Bir soru?

Annesi temizlik yapacak yarın esimde Dio geliriz yardım ederiz olmaassa Hayrdr deyince abime şikayet etmis dedi şahsen benimde koca bı insanın bu hareketi hoşuma gitmedi diyorum Allah'ın hakkı 3 bı daha olursa gidip anne derdin ne nie böle yapıyorsun herkese beni kesiyorsun Diyim diyorum sonra yuz göz olmak istemiyorum zira Bilio benim duyacağımı ona gore söylüyor demekki bı öncekinde esim yaşındayken yengesine kesmişti beni

Kayınvalidem her dem müsait canım yeterli yanında olalım )

o zaman biraz arsız yüzsüz olmakta fayda var. çünkü anlamayana anlatmak gerek...

yani "anne biz genç ve yeni evliyiz, yapacak çoooooooooookkkkkkkkkkk şeyimiz var." gibi imalı bir söz, pişkin bir gülümseme, belki kayınvalidenizi kendine getirir.

kimse kayınvalide ile gün geçirmek için evlenmiyor ki...

İns becerebilirim

her zaman herkesin her isteğine göre hareket edilemez.müsait olduğunuz ve istediğiniz zamanlarda gidersiniiz.tabii bu durum haftalar sonra olmamalı.bu durumu dengede tutabilirsiniz..

Bence haftada 2 3 bile fazla bende nişanlıyım haftada 1 gidiyorum kayınvalideme gelmiyor diyor eltim neredeyse hergün orada bendende hergün gitmemi bekliyor ben gidemem sizde alıştırmayın bence nasıl alışırsa öyle gider herşeyi dozunda bırakmak lazım canın ne zaman gitmek isterse o zaman git

Benden sana tavsiye,kayınvalidenle yüzleşme,neden şikayet ediyorsun deyip konuyu büyütme.
Bir söylersen bin ah işitirsin,başlar gelmiyorsun haksız mıyım bilmem ne...Hiiiç açtırma kutuyu,söyletme kötüyü.
Sana laf getirenlere de,ben gideceğim kadar gidiyorum der geçersin.

Senin için normal olanı uygula ve normalmiş gibi (zaten normal) davran.
Kimseye açıklama yapmak veya hesap vermek zorunda değilsin.
Olabilir her gün bekleyebilir ama sen gitmek zorunda değilsin.
Sakın sakın daha sık gitmeye alıştırma,sitem ediyor diye kendini gitmeye zorlama.

Bekledim gelmedin derse "gelicem demedim ki" dersin mesela...
Gitmediğin zamanlar detaylı bahaneler üretme,sadece "işim vardı" deyip geç.
Eşine de söyle,gerektiği kadar gidiyorum,her gün annenin yanında duramam,kendi evim var barkım var,rahat edemiyorum,ben 25 yaşındayım annen 50 (tahminen),ne kadar arkadaşlık edebilirim,sen bütün gün benim babamla oturur muydun vs...Söylenecek çok...

Yok ya zaten yuz göz olmak istemiyorum da iste insanın aklına gelmioo da diil.

ne saçma sanki aylarca gitmiyorsunuz 2,3 gün uzun zaman değil kusura bakmasın da hergün de gidemem benimde evim sorumluluklarım var belki canım yatmak uzanmak ister işim vardır valla ben olsam eşime de ailesine de söylerdim millet aylarca gitmiyor işte insan biraz anlayışlı olur

Valla eşinin hatrına bazı şeyleri yapacak olursan işin içinden çıkamazsın. Bu sefer eşinde alışır beni kırma hatrım yokmu der çıkar işin içinden.

Kv sana derse "evim dışında rahat edemiyorum" de çık işin içinden. Oda sana aaa burada senin evin der kesin. O zaman da biliyorum ama insanın yine kendi evi gibi yok, hem hamileyim dinleniyorum dalan de.

O laf taşıyanlara da laf verme. Gerektiği zaman gidiyoruz zaten de kestir at. Onun lafını taşıyan senin lafını da taşır.

Onu görse o da anlayacak ama baskalarını işine gelince önemsiyor kendisine gelince incelik düşünce beklio bana gelince yok cok kırılıyorum bazen sehir dısına gitti geldi eltim felan kızkardeşine yeğenine pismaniyeler vs getirmiş bide söylüyor teyzen sever yeğenim sever benim ailem her gittikleri yerden bişey alırlar onlara ayıp die ya bı de sen duşun incelik yap nolur sanki bize uçakta olsa bişey alma zahmetinde bulunsaydı kendime almaz anneme verirdim en azından incelik yaptılar sansin cok zoruma gidiyor

Eşi var bı oğlu daha var o başka il de ama her aksam aynı saatte arar muhakkak aynı sehirdeyiz belkide ondan bilmiyorum ki eşi ilgisiz bı adam belki depondan sario bize. Sürekli

ozaman belli oluyor , eşinden göremedigi ilgi, alakayı çocugundan istiyor. ama sizide sık bogaz etigini farkında değil bence..
benim kaynanamda acayip derecede ilgi bekliyor ama normal değil artık hastalık derecesinde..5 çocuguna derki hergün defalarca beni arayın, sorun... evlerinde teli hiç durmak bilmez, 5 çoucugu günde 3 kere arasalar 15 kere teli rahat çalıyor....telinin artık melodisinden midem bulanıyordu ya
eskiden karşılarında oturuyordum, hafta 1 gidiyordum, onlarad hafta içi geliyorlardı, arada eşim gidiyordu, ama hala bir beklenti... efendim ben iş çıkışı niye onlara ugramıyomusum. valla hiç takmadım , ugrasamam yani, kendi annem bile sınırlarını bilirken bize nasıl davranmasını biliyorken gelipte ben kimsenin egosunu okşayamam, tamam iyi niyetine inansaydım biraz uğraşırdım ama kendinden nefret ettiren bir insanında şımarıklığını, nazını çekemem..

Son düzenleme:
Hep müsait anaam napsam bilmiyorum artık sinirden gülüyorum artık sürekli birilerinden hayirsizligimi öğreniyorum

Şikayet etmesine niye takılıyorsun ki, sanki şikayet ettikleri gelip seni dövercek Normal bir açıklamadan anlamıyorsa hiç bir şey söyleme, umursama, bırak arkandan başkalarına dedikodunu yapsın dursun.

Şikayet etmesine niye takılıyorsun ki, sanki şikayet ettikleri gelip seni dövercek Normal bir açıklamadan anlamıyorsa hiç bir şey söyleme, umursama, bırak arkandan başkalarına dedikodunu yapsın dursun.

Hoş bulmuyorum sadece ne gerek var kusurum bile olsa cahil Diyip geçmesi lazım orda burda konuşmaya ne gerek var

valla canım her istediklerini yaptıklarında kıymetli mi oluyorsun sanki?
her istediğinde git, bir istediginde gitme bak neler oluyor

ben alıştırmadım valla zaten farklı şehirlerdeyiz
gerektiği sıklıkta gidiyoruz
ama 2 günde bir telefonla ararım, konuşurum o ayrı

E madem öyle neden ayrı ev açtınızki?
Hele bazı erkek anneleri oğlumun yokluğuna alışamadım demeleri yokmu şişiriyor beni :)
Be kadın seninki evlat da berikisi gavur cocugumu?
Nasıl alıştırırsan öyle gider.
Başta biraz zor olacaktır ama eşin seninle vakit geçirmenin hazzına varınca sen gidelim dediğinde bile yeri gelecek reddedecektir bak gör tecrübeyle sabit

alıştırmalısınız. kimi zaman insanın yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor. şimdiden 3 günden aza indirirseniz daha sonra hergün gelmenizi isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…