Bir tartışma daha

O mektupla ne yapabilirki aklıma o takıldı ne yapıcaksın dedim neden söyliyim ki önlem alırsın dedi
Mektupta çekince yapacağınız birşey yazıyormuydu? Mahkemelik olursanız hakkınızda kullanabileceği birşey varsa, ona göre savunmanızı hazırlarsınız. Avukat tutarsanız, bu konudan bahsedin ona.Bana kalırsa, evi sizin terk etmeniz de gereksiz. Mektubu kullanan, yarın birgün evi terketti de der.

Mektupta çekince yapacağınız birşey yazıyormuydu? Mahkemelik olursanız hakkınızda kullanabileceği birşey varsa, ona göre savunmanızı hazırlarsınız. Avukat tutarsanız, bu konudan bahsedin ona.Bana kalırsa, evi sizin terk etmeniz de gereksiz. Mektubu kullanan, yarın birgün evi terketti de der.
Evet evi terkeden suçlu oluyo ama bazı durumlar varmış mesela karşı taraf evden kovuyorsa o durumda gidilebilirmiş ki o da beni kovdu mesajlarda var
Çekineceğim bişey yok yani hakaret yada kötü bir söz yok
Sadece işte bana bunları bunları yaptın ben sana yapsam sen be yapardın haksızlık ettin canımı yaktın öyle konuşarsk vs yazılar var bunu da herşeyi oturup konuşcaktık güya obyüzden yazmıştım ama o kadar kötü niyetli ki bunu bile kullanacağını düşünüyo ben zaten ondan birşey istemiyorum anlaşmalı boşanmak istiyorum

Eşiniz tedbir alırsın diye ne demek istemiş o zaman?Anlaşmalı boşanmayı o da istiyor mu?

Son konunun üzerinden iki gün geçti o günün akşamı eşim benden özür diledi çok düşündüm ben hatalıyım dedi bende herzamanki gibi yumuşadım sanki tekrar olmayacakmış gibi
Bugün beni işten aldı yemek yiyelim dedik ben ısmarlıyım dedim tamam dedi
Ama çok da gönüllü değil yemek için neyse
Pahalı bir dönerci var birde daha uygun bir dönerci var ama uygun olanda temiz ve güvenilir biryer yani
Neyse döner ısmarlıyım dedim, oda baktım pahalı yere gidiyo oraya mı gidelim dedim biraz pahalı değil mi, oda tamam ne cimrisin dedi ve uygun olana gittik
Oraya gittik suratı asıldı ve çalışanlarla içecekleriniz kötü diyerek kavga çıkardı o kadar utandım ki yiyemedim bile çünkü yemek boyunca laf saydı ben nankörmüşüm o bana neler neler almış ben hesap yapıyomuşum...dedimki bak o kadar borcumuz var düşündüysem ikimizi düşündüm kendimizi değil
Ve o an öyle gelişti yani deseki hayır orada yiyelim ben yine giderdim
Ben paragöz biri olsam o kadar kredi çekmezdim kredi kartmı ona vermezdim ve en önemlisi benden habersiz benim üzerime çektiği ihyiyaç kredilerine kıyameti koparırdım...yada düğünde takılan takılar nerde diye sorardım çünlü borçlara gitti dedi ama bilmiyorum nereye gitti
Sonra oradan çıktık ben eve geldim oda nereye gitti bilmiyorum
Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
Son gelişmeler sayfa 8 de..
Eşiniz bahane arıyor tartışmak için sonuçta elisiniz ve o para ikinizden çıkıyor nasıl cimrilik yapmış olabilirsiniz ki boşverin ne yaparsa yapsin Adam in niyeti yok duzelmeye

Bu konuda bilgisi olanlar birşey sormak istiyorum telefonumdaki mesajları flas a atabilirmiyim yoksa atılamıyor mu ne olur ne olmaz

Aranızdaki sorun hep maddi konulardan çıkıyorsa, ve eşiniz size ekonomik şiddet uyguluyorsa, sizde tedbirinizi alın. Sömürülmenize veya manipüle edilmenize göz yummayın.Haklarınızın hepsini alın. Acımayın.Erkeklerin kadınlara uyguladığı hertürlü şiddete karşıyım.Yeterince iyi niyet göstermişseniz, bundan sonrasında elinizden geleni yapın.

Aranızdaki sorun hep maddi konulardan çıkıyorsa, ve eşiniz size ekonomik şiddet uyguluyorsa, sizde tedbirinizi alın. Sömürülmenize veya manipüle edilmenize göz yummayın.Haklarınızın hepsini alın. Acımayın.Erkeklerin kadınlara uyguladığı hertürlü şiddete karşıyım.Yeterince iyi niyet göstermişseniz, bundan sonrasında elinizden geleni yapın.
Yok daha birçok konu var bu maddi konu sadece onlardan biri ben ne kadar ılımlı davrandıysam karşılığında o kadar kötülük gördüm ama buraya kadar

Bana evliyken birbirinize bir şey ısmarlamanız garip geldi.
Evliliklerde senin paran benim paran olunca baştan sorunlar başlıyor zaten.
Önce bunu halledin derim. Eşinize ise diyecek bir şey yok...

Bu konuda bilgisi olanlar birşey sormak istiyorum telefonumdaki mesajları flas a atabilirmiyim yoksa atılamıyor mu ne olur ne olmaz
Ekran görüntüsj al onları flasha atabilirsin veya w.appdan konuştuysanız w.appa yedekleme yapabilirsin ordan silinmiyor zaten ;)

Ayrıca paramı alırım benim deseydin sen parayı soracağına altınlarımı ver ve üstüme çektiğin kredileri kapat de hatta o krediler için dava aç ;)

Ama pek sanmıyorum sen boşanasın hemde hiç sanmıyorum

Ekran görüntüsj al onları flasha atabilirsin veya w.appdan konuştuysanız w.appa yedekleme yapabilirsin ordan silinmiyor zaten :KK66:

Ayrıca paramı alırım benim deseydin sen parayı soracağına altınlarımı ver ve üstüme çektiğin kredileri kapat de hatta o krediler için dava aç :KK66:

Ama pek sanmıyorum sen boşanasın hemde hiç sanmıyorum
Tşk ederim ederim o şekilde yapıcam
Yok artık kararımı verdim ve herkese söyledik ben ailemle konuştum oda konuşmuş
Bayramdan sonrada hallolcak bu iş kimse güle oynaya boşanmak istemez ama yaşadıklarımı bir ben bilirim

Şaka gibi. Bir yemek ısmarlama nasıl buralara kadar geldi anlamadım. Eşiniz ani parlayan sonra da kendini affettirmeye çalışan biri galiba. Bana tekrar barışırsınız gibi geliyor.

Son gelişmeleri yazıyım
Bu sabah mesajlar attı bana yok sen paragözsün nankörsün vs vs hiçbirine cevap vermefim
Biraz birikmişim vardı evde onları almıştım çıkarken bana paraları neden aldın paragöz yazmış
Ben bi mektup yazmıştım eşimin beni üzdüğü konuları madde öadde yazmıştım onu bulmuş cebimde bunu herkese göstercem koz olarak kullanıcam yazmış nerde kullancaksa artık

Sonra cevap vermeyince aradı yeter artık dedim ne istiyosun dedim aynı şeyleri tekrar etti
Ben ınu ailesinden uzaklaştırıyomuşum hami geçen gün eltimin ailesine görünmeye gittikya bende tepki gösterdim ondan bahsediyor
Bende dedimki hem zorla götürdün hem biz program yapmıştık o yüzden sorun ettim dedim anlama sorunun var dedim heralde
Neyse tartıştıktan sonra ben evde olmmıycam akşama kadar gel kıyafetlerini al dedi tamam dedim kapattık
Maddiyat girmiş araya ne önemi var ki artık bir evde yaşayamazsınız.Bence yolları ayırın bende bi çok şey yaptım şükür hiç bunları dile getirmedi eşim yani hatta övgüyle bahseder yeri gelince.Gözünü hırs bürümüş eşinizin.Kimin dolduruşuna gelmiş onu da düşünmek lazım tabii birileri doldurmuş gibi.

hayat geçer mi yahu bununla hep mi böyle adam?
Şaka gibi. Bir yemek ısmarlama nasıl buralara kadar geldi anlamadım. Eşiniz ani parlayan sonra da kendini affettirmeye çalışan biri galiba. Bana tekrar barışırsınız gibi geliyor.

Evet uzun szüredir böye ve affedilcek tarafı kalmadı sadece bu konular değil ki
Maddiyat girmiş araya ne önemi var ki artık bir evde yaşayamazsınız.Bence yolları ayırın bende bi çok şey yaptım şükür hiç bunları dile getirmedi eşim yani hatta övgüyle bahseder yeri gelince.Gözünü hırs bürümüş eşinizin.Kimin dolduruşuna gelmiş onu da düşünmek lazım tabii birileri doldurmuş gibi.
Evet annesinin emrinde olup biten herşeyi dk dk ona anlatıyor anneside mesaj atıyo bana bir yandan emgellyvem atmaya devam ederse herşeyin içinde terbiyesiz

Back
X