Bir sorum var

uzatma meselesi ben orgazm olamadıgım için degil, aynı anda olsun diye.
ki en güzeli de o

Kimliğimi açıklma meselesine gelince, burda bir kaç üyenin, bu sizin özeliniz yaptıgınız şeye kadar anlatmışsınız gibi yorumlarını okumuştum bir zamanlar,
o nedenle tepki almamak için 2. üyelikle açtım konumu.

uzatma meselesi ben orgazm olamadıgım için degil, aynı anda olsun diye.
ki en güzeli de o

Arkadasim bence sen bunu daha fazla dert etme kimseyede soyleme nazar deger...zayif bunyelisin falan filan...esin bayilacaksin diye korkuyor ..olabilir ...ama bence o kendi halinden cookk mutlu ve egosu tavan yapiyor...sende sordugunda yok deme ikincisi biraz daha cabuk olabilir...hatta abartarak hisettir...:)))ay yat uyu arkadasim sanslisin iste...orgazim ne bilmeyenler var...:)))

Bugüne kadar kimseye dememiştim.
Gördüğünüz üzere eşim de dahil Allah'tan başka kimse bilmiyordu :)
verdiğiniz öneriler ve destek için teşekkürler.
kendimi kötü hissetmeyecegim artık :)

Son düzenleme:
ama 2. üyelık yasak bılıyorsunuz değıl mı..

konuya gelırsek
kımı bayan hıç orgazm olamıyor, şanslısınız dert veya hastalık değıl kı bu
pozısyonu çok sık değıştırırsenızde olabılır
eşınızle konuşun, oda anlayış gösterır
veya ön sevışmeyı kısa tutun

Biliyorum, Kazen bir kaç gün önce başka bir konuda 2. üyelik hakkında şu an benim durumumla ilgili bir açıklama yapmıştı.
Demişti ki, bir üye bir sürü mesajı var, kendi problemini deşifre olmamak adına 2. üyelikle soruyorsa sorun yok demişti.
Sanırım biraz da ondan cesaret aldım :)
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Kimsin sen kimsin sen kimsin
himalayalarda işin ne :)

kimsin sen

bu ulkede orgazmı 1kere tatmamıs ınsanlar varken sız 2kerere orgazm olup derlenıyosunuz olemı bence sız dalga gecıyorsunuz bızımle erkek olma ıhtımalı cok yuksek kocasına solıyemıyomusta bılmemne nıye solemıyosunuz sankı sorunmus gıbı bende aynılarını yasıyorum cogu zaman cok normal sankı hıc orgazm olamıyomusta esınden saklıyomus gıbı sacmalıyosunuz resmen

............................................

Son düzenleme:

...............................

Son düzenleme:

Lütfen üslubunuza dikkat eder misiniz?
İşte böyle yorumlar almamak için 2. üyelikle açtım konumu.
Bana göre sorun, size göre olmayabilr.
Cinselliği herkes aynı şekilde yaşayacak diye bir kural da yok.

ozaman iliski sirasinda hemen orgazm olmamak icin, olaya odaklanma, baska seyler düsün :44:misal yarinki islerini planla

Hanımlar,
lütfen konuya dair yorum yapınız, konu sahibesini rencide edici tavırlardan kaçınınız.
Ayrıca,
bir üye çok özel bir sorununu paylaşmak istiyor, paylaştığı zaman deşifre olmak istemiyorsa, yönetimi bilgilendirerek özel sebeplerle açtığı topik dışında kullanmamak ve sorunuyla ilgili tatminkar cevapları aldıktan sonra topiğin ve 2. üyeliğin kapatılmasını talep etmek koşuluyla yeni bir üyelik alabilir.

Bunun dışında keyfiyeti alınan ya da başta özel sebeplerden denilerek alınan ama iyi niyetimizi suistimal eden 2. üyelikler derhal iptal edilir, ısrarcı tutumlar olursa tüm üyelikleri iptal edilerek üyenin sitemize girişi engellenir.

Her ne kadar eslerin aynı anda organıma ulaşabilmeleri en güzeli olsa da, bu ne yazık ki her zaman mümkün olamaz. Bu yüzden esınız sizden erken olacağına, sizin önce olmanız daha iyidir. Çünkü her ne kadar sonrasında devam etmek kadına eziyet gibi gelse de, yine de fizyolojik olarak devam edebilir, hatta belki 2. orgazmi bile yaşayabilir. Ancak erkek orgazm olduktan sonra fizyolojik olarak hemen devam edebilme şansı yoktur...

Gayet doğal. Erkek rahatladıktan sonra genelde erekte olma sorunu yaşadığı için kadının önce orgazm olması daha doğru gibi geliyor bana

Arkadaslar hepinize cok tesekkurler en azindan artik bir sorun olmadigini biliyorum

Mune anlayisin icin cok tesekkurler
aslinda evet bilgilendirme yapmam gerekirdi ozur dilerim dusunemedim sanirim

konum kapatilabilir ve uyeligim silinebilir
tekrar tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…