- 17 Ağustos 2011
- 25.648
- 163.332
- 798
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Çok haklısınız, gerçekten çok üzücü ve keşke yaşanmasaydı. Belki basit görünebilir ama sizde onurlu bir insansınız belli, bu kadar senede sizi tanımış olması gerekirdi. Hiç üzülmeyin çok pişman olmuştur zaten, ama bunu evliyken duymak daha yıkıcı olurdu. Ben kesin sinirden saatlerce ağlardım.Bende seviyorum herseyim diyodum ama bazen oyle bi hatalar davranislar oluyo ki insanin gozu sevgi mevgi demiyo hele ki o durum insanin onurunu gururunu zedeliyosa icinde beni bu durum icimde cok zedeledi ve aksam o yagmurda sırf 5 lira icin evine kostura kostura gittimde annesine verdim yesin 5 lirasini simdi catir catir
Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
aslında saçma değil gerçek yüzünü göstermiş resmen evlenseniz nasıl olurdu düşünsene her alşıveriş yaptığında yada birşey yaptığında bu tepkilerle karşılaşırdın seni çok avcunun içinde yan cebinde görmüş o belli bir daha barışmayın unutun gitsinHerkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Ailen nasil kabul ediyor derken ? Ben adama ev alisverisi yaptirmadim camasir tozu makarna ne bilim ortak aile icinde kullanilacak bir sey aldirmadim ben full abur cubur aldim ve ona benle markete gel demedim benim pesime takilan gelen az paran vardi benden neden istemiyosun diyen kendisi kendisids oyle buyuk mevlada ödemedi 11 lira odedi ve lanet olsun ki bendede o 11 lira ciksaydi annesine teslim ederdim 5 cikti o laf yaptigi bitku cayinin parasini vermis oldum ve uzun iliskin olduysa yasadiysan bilirsin 2 gunluk tanidigim insan degil ya her seyi paylastigim biriydi 4 sene dile kolay ama canimdan can olarak goruyodum bizim aramizda bir seyin lafi olmazdi ilk defa bu konuma dustum ben ben ona sirf odeyemedigimi odeyecek diye basina bir sey kakmadim bi bitki cayi aldim ve sirf odemesin cok diye ben alcagim seyleride almadim
Yazdıklarınıza katılıyorum ama durum konu sahibinde biraz daha farklı. Sizinki o an düşünememiş cimrilik etmiş, ama sonra hak vermiş size. Ama konu sahibininki ağır bir ithamda bulunmuş ve sonra da devam etmiş tavrına. Hani marketten çıkınca şaka filan yaptım dese nebze kabul edilir.O da ben normalde bu kadar bonkör davranırken beş liralık seyı almadım diye bu kadar laf yiyorsam hiçbirşeyi haketmiyormuş bu kız kafasında olabilir,dediğim gibi her insanın en az bi kere bencil kaba veya duyarsız olma ihtimali vardır,ama dediğim gibi tutarlı olan bi cimrilikten bahsetmiyorum,o gün kötü bi günüdür saçmalamıştır
Neden sadece 5 lirayı verdiniz. Marketteki borcun tamamını ödemeniz gerekiyordu bence.
Yazdiklariniz gayet mantikli evet ama aldigimin parasini aslinda hepsini ben odemis sayilirim ben evden cikarken kabataslak hesap yaptim ciktim ailemde evde yoktu bendede az bi para vardi benim pesime takilan markete gelen kendisi ne kadar paran var azsa neden soylemiyosun istemiyosun diyen de kendisi sonucta 4 senelik iliski herseyi paylastigim insan aramizda bir seyin lafi da olmaz bizim ben sirf o oduyo diye saldirmadim hicbirseye sadece bitki cayi aldim bunu demek utanc verici kendisine helal olsun diyorum buradan odedigi para 11 lira benim paranin ustunede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?