- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Bence evlenme bile bileBirini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Keşke kıyametini bilseÇok şükür ufak tefek kıskanclıkları dısında birşey yok beni çok seviyor bebeği gibi bakıyor sevgisinden şüphem yok benimle birlikte aglar üzülür ama bu konu hakkında bilemiyorum işte
evlat hasreti ceken biri olarak soyluyorum cocuk cok onemli ama gunumuzde cok iyi yontemler var tup bebek vs eger bu yontemlerin ise yarayacagi bir durumsa evlenin ama kesinlikle tıbbı olarakta yapilacak birsey yoksa evlenmeyin hayati onada zindan etmeyin yazik..çünkü bekarken insan fazla anlamiyorda evlenince cocuk aski herseyi bastırıyorBirini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Sebepsiz infertilite denen bir şey var. Yani eşinizde ve sizde herhangi belirgin bir sebep olmasa da çocuğunuz olmayabilir. Bunun bir garantisi yok yani. Ömür boyu birlikte huzurlu bir evlilik sürdüreceğimin inancındaysam eğer, ben evlenirdim.Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Ben eşime evlenmeden önce benim çocuğum olmayabilir bunu bil.demistim o da olsun gerekirse evlatlık alırız demişti. Ve nitekim uzun ve yorucu bir tedaviden sonra bebeğimiz oldu çok şükür. Bu süreçte yıpranmadik çünkü baştan kabullenmistik. Eğer bu durumu kabullemirseniz sorun olmaz benceBirini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Evet zaten söyleyecegim..Nisanliniza cocugunuzun olamayacagini soylememistiniz sanirim bu yuzden sordunuz siz o uyemisiniz bilmiyorum ama oyle bi drum varsa ne olursa olsun soylemelisiniz Allah yardimciniz olsun.
Evet anltıcamNisanlina herseyi anlat sonradan ogrenirse kotu hissedebilir
Evet dogru...Eğer gerçekten seviyorsam evlenirdim. Sonuçta evlat edinilebilir, masum ve günahsız bir çocuğa yepyeni bir hayat verilebilir.
Hmm evet bendee:)Sebepsiz infertilite denen bir şey var. Yani eşinizde ve sizde herhangi belirgin bir sebep olmasa da çocuğunuz olmayabilir. Bunun bir garantisi yok yani. Ömür boyu birlikte huzurlu bir evlilik sürdüreceğimin inancındaysam eğer, ben evlenirdim.
Ne güzel... dogru diyosunuzBen eşime evlenmeden önce benim çocuğum olmayabilir bunu bil.demistim o da olsun gerekirse evlatlık alırız demişti. Ve nitekim uzun ve yorucu bir tedaviden sonra bebeğimiz oldu çok şükür. Bu süreçte yıpranmadik çünkü baştan kabullenmistik. Eğer bu durumu kabullemirseniz sorun olmaz bence
Hmm anladım..Evlendikten sonra eşimin çocuğu olmadığı öğrensem bu kesinlikle bir boşanma sebebi olamaz ama bu durumu bile bile de evlenemezdim heralde.
Hmm bencede öyle..Bunu evlenmeden önce bilmiyor olabilirdi o da bende belli olmaz bu işler sağlıklı dersin evlenince problem çıkar ben evlenirdim saygı sevgi başka bişey mutlu olmak için karşıdaki de hakkediyorsa çocuk şart değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?