Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Ohh içimi rahatlattin çok iyi yapmışsın yaptığı büyük terbiyesizlik bence bu kafada olan biriyle evlilik düşünemiyorum bile.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin seni ınş.

Sonra şaka deseydi dahi ben o lafin altinda kim olursa olsun kalmazdim parasini verirdim cok icime oturdu bu durum cok..
Hani duyan da adam ödüyor diye bütün marketi satın alıp adama kitlediniz sanar. Ayrılmakla iyi yapmışsınız 5 liralık şey için kurnazlıkla suçlayan adamdır asıl kurnaz olan. Geri dönmek isteyecektir size ama kabul etmemenizi tavsiye ederim.

Haklisiniz ama hazmedemiyorum

Cok cok iyi yapmissin. Hic uzulme. Daha simdiden 5 tl nin hesabini yapan adamdan hayir gelmez.

Ilk basta okuyunca cogu yorumdaki gibi helal falan dedim ama sonra empati yapinca; market urunlerinizin devaminda neler aldiginizi bilmiyorum fakat bitki cayi aciliyeti olan bir sey degil ve hazir aliniyorken extra sepete attiginizi anlik olarak ister istemez dusunmus olabilir. Yani ben olsam azami alirdim sahsen alacaklarimi, en acil olanlari alirdim. Siz bu zamana kadar boyle dusunmesine sebep verecek bir tavir sergilediniz mi bunu bir dusunun bence.

Birincisi erkek arkadas, sozluluk, nisanlilik durumlarinda kesinlikle karsi tarafla para alisverisine girilmemeli benim dusunceme gore. Seytan ister istemez bir suru dusunce getirir insanin aklina mahal vermemek gerekiyor.

Ikincisi erkek arkadasinizin espiri anlayisini siz bilirsiniz. Bazi erkekler bosbogaz olurlar bu tur espiriler yaparlar. Oyle mi degil mi'yi dusunun bence.

Ucuncusu bir arkadas da yazmis yukarda esi sos almasina izin vermemis. Bazi insanlar bazi konularda takintili veya prensipli olurlar. Mesela 10 tane yemek menusu iste hic dokunmaz ama o sosa para vermek rahatsiz eder. Bitki cayi da erkek arkadasiniz icin gereksizler listesinde olabilir.

Arabaya binince geri vites yapsaydi anlik bos konusmus derdik ama tavrinda israrci olmus. Kurnaz kelimesini tekrarlamasi cok cirkin. Belli ki O da fevri.

O an gururunuza dokunup çayi geri koymak istemeniz normal bir tavir olmus. Ama gidip sicagi sicagina 5₺'yi annesine vermeniz bence fazla fevri olmus. 1-2 gun irtibatinizi kesip ayrilacaksaniz da odeyeceginiz meblagayi denklestirip bulusup parasini verip, incindiginizi dile getirip o sekilde ayrilabilirdiniz.

Ayrica o kadar agir ve kufurlu seyler yazmissiniz ki su an o da ben kurtuldum gozuyle bakiyor olabilir olaya.

Uzucu bir durum yasanmis neticede. Hayirlisi olsun. Onemli olan boyle konulardan ders cikarabilmek.

Son düzenleme:
Aslında düz mantık olarak bakarsak adam yanlış bir şey dememiş.
O ödeyecek diye hazır görmüşken araya sıkışırmışsın, olmasaydı kendi eksiklerini bile alamayacaktın.

Ama öyle kurnaz falan olmamış.
Sürat aşması da olmamış.

Ama ben çoğu hatayı sende gördüm.
Yanı ne kadar ciddi ilişki bile olsa evlilik yok, söz nisan bir şey yokken kızlarımızın erkeklerden böyle şeyler için para almasını çok yanlış buluyorum.
Sonuçta içilen bi cayın hesabını ödemesiyle bunlar çok farkli

Yanı ne demek ihtiyacın varsa al diye eline para sıkıştırması?
Ne demek ailen evde yok diye marketini yapması?
Ailen evde yokken nasil yapıyorsun her zaman?
Bence şuan da öyle yapmalıydın. Gerekirse sadece paran kadar almalıydın.

Bunu ailen nasil kabul ediyor bilmiyorum ama
Sonra işte böyle oluyor..

Ve niyeyse en fazla 2 gün içinde barisacaginiza nerdeyse eminim...

Bence elinize geçer geçmez bi zarf içinde annesine verin. Kendisi ile yüz göz olmayın. Oturduğu sokaktan bile geçmeyin. Allah yüzünüze bakmış. Konu açmaya bile değmez.
Ayni mahallede oturuyoruz,mesajina tahammulum yok az once aradi acmadim heryerden engelledim tahammulum yok ona

Hic 4 sene icin barisiyim diye dusunme hayat bu ıskalamaya gelmez hatasını anlamadikça barismani tavsiye etmem bu adamla evlenmek eziyet olur çünkü evlilik her kosulda seni tasiyabilecek biriyle olmali demek ki sen calisamasan seni ilerde nasıl ezicek hep bunları düşün allah kolaylik versin

off ben rahatladım burdan. O eve kadar giden ayakların, o parayı geri veren ellerin dert görmesin.
Kurnazlıkmış! Ne ayıp yahu! Gören de der ki bitki çayı değil de pırlanta almış.
O muammeleyi gördüm resmen zaten bitki cayinida attim çope yazik ya
Ohhh öyle iyi yapmssnki helal olsun
Dimi tesekkur ederim
buna benzer bi olay gelmişti başıma bunu da okuyunca anladım ki çoğu erkek maalesef bi yerde bunu düşünüyor
Kendisi atladi markete geldi paraz azsa benden neden istemedin dedi vs ondan beklentisi olan mi vardi dusunceleriyle basbasa kalsinlar

Böyle muhabbete düşeceğimi bilseydim 1 kuruşuna tenezzül etmezdim böyle değildi hem şoktayım hem sinirli ve kırgınım düştüğüm durum için de sinirliyim
Beş para etmezmiş.
İyi ki de ayrılmışsınız.
Evet hakettigi son
Nasıl sevindim. Para lafı yapan adamla gelecek kurmak berbat olacaktı
Dimi, 4 sene hic boyle yapmamisti ilk kez yapti ama bir kez yapmasi 4 seneye bedel oldu
Böylelerine selam bile vermeyeceksin de neyse boşver sakinleşmeye çalış 4 senede göremedin mi huyunu ya
Canim gormedim bu huyun tersineydi hep eli açıktı bu muhabbete dusecek insan degildi + ben ona gel ustunu tamamla oara ver de demedim zaten hala aklim almiyo bu yaptigini kotuyum
Çok rahatsız edici bir tavır.Okuması bile sinir bozucu.
Yaşayan olarak sinirden köpürmekteyim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…