- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Sagol canim insallah cumlemize beklenmedik insanlardan beklenmedik hareketler ..Ohh içimi rahatlattin çok iyi yapmışsın yaptığı büyük terbiyesizlik bence bu kafada olan biriyle evlilik düşünemiyorum bile.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin seni ınş.
Dimi ..Kurtuldugun icin sadaka versen yeridir
Dibine kadar haketti.İyi yapmışsın ayrilmakla da iyi yapmışsın
Fiyati mevlayi yazmiyorumda ne kadar tuttugunu az bir para tuttu zaten 5 lira icin kurnaz demesini unutamamHani duyan da adam ödüyor diye bütün marketi satın alıp adama kitlediniz sanar. Ayrılmakla iyi yapmışsınız 5 liralık şey için kurnazlıkla suçlayan adamdır asıl kurnaz olan. Geri dönmek isteyecektir size ama kabul etmemenizi tavsiye ederim.
Gelmez haklisiniz 5 lira icin kurnaz denilirmi ben senin kankan arkadasin miyim sevgilinim birde boyle bir insan olmadigi halde bu durumu yasatti hem şok hem sinir ikisini yasiyorum degisik yaCok cok iyi yapmissin. Hic uzulme. Daha simdiden 5 tl nin hesabini yapan adamdan hayir gelmez.
Bikere soyleyis tarzi cok kaba. Naif dusunceli biri olsa bunu farkli bir dille soyleyebilirdi. Resmen dangalak.Sagol canim insallah cumlemize beklenmedik insanlardan beklenmedik hareketler ..
Dimi ..
Dibine kadar haketti.
Fiyati mevlayi yazmiyorumda ne kadar tuttugunu az bir para tuttu zaten 5 lira icin kurnaz demesini unutamam
Gelmez haklisiniz 5 lira icin kurnaz denilirmi ben senin kankan arkadasin miyim sevgilinim birde boyle bir insan olmadigi halde bu durumu yasatti hem şok hem sinir ikisini yasiyorum degisik ya
Yazdiklariniz gayet mantikli evet ama aldigimin parasini aslinda hepsini ben odemis sayilirim ben evden cikarken kabataslak hesap yaptim ciktim ailemde evde yoktu bendede az bi para vardi benim pesime takilan markete gelen kendisi ne kadar paran var azsa neden soylemiyosun istemiyosun diyen de kendisi sonucta 4 senelik iliski herseyi paylastigim insan aramizda bir seyin lafi da olmaz bizim ben sirf o oduyo diye saldirmadim hicbirseye sadece bitki cayi aldim bunu demek utanc verici kendisine helal olsun diyorum buradan odedigi para 11 lira benim paranin ustunede :)Ilk basta okuyunca cogu yorumdaki gibi helal falan dedim ama sonra empati yapinca; market urunlerinizin devaminda neler aldiginizi bilmiyorum fakat bitki cayi aciliyeti olan bir sey degil ve hazir aliniyorken extra sepete attiginizi anlik olarak ister istemez dusunmus olabilir. Yani ben olsam azami alirdim sahsen alacaklarimi, en acil olanlari alirdim. Siz bu zamana kadar boyle dusunmesine sebep verecek bir tavir sergilediniz mi bunu bir dusunun bence.
Birincisi erkek arkadas, sozluluk, nisanlilik durumlarinda kesinlikle karsi tarafla para alisverisine girilmemeli benim dusunceme gore. Seytan ister istemez bir suru dusunce getirir insanin aklina mahal vermemek gerekiyor.
Ikincisi erkek arkadasinizin espiri anlayisini siz bilirsiniz. Bazi erkekler bosbogaz olurlar bu tur espiriler yaparlar. Oyle mi degil mi'yi dusunun bence.
Ucuncusu bir arkadas da yazmis yukarda esi sos almasina izin vermemis. Bazi insanlar bazi konularda takintili veya prensipli olurlar. Mesela 10 tane yemek menusu iste hic dokunmaz ama o sosa para vermek rahatsiz eder. Bitki cayi da erkek arkadasiniz icin gereksizler listesinde olabilir.
Arabaya binince geri vites yapsaydi anlik bos konusmus derdik ama tavrinda israrci olmus. Kurnaz kelimesini tekrarlamasi cok cirkin. Belli ki O da fevri.
O an gururunuza dokunup çayi geri koymak istemeniz normal bir tavir olmus. Ama gidip sicagi sicagina 5₺'yi annesine vermeniz bence fazla fevri olmus. 1-2 gun irtibatinizi kesip ayrilacaksaniz da odeyeceginiz meblagayi denklestirip bulusup parasini verip, incindiginizi dile getirip o sekilde ayrilabilirdiniz.
Ayrica o kadar agir ve kufurlu seyler yazmissiniz ki su an o da ben kurtuldum gozuyle bakiyor olabilir olaya.
Uzucu bir durum yasanmis neticede. Hayirlisi olsun. Onemli olan boyle konulardan ders cikarabilmek.
Boyle biri degildi beni hayretler icerisine dusurduEn iyisini yapmışsınız . paranın lafını yapan adamdan hayır gelmez.
Ailen nasil kabul ediyor derken ? Ben adama ev alisverisi yaptirmadim camasir tozu makarna ne bilim ortak aile icinde kullanilacak bir sey aldirmadim ben full abur cubur aldim ve ona benle markete gel demedim benim pesime takilan gelen az paran vardi benden neden istemiyosun diyen kendisi kendisids oyle buyuk mevlada ödemedi 11 lira odedi ve lanet olsun ki bendede o 11 lira ciksaydi annesine teslim ederdim 5 cikti o laf yaptigi bitku cayinin parasini vermis oldum ve uzun iliskin olduysa yasadiysan bilirsin 2 gunluk tanidigim insan degil ya her seyi paylastigim biriydi 4 sene dile kolay ama canimdan can olarak goruyodum bizim aramizda bir seyin lafi olmazdi ilk defa bu konuma dustum ben ben ona sirf odeyemedigimi odeyecek diye basina bir sey kakmadim bi bitki cayi aldim ve sirf odemesin cok diye ben alcagim seyleride almadimAslında düz mantık olarak bakarsak adam yanlış bir şey dememiş.
O ödeyecek diye hazır görmüşken araya sıkışırmışsın, olmasaydı kendi eksiklerini bile alamayacaktın.
Ama öyle kurnaz falan olmamış.
Sürat aşması da olmamış.
Ama ben çoğu hatayı sende gördüm.
Yanı ne kadar ciddi ilişki bile olsa evlilik yok, söz nisan bir şey yokken kızlarımızın erkeklerden böyle şeyler için para almasını çok yanlış buluyorum.
Sonuçta içilen bi cayın hesabını ödemesiyle bunlar çok farkli
Yanı ne demek ihtiyacın varsa al diye eline para sıkıştırması?
Ne demek ailen evde yok diye marketini yapması?
Ailen evde yokken nasil yapıyorsun her zaman?
Bence şuan da öyle yapmalıydın. Gerekirse sadece paran kadar almalıydın.
Bunu ailen nasil kabul ediyor bilmiyorum ama
Sonra işte böyle oluyor..
Ve niyeyse en fazla 2 gün içinde barisacaginiza nerdeyse eminim...
Bir olay nelere mâl oluyor boyle iste dusurdugu muhabbet oyle onur kirici kiHic 4 sene icin barisiyim diye dusunme hayat bu ıskalamaya gelmez hatasını anlamadikça barismani tavsiye etmem bu adamla evlenmek eziyet olur çünkü evlilik her kosulda seni tasiyabilecek biriyle olmali demek ki sen calisamasan seni ilerde nasıl ezicek hep bunları düşün allah kolaylik versin
Dimi haklisinkesinlikle doğru karar. öylesiyle ömür geçmez.
Akil yasi kesinlikle10 yaşında falan herhalde
5 lirasini annesinden alir harcar bitmez gibi artik değer bu duruma dusurmesine umarimSakın geri dönme.Terbiyesiz hiç mi utanmadı yaa.
+1Gerçek yüzünü görmüş oldunuz
Belki de o bitirmeyi düşünüyordu yol yaptı bilinmez
Ama 3ün 5in hesabını yapanı boşverin gitsin
Ilk geldi o aldigin ne kadar dedi 5 dedim sonra bunu alcam diye girmedin buraya dedi elimden biraktim tamam almiyorun diye kendisi kasadan zorla gecirdi sonra hooop ben kurnaz damgasi yedim şu hale beni dusurdu ya helali hos olsun ona 5 lirasiBikere soyleyis tarzi cok kaba. Naif dusunceli biri olsa bunu farkli bir dille soyleyebilirdi. Resmen dangalak.
Aynen olmaz sevgim gozumu bazi seylere kapatsada engel olsada kalbim gercekten ondan bir sey olmazmışAyaklı tehlike.
Ayıbın dibine vurmuş, ama ayrılık isabet olmuş.
Bu insandan yoldaş, hayat arkadaşı eş falan olmaz. Aman diyeyim.
Iyi yaptim da neden mutsuzum boyle nedennİyi yapmışsın. Benim burdan içimin yağları eridi.
Iyi yaptim da neden mutsuzum boyle nedenn
Doğru karar verdiğimin farkındayım o ana dönsek gene aynısını yapardım doğru bir karar verdim haketti ama mutsuzum işte insanin sevdiği olunca mutsuz olmama da değmiyor şuan eminimHayal kırıklığı yaşıyorsun da ondan. Kimse sevdiği insandan böyle bir şey beklemez. Ama doğru olanı yapmışsın. Şimdi üzülürsün ama zaman geçtikçe ne kadar doğru bir karar verdiğini kendin de anlayacaksın. Böyle tipler sadece seni üzer, seni değersiz hissettiren adamlarla ömrün boyunca işin olmasın.
Doğru karar verdiğimin farkındayım o ana dönsek gene aynısını yapardım doğru bir karar verdim haketti ama mutsuzum işte insanin sevdiği olunca mutsuz olmama da değmiyor şuan eminim
Evet ben de cimri adama karşıyım bu olay 1 Aylık ilişkide olsa arkana bakmadan kaç amenna ama 4 yıl. Ve en çok kafa karıştıran girmeden önce adamın neler alacağını sorması belli ki üyeyi denemiş. Ama ne olursa olsun adam ne yaparsa yapsın gidip annesine parayı vermeniz yanlıştı ne demek 5 lirası bende kalmış komik olmuş.İlk okuduğumda seni haklı buldum, hatta iyiki ayrılmış dedim.
Sonra 4 senedir herşeyi alır, para lafı etmezdi ilk defa böyle bir şey yaptı demişsin. Kaldı ki sana zaten alacaklarının parasını vermeyi teklif eden o, cimri olsa hiç teklif etmezdi, neden gözünde diğer verdiği para büyümedi de 5 lira için seni kırdı?
Şimdi objektif bi yorum yapacağım kusura bakma. Bana öyle geliyor ki bu senin ilk kez yaptığın bir şey değildi. Yani zaman zaman kurnazlık yaptığın, ne koparsam kardır mantığıyla hareket ettiğin oluyor. O da bunu farketmiş. Sana karşı bu konuda doluymuş. Patlamış. Belki de denemek istedi bugün seni. Ne alacaksın diye baştan ondan sordu. Kendini bi sorgula bakalım böyle düşünmesine sebep hareketlerin oldu mu? Yoksa burda akşama kadar iyiki ayrılmışsın püü cimri yazsak sana bi faydası olmaz. Çünkü adam cimri değil. Başka bir şey var. Belki de haklı... yada seni yanlış anlamış.
Bana kalırsa parasının yetmeyeceği şeyleri alması da yanlış. Kaç senelik ilişki olursa olsun, sevgilinin yemek çay ısmarlaması ayrı şey, aldığının parasını ödetmek ayrı şey. Acil bi ihtiyaç olsa tamam, yabancımıyız versin der ama aburcubur almış, ne kadar param varsa o kadarlık alırım, yani adam haklı olabilir.Evet ben de cimri adama karşıyım bu olay 1 Aylık ilişkide olsa arkana bakmadan kaç amenna ama 4 yıl. Ve en çok kafa karıştıran girmeden önce adamın neler alacağını sorması belli ki üyeyi denemiş. Ama ne olursa olsun adam ne yaparsa yapsın gidip annesine parayı vermeniz yanlıştı ne demek 5 lirası bende kalmış komik olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?