Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Benim arkadaşım seninkinin kafasinda biriyle evli. 'ev bu kadar sıcak olmasa da olur' diyen kocasını dinlemeyip kaloriferin ısısını yükselttiği icin 'madem öyle doğalgaz faturasını sen öde. Ben karismam' şeklinde muhabbetleri olmuştu geçtiğimiz ay.
Bence şanslısın ki o kişi kocan değil. Gördün gerçek yuzunu. Geçen 4 yıla uzulecegine kurtardigin geleceğine sevin

Bak kardesim, olurda sen bu adamla barışır falan edersen safın önde gideni bayrak tutanısın demektir.
Fakat şu hayatta gordugum tecrubelere bakacak olursak ne yazikki barisma ihtimalin yuzde yuzun birazcik altinda o kadar.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Çok haklısınız, gerçekten çok üzücü ve keşke yaşanmasaydı. Belki basit görünebilir ama sizde onurlu bir insansınız belli, bu kadar senede sizi tanımış olması gerekirdi. Hiç üzülmeyin çok pişman olmuştur zaten, ama bunu evliyken duymak daha yıkıcı olurdu. Ben kesin sinirden saatlerce ağlardım.

5 tl nin lafıNı yapmış resmen bu ne böyle. Kesinlikle barışma yani bu insanla evlendiğin zaman da evine bişey aldığın zaman herşeyin lafını yapıcak kapasitede belli ki.

aslında saçma değil gerçek yüzünü göstermiş resmen evlenseniz nasıl olurdu düşünsene her alşıveriş yaptığında yada birşey yaptığında bu tepkilerle karşılaşırdın seni çok avcunun içinde yan cebinde görmüş o belli bir daha barışmayın unutun gitsin

aslında bence sizden ayrılmak istiyordu bu kadar basit birşeyi bahane ettiğine göre

Ben olsam cayi posetten cikarip yere firlatirdim. Parasini vermeniz iyi oldu. İyi ki, zamaninda tanidiniz. Sakın barısmayin ...

Senin zaten sorunlu bir ilişkin vardı. Eskiden de hödüktü sevgilin. Şu askerlik konularında da ayrıl demiştim sana. Umarım geri dönmezsin.

Ayyy 3 kuruşun lafını ediyor herkes. Sanki burma bilezik aldı fazladan. Velev ki kunazlıkla aldı o çayı, yahu olgun bir adam “seni hınzır yine kandırdın beni, kitledin bana” der geçer. Böyle büyükbaş hayvanı kaçak yoldan kesilmiş gibi tepki mi verilir? Bır bır bır etmiş durmuş. Bu kadar ince hesap yapılır mı yahu?

Hepiniz çocuğa yüklenmişsinizde bende bu kızlarımızın hiç birşeyi olmayan yarın ayrılacağı adamların paralarına tenezzül etmelerine sinir oluyorum. Paran yoksa markete girmeyiver kimse senin ihtiyacını karşılamak zorunda değil, belki o paraya ihtiyacı vardı nereden biliyosun.
Hepimizin sevgilisi oldu, ben hiç birinin parasını yemedim, hesapları bile sırayla öderdik. Sizin gibi yapsaydım utanırdım gerçekten.

Okudukca sinirleniyorum. O çok ödemesin diye alacağın şeyleri almamışsın ama aldıkların full abur cuburmuş. Gerekli mi yani ? Ben yemem arkadaş abur cubur yemezsen ölmezsin merak etme. Sorun ne biliyor musun ? Sen bu çocuğu böyle yemeye " şey param yetmiyor da, param yokta, param az da " demeye alışmışsın belli ki çocuğun da o gün için parası yoktu ve böyle bir tablo ortaya çıktı.

Kusura bakmayın da kimse kimsenin hamalı değil. 5 lirayı verecek kadar gururluysan, adamdan gereksiz para yemeyecek kadar da gururlu ol.

Yeter ya erkek eline bakmayın be. Ben evliyim, eşimden bir şey isterken bile " hayatım ben de para var şunu yapalım mı ya da alalım mı " diyorum çünkü o da insan ve para basmıyor parasız olduğu zamanlar oluyor.

Azıcık empati.

Son düzenleme:
cay dışında ödedıklerının de parasını ıade etmelıydın bence
ben olsam param kadar alısverıs yapardım bastan neo öyle hıc hoş degıl sevgılıntuhaf evet ama sende tuhafsın yanı

Yaşlarınız inşallah çok küçüktür. 11 tl bile yok mu cebinizde? Yoksa abur cubur için sevgilinin parasını yemek bence de kurnazlık. Hazırcılık bu. 5 tl yi annesne vermenizde çok komik. 16 verseydiniz bari tribinizi hakkıyla atsaydınız.

Markete gireceğim ama param yok diyince her insan gibi çocukta ben tamamlarım demiş. Dediğinede pişman olmuş zaten. İyi ayrılmışsınız en azından.

Yazdıklarınıza katılıyorum ama durum konu sahibinde biraz daha farklı. Sizinki o an düşünememiş cimrilik etmiş, ama sonra hak vermiş size. Ama konu sahibininki ağır bir ithamda bulunmuş ve sonra da devam etmiş tavrına. Hani marketten çıkınca şaka filan yaptım dese nebze kabul edilir.

Aklıma geçen burada okuduğum bir konu geldi, 100 lira harcarım diye mağazaya girmiş 150 lira harcamış da eşinden yemediği laf kalmamıştı kadının(tutarları yanlış hatırlıyor olabilirim). Konu sahibinin de eşi o sinyalleri vermiş gibi geldi bana. Girerken söylemedin, sonra ben ödeyeceği diye aldın(bunları düşünebilmesi bile çok mide bulandırıcı) Allah yardımcın olsun saribaykuss

11 lira misiz bu ayrintiyi konuda belirtmediginiz icin her ihtimali dusunerek yorum yaptim ama toplam 11 lira verdiyse..

Siz 20 yasindasiniz, erkek arkadasinizin yasini bilmiyorum ama belli ki o da cok buyuk degil ve calismadigini tahmin ediyorum. 4 senedir alirdi diyorsunuz. O genclik donemleri hele de calismiyorsa ufak tefek hesaplar yapar cogunlukla gencler.

Ve sanirim dedigim gibi geriye kalan tek mantikli sebep; yasam sekline ve kulturune gore bir bitki cayina 5₺ vermeyi fazla goren biriymis demek ki. Olay bence 5₺ degil, onun caya verilmis olmasi.

Nerden bakilirsa ayip etmis, uzatarak daha da sacmalamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…