eksik? Al bir tane veya senin varsa kardesine falan. Ne farki var?
Dogumda da gorumcen hediye getirdiginde "biz sana iphone 6 aldik sen anca bunu mu getirdin" demelisin. De ya valla bak.
Aynen ya ben de oyle yaptim. Calisan kadin bunlar icin neden izin ister ki?
Bende bunu anlamıyorum. Para benim ve benim cebimde. Her istediğimi alırım akşamda istersem kocama gösteririm. Bebeğime bi anakucağı almayacaksam yada buna izin verilmeyecekse de çalışmam. Görümcem de telefonu rüyasında görür.Ben olsam elti telefonla konusurken oradan bagiririm, "az konus aaazzz faturanizi biz oduyoruz". Ortalik karisirsa da karissin. Sustugun surece iyi olunmuyor gordugun gibi.
Ayrica esin (dolayisiyla sen) gorumcene telefon almis oldu. Faturayi o odedigine gore. Senin neyin eksik? Al bir tane veya senin varsa kardesine falan. Ne farki var?
Dogumda da gorumcen hediye getirdiginde "biz sana iphone 6 aldik sen anca bunu mu getirdin" demelisin. De ya valla bak.
Aynen ya ben de oyle yaptim. Calisan kadin bunlar icin neden izin ister ki?
Durumları kötü olsa 300-350 lira fatura yapar mı canım . Adam bildiğin lux..Cidden sinir bozucu. Peki abisi neden kabul ediyo durumunuzun iyi olmadığını bilmiyo mu ? Ya da onların durumlari çok mu kötü?
Özel sektör bıraktım, açıkçası öğretmen olduğum halde atanayım derdim hiç olmadı. Ben kadının keyfe keder çalışmasından yanayım, fakat dünyanın bin türlü haline karşı mesleği mutlak olmalı. Adam gittimi naparim dememeli.Ne yani devlet memurluğunu mu bıraktınız, yoksa özel sektör mü. Yani evlenecem diye gül gibi iş bırakılmaz da o yüzden merak ettim. Sonuçta memur olabilmek için neler yapıyoruz değil mi.
Bende bunu anlamıyorum. Para benim ve benim cebimde. Her istediğimi alırım akşamda istersem kocama gösteririm. Bebeğime bi anakucağı almayacaksam yada buna izin verilmeyecekse de çalışmam. Görümcem de telefonu rüyasında görür.
350 tl olmasının sebebi. Eşimin abisinin kız kardeşine yani gorumceme iphone 6 almış olmasi o hat üzerinden
Aynen katiliyorum arkadasa. Bosver hicbir zaman bu gerizekali erkeleri düsünmeyecksin. Harca gitsin o nasilsa bi yolunu bulup öder. Benim beyinsiz kocamda bazen öyle yapio ama artik aldiris etmiyorum onun sorunu diyorum. Cok lazimsa sigarayi birakirO teyze ne doğru söylüyorMuş .
Görür o. Hiçbi şeyini eksik etmeyeceğim yavrumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?