- Konu Sahibi Lovedreams
-
Mutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
Gitmez ki canımbence temizliği bırakıp eşinizi psikoloğa götürün
Eşin neden karısıyor temizlik yapacagın zamanaMutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
İşte onu bi anlatabilsem anlamıyor ki ben artık yoruldum ya da alıştım bilmiyorum yardım ediyor ama büyük temizliğe değil ben söyleyeceğim bakalım ısrar ederse çarşamba günü olan iznini arkadaşlarıyla denizde geçireceğine gel evi temizleyelim diyeceğim.Eşin neden karısıyor temizlik yapacagın zamana
Karısıyorsa madem yardım edecek
Yardım etmıyorsa da karısmayacak
Yani canım karışık mi anlattım acaba ben temizlemek istemiyorum dediğim gibi eşim istiyor yani bütün herşeyi kavgayı tartışmayı göze alıp silmesem mi yoksa ama 10 saat yorulayim ama yeter ki eşim sussun mu diyeyim demek istedim yani benim ki gibi bi uc noktada eşleri olan vardır bi yol gösterir dedim di.Ne gibi bir yardim istiyorsunuz? Buradaki uyelerden onu anlayamadim esinize soylerseniz kizarmis esiniz titizmis sizde titizmisiniz..yagmur yagarsa tekrar kirlenirmis..ne yapmaniz gerek peki..zor bir konu ben bilemedim..
Genel anlam da boyun egme derler...mantigi da odur..fakat ben size desemki esinize baskaldirin desem sizde yapsaniz ters tepki alip ...agir seyler yasasaniz vebaline ben girmis olurum mantik olarak..yani burada en mantikli olan fikri secip uygulamaya gececrksiniz yani..peki ne diyeyim o zmn bnde bir akil vereyim..saatte bir ayagin kokuyor diyin belki ise yarar nasil oluyormus anlar belki..aklima bu geldi:)Yani canım karışık mi anlattım acaba ben temizlemek istemiyorum dediğim gibi eşim istiyor yani bütün herşeyi kavgayı tartışmayı göze alıp silmesem mi yoksa ama 10 saat yorulayim ama yeter ki eşim sussun mu diyeyim demek istedim yani benim ki gibi bi uc noktada eşleri olan vardır bi yol gösterir dedim di.
Kendi yapar mi peki.?Sadece bana değil ki annesi ne ablalarına iş yerinde aynı benim.annemin evine gidince bile utanmasa anneme bile der yani temizlik konusunda takıntılı
Ah nerde ya eve girer kapıda çorabını çıkartır koşa koşa gider ayaklarını yıkar hemen gelir terliyse duş alır rol on kullanıyor kokmamak için tras olmasa bile ben seviyorum diye tıraş kolonyası kullanır evde olunca neredeyse sıfır falso veriyor öyle ki hergün nevresim değiştirmemi istiyor ben 2 yada 3 günde bir yıkamak istiyorum eskidi çünkü sürekli yıkamaktan rahatsız oluyor ter kokusundan o yastığa yatınca misal kendi kokusu rahatsız etti gece kaç olursa olsun beraber nevresim değiştiriyoruz o arada baya laf sayıyor bana tabi değişmedim diyeGenel anlam da boyun egme derler...mantigi da odur..fakat ben size desemki esinize baskaldirin desem sizde yapsaniz ters tepki alip ...agir seyler yasasaniz vebaline ben girmis olurum mantik olarak..yani burada en mantikli olan fikri secip uygulamaya gececrksiniz yani..peki ne diyeyim o zmn bnde bir akil vereyim..saatte bir ayagin kokuyor diyin belki ise yarar nasil oluyormus anlar belki..aklima bu geldi:)
Yapar bak misal önce ki gün görumcemin evine gitmistik çocuklar yere bisküvi dökmüşler galiba gitti süpürge yi aldı evin heryerini dip köşe süpürdü bugün de aynı evi süpürdü sildi toz aldıKendi yapar mi peki.?
4 senelik evliyizCanım konuşmak pek kâr etmiyor eşimde kızımı eşim evde yokken kısıtlamam asla etrafa döker saçar oyuncaklar yerler dağılır sesim çıkmaz ama eşim evdeyken mecbur daha kısıtlı oluyor kızım bu çok kötü ama eşim cok kızıyor bana dağılınca ev
Allahh Allahh.. hadi supurdun eline saglik da toz ne alakaaYapar bak misal önce ki gün görumcemin evine gitmistik çocuklar yere bisküvi dökmüşler galiba gitti süpürge yi aldı evin heryerini dip köşe süpürdü bugün de aynı evi süpürdü sildi toz aldı
Hergün alıyorum ben canım bende alerjik bronşit var maalesef kaç gündür evde ne çekiyorum ben ah bir bilsen şu toz toprak yüzünden ağzımı burnumu kapatarak toz alıyorum gören beni nezle sanıyor burnum akıyor sürekli esimde ise gitmeden ben alayım dedi kızımı uyutuyordum bende o ara alır yani toz aynaları vs siler avizelerı bile sildi 1 ay önceAllahh Allahh.. hadi supurdun eline saglik da toz ne alakaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?