Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Arkadas eve gidince evde kimse yokmus. Ancak denklestirmis 5 lirayi da. O yuzden o kadar vermis.
Şimdi tüm yorumları okudum. Olayın detayını da tabi. Marketten alacakları da çok elzem şeyler değilmiş, 11 lira daha az abur cubur alabilirdi. Neyse olan olmuş, bu saatten sonra dönüş hiç hoş olmaz zaten.

Ayrılmakla çok iyi etmişsin .Nerden buldun bu terbiyesiz patavatsız kişiyi

İnsanın gönlü zengin olsun. Diyelim ki bilerek aldı çayı. Bu kadar laf yapılır mı ayıptır. Al bu da benden olsun de geç. Yol boyunca surat asılacak, bır bır küçük esnaf gibi minik meblağların pazarlığını yapacak statüde mi bunlar? Bir çay da ondan olsun. O kadar parası yoksa, “yetişmediğinde ben öderim” diyerek blöf yapmasın. İnsan 5 liralık bir şey için böyle muameleyi haketmez. Birbirine nazın geçmeyecekse, herkes merkez bankası yıl sonu sayımı yapan elemanlar gibi yaşasın. Böyle hayat mı olur? Dedim ya insanın gönlü zengin olsun.
Siz de çalışmıyormuşsunuz. Eşinizin parasına mı göz dikmiş oluyorsunuz? Hayır. Hamileyken çalıştım ben. Çocuk doğdu hala çalışıyorum. Bu mantıkla siz de eşinizin parasını yemiş mi oluyorsunuz? Hayır. Sizin bakış açınız bu ama. Bana sorarsanız sizin de çalışmamanız için bir sebep yok. Gebelik engel değil. Ama eşinize güveniyorsunuz ve daha rahat yaşamak istiyorsunuz gebeliğinizi.
Sadece evlilik imzası değildir insanın birbirine güvenmesini sağlayan. İlişkiler içinde görünmez kurallar ve bağlılıklar vardır. 4 yıllık bir ilişkide bu kadar hesapçı olunmaz.

Son düzenleme:

Ayrıl ve bi daha dönme. Nasıl bir modelmiş ya yuh artık

Konu sahibi niye tüm borcu ödemedin

Konuyu ilk okuduğumda adama kızdım ama detayları okudukça 4 yılın birikimi ile bu tepkiyi verdiği kanaati oluştu bende.

20 yaşındasınız sanırm, sevgilinizde sizinle yaşıt ise öğrenci olma ihtimali var, belki onun da parası bitmek üzereydi ve böyle bir tepki verdi.

Aldığınız şeyler abur cubur imiş. Elinizdeki para kadar almalıydınız. Belki daha önce de bu tarz harcamaları sevgilinize ödettiğiniz için adam artık patlamıştır atıştırmalıklarını da bana aldırtıyor diye.

Daha sevgililik döneminde bir adamdan para almak, alışveriş yaptırmak doğru davranışlar değil.

Bence sen barisirsin bak buraya yaziyorum.Eski konularina baktim da baya ipleri bu adamin ve ailesinin eline vermissin bu olay senin icin ufak kalir.

Özgeçmişimi okuyup gelmişsiniz

Birincisi asla ve asla çocuğun davranışı doğru demiyorum, ayıp denen bişey var.
Ikincisi ben hamile ve öğrenciyim, karşımda ki adamla ne alakası var.
Üçüncüsü biz bir hayatı paylaşıyoruz onların ilişkisiyle bir tutulamaz bu.

Var işte böyle kızlarımız alışın, bu bir ihtiyaç olsa neyse abur cubur için ben bir adama minnet etmem.

Iyi yaptim da neden mutsuzum boyle nedenn
Çünkü üste çıkmak İçin sana bir ton vicdan yaptıracak duvar yazısı sözler söyledi. Kurtlar vadisi replikleri ile Turabi özlü sözlerden kolaj yaptı yüksek ihtimalle. Hiç sallama . Karşındakini Kendin gibi kaliteli Zannettiğin için böyle şok oldun sanırım.

Hiç saçma bir konu değil canım bence.. ben senin yerinde olsam o an markette herşeyi bırakıp çıkardım. Ne kadar iğrenç bir adam

Değer yargınız “evlilik” üzerinden şekilleniyor. Ben evlenmeden önce 2 yıl sevgiliydim. O zaman da aynı hayatı pylaşıyorduk. Demek ki bakış açımız farklı. Ama “var böyle kızlar erkekten geçiniyor” falan biraz ağır olmuş. Bir konunuzda hatta eşiniz için “evi geçindiremiyor, bana bir kitap almıyor” gibi bir şey demişsiniz. Siz de katkı sağlayın ev geçimine. Gebelik çalışmaya engel değil. Öğrencilik de. İki durumda da çalışmıştım. Yani demem şu ki, hayatın içinde aktif olsanız, ne bileyim para kazansanız, geçim nasıl olur kendiniz yaşamış olsanız, hazırdan yiyor bu kız deme hakkınız olur. Ki daha ağırlarını yazmışsınız kıza. Ama konu sahibi için iddia ettiğiniz durum size uygun gibi geldi bana.
Ayrıca elbette karşımdakine yorum yaparken bakarım hayatı nasıl, konuları nedir diye. Neden böyle diyor diye muhakeme yaparım. Haksızlığa gelemiyorum.

Ilk başta zaten böyle bir teklifi niyeka ül ettin ve hatta yanında para olmadığını niye söyledin. Efendi efendi eve gidip paranı alıp alışverişini kendin yapsaydın. Elin adamına market alışverişini ödetirsen o da böyle çiğlik yapar. Bundan sonra da görüşmezsin herhalde bu odunla.

Ben sizin geçmişinizi araştıracak kadar gerek görmüyorum. Madem merakınız dinsin bizim maddi durumumuz oldukça iyi olduğu için başkalarına destek çıktığımız için eşimin maddi sorumluluğunu bilmesi gerektiği için çalışmıyorum ben. Ayrıyeten evlilik kavramı ile sevgililik kavramını asla bir tutmuyorum dediğiniz gibi bu benim değer yargım ve bu sadece beni ilgilendirir. Konu sahibi konuyu açmış ki yorum yapılsın benim görüşüm bu, kişinin hoşuna gider veya gitmez. Teşekkürler :)

Evlenmeden boyle dudunen evlendikten sonra ne hale gelirdi kim bilir. Iyi yapmissin.

“Eşimin maddi sorumluluğunu bilmesi gerektiği için” sözünden sonra ne denebilir? Hayat müşterektir sözü sizde geçersiz demek ki. İnsanın fikri neyse zikri de o olmalı. kendiniz için Böyle düşünüp başka bir kadın için “erkekten geçiniyor” demek haksızlık ve ayıp. Rica ederim.

Birisi ödeyecekse bitki çayı almazdım. Ne aciliyeti var ki? Sadece bitki çayı mi aldınız neden sırf 5 TL yi geri verdiniz? Kaç yıllık sevgiliniz bu adam? Cimri besbelli

Basından beridir abur cubur aldım bile demiyorsun.
Öyle bi yazdın ki acil markete gitmen gerekti, paran çıkışmadı mecbur o odedi sanmistim.

Aldıklarım abur cubur ise baştan hareketin falso bence.
1 liram varsa 1 liralık, 10 liram varsa 10 liralık çikolata alırım.
Yine de param çıkışmıyor alacaklarıma mevzusuna girmem.

Hele adam başta ne alacaksın diye sorması bana saçma gelmişti ama şimdi taşlar oturdu.
Adam resmen denemiş seni.
Özellikle ben ödersem arttıracak diye düşünmüş ve öyle de olmuş.
Ben ona hak verdim.
Sanırım bu olayla ilk kez karşılaşmıyor ondan patlamış.
Sen de bi düşün bakalim daha önce olanları.

Uzun süreli ilişkiyle alakası olduğunu sanmiyorum.
Düğün günüme kadar beraber disarda yediklerimiz dışında bana bir iğne almış değil param çıkısmadığı icin. Al diye para vermis hic degil. Verse sogurdum zaten.

+1
Adam özellikle sormuş bence de. Ayrıca sırf 5 TL sini geri vermesi komik olmuş. Arkadan gülmüştür adam

Paranız yoksa markete gitmeyin,abur cubur almayın,hesabı 4 yıllık da olsa sevgilinize ödetmeyin.
Haksiz olduğunuz trip atmak için sevgilinizin evine 5 tl ile gitmenizden belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…