- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Böylelerine selam bile vermeyeceksin de neyse boşver sakinleşmeye çalış 4 senede göremedin mi huyunu yaAynen oyle allaha havale ediyorum oyle sinirliyim ki
Hani duyan da adam ödüyor diye bütün marketi satın alıp adama kitlediniz sanar. Ayrılmakla iyi yapmışsınız 5 liralık şey için kurnazlıkla suçlayan adamdır asıl kurnaz olan. Geri dönmek isteyecektir size ama kabul etmemenizi tavsiye ederim.Sonra şaka deseydi dahi ben o lafin altinda kim olursa olsun kalmazdim parasini verirdim cok icime oturdu bu durum cok..
Haklisiniz ama hazmedemiyorumSen bilirsin. Biz tanimiyoruz sonucta yillari geciren de gecirecek olan da sensin. Tek bir olayla biz karar verip yorum yapiyoruz. 5cyillik evlilik olmak uzere 8 yildir birlikteyim esimle kendi adima benimle boyle konussa uzunca bir sure affedemem. Iyi dusun daha dikkatli olc tart bundan sonra. Belli ki seviyorsun. Hayat cok uzun ve cok kisa ona gore karar ver.
Cok cok iyi yapmissin. Hic uzulme. Daha simdiden 5 tl nin hesabini yapan adamdan hayir gelmez.Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Senelerime yazık olmuşCimriliği ayrı şizofren gibi her yaptığından bir şey araması ayrı dert iyi olmuş kurtulmuşsun
Ayni mahallede oturuyoruz,mesajina tahammulum yok az once aradi acmadim heryerden engelledim tahammulum yok onaBence elinize geçer geçmez bi zarf içinde annesine verin. Kendisi ile yüz göz olmayın. Oturduğu sokaktan bile geçmeyin. Allah yüzünüze bakmış. Konu açmaya bile değmez.
Hic 4 sene icin barisiyim diye dusunme hayat bu ıskalamaya gelmez hatasını anlamadikça barismani tavsiye etmem bu adamla evlenmek eziyet olur çünkü evlilik her kosulda seni tasiyabilecek biriyle olmali demek ki sen calisamasan seni ilerde nasıl ezicek hep bunları düşün allah kolaylik versinHerkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
O muammeleyi gördüm resmen zaten bitki cayinida attim çope yazik yaoff ben rahatladım burdan. O eve kadar giden ayakların, o parayı geri veren ellerin dert görmesin.
Kurnazlıkmış! Ne ayıp yahu! Gören de der ki bitki çayı değil de pırlanta almış.
Dimi tesekkur ederimOhhh öyle iyi yapmssnki helal olsun
Kendisi atladi markete geldi paraz azsa benden neden istemedin dedi vs ondan beklentisi olan mi vardi dusunceleriyle basbasa kalsinlarbuna benzer bi olay gelmişti başıma bunu da okuyunca anladım ki çoğu erkek maalesef bi yerde bunu düşünüyor
Böyle muhabbete düşeceğimi bilseydim 1 kuruşuna tenezzül etmezdim böyle değildi hem şoktayım hem sinirli ve kırgınım düştüğüm durum için de sinirliyimAyrılarak en doğru kararı vermişsin.Çünkü bu durum zaten net bir şekilde ayrılık sebebi.Arsızlığa getirmiş muhabbeti resmen.Bu nasıl insan.Böyle adamla evlilikte olmaz.Unutursun merak etme biraz zaman tanı kendine.Ağlasa yalvarsa da affetme canım.
Evet hakettigi sonBeş para etmezmiş.
İyi ki de ayrılmışsınız.
Dimi, 4 sene hic boyle yapmamisti ilk kez yapti ama bir kez yapmasi 4 seneye bedel olduNasıl sevindim. Para lafı yapan adamla gelecek kurmak berbat olacaktı
Canim gormedim bu huyun tersineydi hep eli açıktı bu muhabbete dusecek insan degildi + ben ona gel ustunu tamamla oara ver de demedim zaten hala aklim almiyo bu yaptigini kotuyumBöylelerine selam bile vermeyeceksin de neyse boşver sakinleşmeye çalış 4 senede göremedin mi huyunu ya
Yaşayan olarak sinirden köpürmekteyim halaÇok rahatsız edici bir tavır.Okuması bile sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?