- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
cnmm alıştırmışın her mızızlandığında gitmeye.... alıştırma böyle zararın neresinden dönsen kar bence
canın ne zaman isterse ozaman git eğer eşin böyle böyle demiş derse cnmm evimle orada oturmak bir mi ayrıca evimde otura kalka iş yapıyorum oraya gidince günüm ölüyor bitanem de zaten eşin ısrarcı olmayacaktır diye düşünüyorum
her buyurduğunda değil, hem siz hem kayınvalideniz müsait olduğunuzda gidin.
sizin de çocuk, ev, eş, evlilik sorumluluğunuz var. bu sorumluluklarınızı yerine getirmek için zamana ihtiyaç var.
sürekli kayınvalidenize giderseniz bunları ne ara yapacaksınız?
bence 2-3 günde bir bile fazla.
siz artık evlendiniz ayrı bir eviniz düzeniniz var.
kayınvalidenizin bunu kabul etmesi lazım.
ama aradaki dengeyi sağlamak kocana düşüyor.
hergün gidemeyeceginizi onun söylemesi lazım annesine.
sen söylersen sıkıntı çıkar.
herkesin kendi evinde kendine göre uğraşları var.
temizliğidir odur budur.
hergün gidilmez gidipte alıştırma bence.
bence k.validenizin müsait olmadığı zamanları kollayın ve o zamanlar gidin
bu seferde ne çok geliyor bu gelin desin :)
böylelikle etrafa "gitmesem dert yanıyor gitsem dert yanıyor ne yapacağımı şaşırdım" der, durumu kurtarırsınız.
Biz yeni evliyken yolumuzu gözlemişler o da saat 12 de gidioduk söylenmişler bu saate kadar napio bunlar dieesim gidip gelmeyi cok aramaz ama sürekli laf ettigi icin birilerine gel gidelim de gönlü olsun sussun Dio cok hossunuz bayıldım haftada bı gitsem bı soz vardır bizde tefe koyarvalla ). Bir gün gidiyoruz ertesi gün gitmiyoruz arioo tavırla sesiniz soluğunuz çıkmadı herhalde cok isniz vardidie imalı iste orda bitiorum ) bilmiyorum nolcak böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?