Bir sorum olacak biraz garip gelebilir ama...

Hımmm evet:)

Seviyorsam evlenirim tabiki, bunu dert etmem. Çünkü çocuğunuz olsa bile kaybedebilirsiniz mesela, hayat o kadar da kontrol edilebilen ve planlar dahilinde ilerleyen bir şey değil maalesef. Mutlaka bir çocuğum olsun istiyorsam da eşimle alternatifleri konuşurdum, evlat edinmek vs gibi.

Aman aman bir düşkünlüğüm yok evlatta edinilebilir büyük sevap seviyorsam sorun etmezdim

evet dogru diyosunuz

Ne kadar sevsende hayat sana o eksikligi cevrende cocuk heycani yasayanlarla veya cocuk nesesi olan bi eve gittiginizde malesef özendiriyor bende severek evlendim hep cocugumuz olsun die cok ugrastim 4 sene olmadi cok istememize ragmen butun arkadalarimizin bizden sonra evlenenlerin cocuklari oldu bi dugune davete hatta hastaneye tedaviye gitsek kucaginda cocugu olanlara kedinin cigere baktigi gibi baktik ben cok asiri yiprandim bu kknuda birazda duygusal oldugumdan bu kknuyu bu ozlemi esimle paylasinca hep tutamaz aglardim esim birqz soguk kanli durmaya calisirdi hatta hayalini bile kuramaz hale gelmistim esim bi konuda mesela ornek verirdi sende anne olunca bunlar basina gelecek die tatliliklar yapardi ama ici ciz ederdi bunu ben gorebiliyordum o ne kadr belli etmesede son zamanlarda artik onunda gozlerinin doldugunu yutkunamadigini farkettim sende anne olcaksin tabiki sabret uzulme diebilirdi bazende susar dugumlenirdi ev bombos gibiydi ses yok evde bi nese yok o calisyo bwn calisiyorum sosyal hayat pek kalmadi evden ise isten eve bide cogu zaman denk gelmezdi vardiyalrjmiz hepten yanliz gibiydim aglardim ama esimide severdim sevgide var yani oda beni sevr iste bu cocuk istegimi yinede etkilemiyordu ama cok sukur tedavim 4 yilin sonunda sonuc verdi pco l vardi bende bilindik bi durum ama tabi pco olup hemn ilk aylar hamile kalan cok benmkinin zamani bu zamanmis simdi 6 ylik bi cimcimem var kizim oldu gecem gunduzum aldigim nefesim bi gulusuyle beni benden alan basimin taci butun yorgunlugum stresimi alan beni gorunce gulucukler sacan uyurken bile ozledigim beni kosulsuz seven sevginin en safi temizi masumu benden bir parca yasama sevincim tirnagindan sacinin bir teline onu bana veren rabbime kurban olayim oyle bir evlat gonderdiki tarif edilemez bir duygu onu sevmek ilgilenmek bana anneligi yasatan evladima oyle buyuk bi sevgim varki rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kizim geldi onunla birlikte yeniden dogdum saglikli sihhatli uzun omurlu huzurlu buyutmeyi nasip etsin insallah rabbim hepimize iste ben boyle hissettim ama su bi gercekki evladimi kucagima aldigimda ben zaten cok yufka yurekliyim bu iki katina cikti suan zaten cocuklari cok severdim anne olduktan sonra ane gozuyle bakmayi ogrendim baska cocuklara ve anasz babasiz zor durumda olan cocuklarin hepsini alip bagrima basasim geliyor ama yasim tutsa durumum cokta iyi deil cokta kotude deilim orta hallice ama yuvadan bi cocuk almak isterdim ve aynj sevgiyle vicdanla onuda buyutrdum kendimde bu merhameti gordum ne bilim ben boyle hissediyorum benim dusumcem bu

Şuan erken menepozdayım hasta olmuyorum ve hamile olmayacagımı demişti dr zaten kemoterapiden dolayı
Kac yasindasin bilmiyorum ama ablamda erken menepoza girmisti 2 3 sene kadar sonra hamile kaldi supriz bi sekilde ve 13 yasinda oglu var ve ogjn bugundur menepozdan cikti :))

+1
Bir de sevip güvendiğin ve devam eden bi iliskide, bu durum ortaya çıktıysa sorun etmemek gerekir bence.. Ama hani tanismissin, duygu yok bi sey yok, öğrenmissin, o zaman kabullenilmez sanirim..

Yaaa okurken çok duygulandım inanın... Allah ol der ve olur gerçekten.. Allah büyük hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

Herseyin caresi var sen yeterki inandigin yolda mucadeleni ver Allaha sigin inanki bi hal caresini gonderiyor dune kadar anca ruyamda yasadigim evladi gercegini nasip etti bi tanidigim daha var omrunde hic regl olmamis erkek gibiymis anlican evlenmis eside cok iyidir 30lu yaslardaydilar bi prof var asilama yapmis buna ikizleri var simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…