yazdım daha önce de hissettirmemek elde degil, anlayıp soruyor, hayır diyorum.
Yemin ederim erkek degilim arkadaşlar.
Utandım kendi nickimle yazmaya, ne bileyim belki de tepki almaktan korktum.[/QUOTE
Bence esine soyle utanacak bir sey degil...ayrica bir cok erkek kadinin orgazmi icin olayi uzatir...esiniz birde iki kere orgazm oldugunu bilse iyi gelir bence ona...ayrica birlikte olmak cok guzel bir duygu olurdu herhalde ..ama olmuyorsa olmuyor...ugrasip durmasi ve sizin zorlanmanizdansa hemen oldugunuzu gormekten daha mutlu olacaktir bence...Ayrica belkide bu yuzden size soruyor ....
iki kere orgazm oldugumu anlıyor, çogu zaman biliyor ama mesela 2. de yorgun düşeceksin diyor,
ertesi gün bayılırsın falan diye korkuyor.
bünyesi zayıf bir insanım o nedenle böyle diyor
Hiç belli etmemezlik olmuyor, imkansız bir şey belli edememek,
anlıyor soruyor, yok diyorum
Gayet normal bir durum bir nevi erken boşalma benzeri:) ama bunu eşine hissettir bilmiyorsa öğrensin memnun olur .Belkide sen boşalamıyorsun diye uzatıyordur o yüzden rahat ol eşine karşı dert etme ne güzel 1-2 her kadın kolay orgazm olamaz diye biliyorum hoş kimisi ne olduğunu dahi bilemez.Üzülme nickinide deşifre etme senin özelin bu konudada ısrar edenleri anlamıyorum.Normal olan bir durumu neden farklı yönlere çekersiniz.Kimi eşlerde nadiren aynı anda o hissi yaşar kimiside ne yazık ki mutlu sona ulaşamaz.Kısmetlisin üzülme eşindende saklama.
iki kere orgazm oldugumu anlıyor, çogu zaman biliyor ama mesela 2. de yorgun düşeceksin diyor,
ertesi gün bayılırsın falan diye korkuyor.
bünyesi zayıf bir insanım o nedenle böyle diyor
Hem bilmiyor diyorsunuz hemde bu konuda eşiniz yorum yapıyor.
Hem hastalık mı diye soruyorsunuz hem birlikte yaşamak istiyorum bu yüzden soruyorum demişsiniz.
Erken olun ya da olmayın o birlikteliği yakalamak her defasında zor.Bunun tek yolu eşinizle konuşmanız.
uzatma meselesi ben orgazm olamadıgım için degil, aynı anda olsun diye.
ki en güzeli de o
Arkadasim bence sen bunu daha fazla dert etme kimseyede soyleme nazar deger...zayif bunyelisin falan filan...esin bayilacaksin diye korkuyor ..olabilir ...ama bence o kendi halinden cookk mutlu ve egosu tavan yapiyor...sende sordugunda yok deme ikincisi biraz daha cabuk olabilir...hatta abartarak hisettir...:)))ay yat uyu arkadasim sanslisin iste...orgazim ne bilmeyenler var...:)))
Hem bilmiyor diyorsunuz hemde bu konuda eşiniz yorum yapıyor.
Hem hastalık mı diye soruyorsunuz hem birlikte yaşamak istiyorum bu yüzden soruyorum demişsiniz.
Erken olun ya da olmayın o birlikteliği yakalamak her defasında zor.Bunun tek yolu eşinizle konuşmanız.
Çogunda bilmiyor, evet dediğim zamanlarda da devam ediyor, o arada ( of daha nasıl anlatır ya :)
ben tekrar olacagımı hissediyorum söylüyorum vs vs :)
ama 2. üyelık yasak bılıyorsunuz değıl mı..
konuya gelırsek
kımı bayan hıç orgazm olamıyor, şanslısınız dert veya hastalık değıl kı bu
pozısyonu çok sık değıştırırsenızde olabılır
eşınızle konuşun, oda anlayış gösterır
veya ön sevışmeyı kısa tutun
Biliyorum, Kazen bir kaç gün önce başka bir konuda 2. üyelik hakkında şu an benim durumumla ilgili bir açıklama yapmıştı.
Demişti ki, bir üye bir sürü mesajı var, kendi problemini deşifre olmamak adına 2. üyelikle soruyorsa sorun yok demişti.
Sanırım biraz da ondan cesaret aldım :)
Tavsiyeniz için teşekkürler.
bu ulkede orgazmı 1kere tatmamıs ınsanlar varken sız 2kerere orgazm olup derlenıyosunuz olemı bence sız dalga gecıyorsunuz bızımle erkek olma ıhtımalı cok yuksek kocasına solıyemıyomusta bılmemne nıye solemıyosunuz sankı sorunmus gıbı bende aynılarını yasıyorum cogu zaman cok normal sankı hıc orgazm olamıyomusta esınden saklıyomus gıbı sacmalıyosunuz resmen
bu ulkede orgazmı 1kere tatmamıs ınsanlar varken sız 2kerere orgazm olup derlenıyosunuz olemı bence sız dalga gecıyorsunuz bızımle erkek olma ıhtımalı cok yuksek kocasına solıyemıyomusta bılmemne nıye solemıyosunuz sankı sorunmus gıbı bende aynılarını yasıyorum cogu zaman cok normal sankı hıc orgazm olamıyomusta esınden saklıyomus gıbı sacmalıyosunuz resmen
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle belirteyim bu 2. üyeliğim.
Kendimi deşifre etmemek adına 2. üyelikle yazıyorum.
Eşimle çok iyi bir cinsel hayatımız var. 7 yıllık evliyiz.
Fakat gelin görün ki; her ilişki sırasında ben, eşimden önce orgazm oluyorum.
Şimdi gelelim soruma, bu bir cinsel sorun mudur?
Hiç aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?