- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Annesi temizlik yapacak yarın esimde Dio geliriz yardım ederiz olmaassa Hayrdr deyince abime şikayet etmis dedi şahsen benimde koca bı insanın bu hareketi hoşuma gitmedi diyorum Allah'ın hakkı 3 bı daha olursa gidip anne derdin ne nie böle yapıyorsun herkese beni kesiyorsun Diyim diyorum sonra yuz göz olmak istemiyorum zira Bilio benim duyacağımı ona gore söylüyor demekki bı öncekinde esim yaşındayken yengesine kesmişti beniYani haftada 2-3 kez ziyaret etmeniz normal sartlarda yeterli.
Insanlari anlamak bazen gercekten imkansiz oluyor.
Cok muhabbet ayrilik getirir derler.
Böyle her an dibdibe olununca elbette ki sorunlar cikar cünkü zamanla konusulacak konu, aradaki mesafe azalir, buda cesitli sorunlari beraberinde getirir.
Gelinler her bos zamaninda, evinde oturmayip kayinvalide ile oturacak olsa ayri ev tutulup, dösenmezdi.
Esinizle konusun, öyle her önüne gelene sizi sikayet etmesin, hic hos degil, yakistiramiyorum ben bu tür davranislari koca koca insanlara.
Varsa bir problem, sahsin kendisine söylenir. Ne o öyle önüne gelene sikayetlenmek.
Kayınvalidem her dem müsait canım yeterli yanında olalım)
o zaman biraz arsız yüzsüz olmakta fayda var. çünkü anlamayana anlatmak gerek...
yani "anne biz genç ve yeni evliyiz, yapacak çoooooooooookkkkkkkkkkk şeyimiz var." gibi imalı bir söz, pişkin bir gülümseme, belki kayınvalidenizi kendine getirir.
kimse kayınvalide ile gün geçirmek için evlenmiyor ki...
Annesi temizlik yapacak yarın esimde Dio geliriz yardım ederiz olmaassa Hayrdr deyince abime şikayet etmis dedi şahsen benimde koca bı insanın bu hareketi hoşuma gitmedi diyorum Allah'ın hakkı 3 bı daha olursa gidip anne derdin ne nie böle yapıyorsun herkese beni kesiyorsun Diyim diyorum sonra yuz göz olmak istemiyorum zira Bilio benim duyacağımı ona gore söylüyor demekki bı öncekinde esim yaşındayken yengesine kesmişti beni
Yok ya zaten yuz göz olmak istemiyorum da iste insanın aklına gelmioo da diil.Benden sana tavsiye,kayınvalidenle yüzleşme,neden şikayet ediyorsun deyip konuyu büyütme.
Bir söylersen bin ah işitirsin,başlar gelmiyorsun haksız mıyım bilmem ne...Hiiiç açtırma kutuyu,söyletme kötüyü.
Sana laf getirenlere de,ben gideceğim kadar gidiyorum der geçersin.
Senin için normal olanı uygula ve normalmiş gibi (zaten normal) davran.
Kimseye açıklama yapmak veya hesap vermek zorunda değilsin.
Olabilir her gün bekleyebilir ama sen gitmek zorunda değilsin.
Sakın sakın daha sık gitmeye alıştırma,sitem ediyor diye kendini gitmeye zorlama.
Bekledim gelmedin derse "gelicem demedim ki" dersin mesela...
Gitmediğin zamanlar detaylı bahaneler üretme,sadece "işim vardı" deyip geç.
Eşine de söyle,gerektiği kadar gidiyorum,her gün annenin yanında duramam,kendi evim var barkım var,rahat edemiyorum,ben 25 yaşındayım annen 50 (tahminen),ne kadar arkadaşlık edebilirim,sen bütün gün benim babamla oturur muydun vs...Söylenecek çok...
ne saçma sanki aylarca gitmiyorsunuz 2,3 gün uzun zaman değil kusura bakmasın da hergün de gidemem benimde evim sorumluluklarım var belki canım yatmak uzanmak ister işim vardır valla ben olsam eşime de ailesine de söylerdim millet aylarca gitmiyor işte insan biraz anlayışlı olur
Eşi var bı oğlu daha var o başka il de ama her aksam aynı saatte arar muhakkak aynı sehirdeyiz belkide ondan bilmiyorum ki eşi ilgisiz bı adam belki depondan sario bize. Sürekli
Hep müsait anaam napsam bilmiyorum artık sinirden gülüyorum artıksürekli birilerinden hayirsizligimi öğreniyorum
Şikayet etmesine niye takılıyorsun ki, sanki şikayet ettikleri gelip seni dövercekNormal bir açıklamadan anlamıyorsa hiç bir şey söyleme, umursama, bırak arkandan başkalarına dedikodunu yapsın dursun.
senede bir gün en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?