- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Çok şükür ufak tefek kıskanclıkları dısında birşey yok beni çok seviyor bebeği gibi bakıyor sevgisinden şüphem yok benimle birlikte aglar üzülür ama bu konu hakkında bilemiyorum işteSizin iliskinizin durumu nedir peki?
Yaa maşallahh ne kadar güzel ... Rabbim büyük elbet nasip ederHerseyin caresi var sen yeterki inandigin yolda mucadeleni ver Allaha sigin inanki bi hal caresini gonderiyor dune kadar anca ruyamda yasadigim evladi gercegini nasip etti bi tanidigim daha var omrunde hic regl olmamis erkek gibiymis anlican evlenmis eside cok iyidir 30lu yaslardaydilar bi prof var asilama yapmis buna ikizleri var simdi
Evet dogru..Evlenirdim. Çocuğumu kocamdan olduğu için çok seviyorum ilk önce. Aşık olduğum adam olmazsa zaten bir çocuk sahibi olamam. Evlatlık edinirdik, yine çocuğumuz olmuş olurdu.
Sizin bu cocuk sahibi olamama durumunuz ne zaman, nasil ortaya cikti? Iliski ne kadardır var?Çok şükür ufak tefek kıskanclıkları dısında birşey yok beni çok seviyor bebeği gibi bakıyor sevgisinden şüphem yok benimle birlikte aglar üzülür ama bu konu hakkında bilemiyorum işte
2 yıldır var ilişkimiz.. ben 5 sene önce ilik nakli oldum kemoterapiden dolayı bu durum olduSizin bu cocuk sahibi olamama durumunuz ne zaman, nasil ortaya cikti? Iliski ne kadardır var?
Kiz vallahi ablam bide 24 25 yaslarinda bunu yasadi annem korkutmustu bizi birden hastalandi onun tefavisi boyunca ablam yanindaydi hergun buyuk bi hastaligi oldugu ortaya cikiodu doktor anneniz kaldiramayabilir demis ablama annem masada kalmis amaliyat masasinda mudahaleyle kurtarilmis o korkuyla ablam menepoza girdi 2 3 sene regl olmadi doktor dedi menepozdasin die hormonlari alt ust oldu cok kilo aldi flan iste beklenmedik anda oldu annem duzeldi tabi o donemde suan Allaha sukur basimizda oyle isteYaaaa ne kadar güzell:))
Çok şükür... Tabiki orasını Allah bilir de ne biliyim iştere..Kiz vallahi ablam bide 24 25 yaslarinda bunu yasadi annem korkutmustu bizi birden hastalandi onun tefavisi boyunca ablam yanindaydi hergun buyuk bi hastaligi oldugu ortaya cikiodu doktor anneniz kaldiramayabilir demis ablama annem masada kalmis amaliyat masasinda mudahaleyle kurtarilmis o korkuyla ablam menepoza girdi 2 3 sene regl olmadi doktor dedi menepozdasin die hormonlari alt ust oldu cok kilo aldi flan iste beklenmedik anda oldu annem duzeldi tabi o donemde suan Allaha sukur basimizda oyle iste
Pembe kurdeleli var meshur instagram fenomeni, ayşenur parlak.. Sanirim o da o tarz nakil ve ameliyatlar gecirmis kucucuk yasindan itibaren.. Simdi Allah in izniyle bi kizi var, oyle tatli ki masaAllah.. "Mucize" diyordu hamile kaldiginda.. Demek onda da o durum vardi ama Rabbim nasip etti.. Hic belli olmaz.. Siz vakit kaybetmeden söyleyin, sorun ederse zaten gule gule.. Olabilir, cocuk seviyor, istiyor olabilir, yargilayamayiz ama siz yolunuza daha net bakmis olursunuz hic olmazsa..2 yıldır var ilişkimiz.. ben 5 sene önce ilik nakli oldum kemoterapiden dolayı bu durum oldu
Hımmm:)Sevgi yetmez aşıksam evlenirdim
Bencede kesinlikle...Anne olmak için evlenmedim.Esimi sevdim ve evlendim.Olursa olur olmazsa olmaz.Nasip işidir.Olmazsa da esiminde benimde sevgimizi verebileceğimiz anne babaya ihtiyacı olan sevgiye aç olan bir evlat ediniriz..
Diğer türlü problem yaşanıyorsa bence ilişkileri sorgulama vakti gelmiştir.Gercek bir sevgi için böyle şeyler engel olamaz.
Dogru haklısınız .. kendisi bilir belki benden bu yüzden ayrılır ama kendinin olmaz yada evlenecegi kişinin bilemeyiz... yada benim yanımda olcak sevgisi dahada artacak bilemiyorum kii..Pembe kurdeleli var meshur instagram fenomeni, ayşenur parlak.. Sanirim o da o tarz nakil ve ameliyatlar gecirmis kucucuk yasindan itibaren.. Simdi Allah in izniyle bi kizi var, oyle tatli ki masaAllah.. "Mucizem" diyordu hamile kaldiginda.. Demek onda da o durum vardi ama Rabbim nasip etti.. Hic belli olmaz.. Siz vakit kaybetmeden söyleyin, sorun ederse zaten gule gule.. Olabilir, cocuk seviyor, istiyor olabilir, yargilayamayiz ama siz yolunuza daha net bakmis olursunuz hic olmazsa..
Herseyi oluruna birak dunyanin sonu deil bide hersey olacagina variyor inanki kendinide heba etme hayatinj yasa onunla evlenmeyi dusunuyorsan ailesi ne der ne dusunuru birak bence sen agzinla kusta tutsan 10 tane cocukta dogursan eger iclerinde fesatlik varsa yine ederler edeceklerini ama insan evladysa bunlara takilmazlar Allah korkusu olan zaten boyle seylerin hesabini yapmaz yaparda kibirlebirse bile rabbim bi sekilde cikarir seni reddetselerde baskasinj alsalar ne bilirlerki senin yerine gelecek kisi kotuluk etmicek yada dogirdugu cocuk hayatlarini zehir etmicek ? Her isin hayirlisinj dilemek lazimÇok şükür ufak tefek kıskanclıkları dısında birşey yok beni çok seviyor bebeği gibi bakıyor sevgisinden şüphem yok benimle birlikte aglar üzülür ama bu konu hakkında bilemiyorum işte
Bu sorularla kendinize hayati zindan etmeyin.. Belirsizlik cok yorucu ve mutluluga golge dusurucu bi sey..Dogru haklısınız .. kendisi bilir belki benden bu yüzden ayrılır ama kendinin olmaz yada evlenecegi kişinin bilemeyiz... yada benim yanımda olcak sevgisi dahada artacak bilemiyorum kii..
İllaki umarım onlarda bu şekilde düşünür.. belki benden ayrılınca kendisinin olmaz yada evlenceği kişinin olmaz yani bilemeyiz ilahi adalet diye bir şey var Rabbim büyük...Herseyi oluruna birak dunyanin sonu deil bide hersey olacagina variyor inanki kendinide heba etme hayatinj yasa onunla evlenmeyi dusunuyorsan ailesi ne der ne dusunuru birak bence sen agzinla kusta tutsan 10 tane cocukta dogursan eger iclerinde fesatlik varsa yine ederler edeceklerini ama insan evladysa bunlara takilmazlar Allah korkusu olan zaten boyle seylerin hesabini yapmaz yaparda kibirlebirse bile rabbim bi sekilde cikarir seni reddetselerde baskasinj alsalar ne bilirlerki senin yerine gelecek kisi kotuluk etmicek yada dogirdugu cocuk hayatlarini zehir etmicek ? Her isin hayirlisinj dilemek lazim
İşte adam adam gibi adammış... Allah bozmasın ne güzel bakalım ben nasıl bir tepkiyle karşılascam eminim ki aglarız hemde çokkBu sorularla kendinize hayati zindan etmeyin.. Belirsizlik cok yorucu ve mutluluga golge dusurucu bi sey..
Bi tanıdığımız vardi yine, bobrek tedavisi gorurken yumurtaliklari zarar gormus ve cocugun olmaz demis doktor, hayatindaki kisiye söyleyince adam "ben seni istiyorum, seninle yasamak istiyorum" demis ve evlenmisler.. Kadin ilk geceden hamile kalmis, Rabbimin izni işte.. Kizi var simdi Allah bağışlasın.. Esiyle de sımsıkı bağlılar birbirlerine.. Ama eminim ki cocuk olmasa da oyle olurlardı, adam "adam" cunku..
Kafayi yiyecek bi sey yok, yapmayin lutfen.. Cocuk (seven, isteyen biri icin) guzel şey olabilir ama çocuksuz yasayip dunyada hem mutlu olan hem de cok faydalı islere imza atan insanlar var.. Herkes cocuk sahibi olacak diye bi sey yok ki.. Duanizi edin, tedavinizi gorun ama bunu asla bi eksiklik veya kusur olarak gormeyin!İşte adam adam gibi adammış... Allah bozmasın ne güzel bakalım ben nasıl bir tepkiyle karşılascam eminim ki aglarız hemde çokk( hatta ben belki kafayı bile yerim bilmiyorum
Haklısınız inşallah Allahın izniyle olur kabul ederse zaten tedaviye başlarım istemezsede bende bida kimseyi istemem öyle oluncada tedaviye gerek kalmaz.. böyle düşünüyorum şimdilik bilmiyorumKafayi yiyecek bi sey yok, yapmayin lutfen.. Cocuk (seven, isteyen biri icin) guzel şey olabilir ama çocuksuz yasayip dunyada hem mutlu olan hem de cok faydalı islere imza atan insanlar var.. Herkes cocuk sahibi olacak diye bi sey yok ki.. Duanizi edin, tedavinizi gorun ama bunu asla bi eksiklik veya kusur olarak gormeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?