- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
Yarın bayram diye bsşımın etini yiycekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer eşinin tarafı ise hepsini bloke et.Yarın bayram diye bsşımın etini yiycekler
Valla etti zatenBu adam insanın piskolojisini bozar sürekli manipüle eder kendi kendinizle savaş haline girersiniz
Herkes görüyo zaten mutsuz olduğumu, maddi konuları geçtim sevilmiyorum sayılmıyorumArkadaşları içkici kumarcıysa o da o tarz şeylere para harcıyor olabilir. Bence bi erkek eşinin parasını yemeyi kabullenmemeli. Ya 3bin nasıl verirsin her ay. Bence resmen seni sömürüyor. Erkek dediğin gider çalışır kendi parasını kazanır. Aklı başında danışabileceğin bi akraban arkadaşın vs. varsa danış gerekirse boşan bu ne böyle sömürülüyorsun
Ya dilim varmıyor ama boşanmayı ciddi anlamda düşünebilirsin bence. Adam seni sömürüyor anlattığın kadarıyla. Ya ayda 3bin eline vermek nedir nasıl bi hayat bu. Bi erkek bunu kabul etmemeli. Boşanmak istesen ne tepki verir? Ailen yanında durur mu senin?Herkes görüyo zaten mutsuz olduğumu, maddi konuları geçtim sevilmiyorum sayılmıyorum
O kadar olaydan sonra ne arayıp soracakmışsın. O senin aileni aradı mı ?Ben bayramda onun ailesine gitmeyi yada aramayı düşünmüyorum siz ne dersiniz?
Evet ailem zaten arkamda zaten istediğimi söyledim sanırm sorun çıkarmıycakYa dilim varmıyor ama boşanmayı ciddi anlamda düşünebilirsin bence. Adam seni sömürüyor anlattığın kadarıyla. Ya ayda 3bin eline vermek nedir nasıl bi hayat bu. Bi erkek bunu kabul etmemeli. Boşanmak istesen ne tepki verir? Ailen yanında durur mu senin?
Hayır tabi ki aramadı, arayacağınıda sanmamO kadar olaydan sonra ne arayıp soracakmışsın. O senin aileni aradı mı ?
Umarım sorunsuzca o adamdan kurtulursun ve umarım hayatının bundan sonrası çok güzel olur canım. Güzel bi işin var anladığım kadarıyla iyi para kazanıyorsun bu çok önemli. Ne kadınlar yazıyo burda boşanacak ama maddi yetersizlikten kendini o kabusun içinden çıkaramıyo Allah yardım etsin. Sen neyse ki ayakları üzerinde duran birisin. Güçlü ol ve kendine yeni bir hayat kur, çocuğun da vardı sanırım, ona sarıl.Evet ailem zaten arkamda zaten istediğimi söyledim sanırm sorun çıkarmıycak
Çok teşekkür ederim , inş öyle olur inş sorun çıkarmaz bana ve aileme çünkü benim bir beklentim yada bir isteğim yokUmarım sorunsuzca o adamdan kurtulursun ve umarım hayatının bundan sonrası çok güzel olur canım. Güzel bi işin var anladığım kadarıyla iyi para kazanıyorsun bu çok önemli. Ne kadınlar yazıyo burda boşanacak ama maddi yetersizlikten kendini o kabusun içinden çıkaramıyo Allah yardım etsin. Sen neyse ki ayakları üzerinde duran birisin. Güçlü ol ve kendine yeni bir hayat kur, çocuğun da vardı sanırım, ona sarıl.
nedense bosanacagini bende sanmiyorum. oyuzden yorum dahi yazmadim.Ekran görüntüsj al onları flasha atabilirsin veya w.appdan konuştuysanız w.appa yedekleme yapabilirsin ordan silinmiyor zaten
Ayrıca paramı alırım benim deseydin sen parayı soracağına altınlarımı ver ve üstüme çektiğin kredileri kapat de hatta o krediler için dava aç
Ama pek sanmıyorum sen boşanasın hemde hiç sanmıyorum
Aaa yanlış hatırladım demek ki, daha iyi olmaması. Gelişmelerden yine haberdar et Allah kolaylık versin <3Çok teşekkür ederim , inş öyle olur inş sorun çıkarmaz bana ve aileme çünkü benim bir beklentim yada bir isteğim yok
Allaha şükürler olsun ki.çocuğum yok çünkü o zaman daha zor olurdu herşey
Neden boşanmayayım karar verdik ben şu annemlerdeyim oda ailesiyle bayramdan sonrada boşanmanın ayrıntıları konuşulcaksu muhabbet normal arkadasimla aramda gecse
nedense bosanacagini bende sanmiyorum. oyuzden yorum dahi yazmadim.
Çok sağol ederim tabiAaa yanlış hatırladım demek ki, daha iyi olmaması. Gelişmelerden yine haberdar et Allah kolaylık versin <3
Bir taraftan ailesini arayayım mı diye düşünüyorsun. Bana hala mir umudun var gibi gözüküyor.Neden boşanmayayım karar verdik ben şu annemlerdeyim oda ailesiyle bayramdan sonrada boşanmanın ayrıntıları konuşulcak
birkac kez daha bosanmaya karar verip kararinizdan caydiginizi diger konulardan biliyorum.Neden boşanmayayım karar verdik ben şu annemlerdeyim oda ailesiyle bayramdan sonrada boşanmanın ayrıntıları konuşulcak