Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

Açıkça söyle.. 1 hafta sonra silicem de.. evin içini yap tamam

valla benim geldiğim şehirde geldiğimden beri yol çalışması var, 8 sene falan oldu sanırım, artık cinnetimizi geçirdik, kemale erdik, bence sen temizliğini yap yani, madem bu kadar sorun olacak değmez

Eşin neden karısıyor temizlik yapacagın zamana
Karısıyorsa madem yardım edecek
Yardım etmıyorsa da karısmayacak

Eşin neden karısıyor temizlik yapacagın zamana
Karısıyorsa madem yardım edecek
Yardım etmıyorsa da karısmayacak
İşte onu bi anlatabilsem anlamıyor ki ben artık yoruldum ya da alıştım bilmiyorum yardım ediyor ama büyük temizliğe değil ben söyleyeceğim bakalım ısrar ederse çarşamba günü olan iznini arkadaşlarıyla denizde geçireceğine gel evi temizleyelim diyeceğim.

Bizim evim onundede bitmek bilmeyen bir insaat var. Istanbuldayim bende ve evet ruzgarli. Bugunde cam sildim perde yikadim sabahtan beri bile bile. Bir yandan cam siliyorum bir yandan yagmur yagmasin diye dua ediyorum. :)
Allah kolaylik versin.
K.k nin temizligi gelmis herkes temizlik konusu aciyor :)

Ne gibi bir yardim istiyorsunuz? Buradaki uyelerden onu anlayamadim esinize soylerseniz kizarmis esiniz titizmis sizde titizmisiniz..yagmur yagarsa tekrar kirlenirmis..ne yapmaniz gerek peki..zor bir konu ben bilemedim..

Ne gibi bir yardim istiyorsunuz? Buradaki uyelerden onu anlayamadim esinize soylerseniz kizarmis esiniz titizmis sizde titizmisiniz..yagmur yagarsa tekrar kirlenirmis..ne yapmaniz gerek peki..zor bir konu ben bilemedim..
Yani canım karışık mi anlattım acaba ben temizlemek istemiyorum dediğim gibi eşim istiyor yani bütün herşeyi kavgayı tartışmayı göze alıp silmesem mi yoksa ama 10 saat yorulayim ama yeter ki eşim sussun mu diyeyim demek istedim yani benim ki gibi bi uc noktada eşleri olan vardır bi yol gösterir dedim di.

Genel anlam da boyun egme derler...mantigi da odur..fakat ben size desemki esinize baskaldirin desem sizde yapsaniz ters tepki alip ...agir seyler yasasaniz vebaline ben girmis olurum mantik olarak..yani burada en mantikli olan fikri secip uygulamaya gececrksiniz yani..peki ne diyeyim o zmn bnde bir akil vereyim..saatte bir ayagin kokuyor diyin belki ise yarar nasil oluyormus anlar belki..aklima bu geldi:)

Son düzenleme:
Ah nerde ya eve girer kapıda çorabını çıkartır koşa koşa gider ayaklarını yıkar hemen gelir terliyse duş alır rol on kullanıyor kokmamak için tras olmasa bile ben seviyorum diye tıraş kolonyası kullanır evde olunca neredeyse sıfır falso veriyor öyle ki hergün nevresim değiştirmemi istiyor ben 2 yada 3 günde bir yıkamak istiyorum eskidi çünkü sürekli yıkamaktan rahatsız oluyor ter kokusundan o yastığa yatınca misal kendi kokusu rahatsız etti gece kaç olursa olsun beraber nevresim değiştiriyoruz o arada baya laf sayıyor bana tabi değişmedim diye

Kendi yapar mi peki.?
Yapar bak misal önce ki gün görumcemin evine gitmistik çocuklar yere bisküvi dökmüşler galiba gitti süpürge yi aldı evin heryerini dip köşe süpürdü bugün de aynı evi süpürdü sildi toz aldı

4 senelik evliyiz
Temizlik yuzumden cok azar yemisimdir temizlik plani yapardi, Boyle oda oda daha kolay olur vs. baya caba gosterdi. Elimde degil temizlik bana cok bos is gelir. kahvemi icmem lazim efendime soyleyeyim; kitabimi okumam lazim neticede
"Daginik yerde mutsuz oluyorum" derdi hep.
Simdi bana ayak uydurdu. Ben de yeterince yapiyorum az cok.orta yolu bulduk.
Silme bence. Alistir onu.

Allahh Allahh.. hadi supurdun eline saglik da toz ne alakaa
Hergün alıyorum ben canım bende alerjik bronşit var maalesef kaç gündür evde ne çekiyorum ben ah bir bilsen şu toz toprak yüzünden ağzımı burnumu kapatarak toz alıyorum gören beni nezle sanıyor burnum akıyor sürekli esimde ise gitmeden ben alayım dedi kızımı uyutuyordum bende o ara alır yani toz aynaları vs siler avizelerı bile sildi 1 ay önce

haliya doktugum sutlu nescafelerin haddi hesabi yok demek sen ben gibi olsan kocan bogazlar
Bu arada cok denk geliyorum su her gun banyo temizliyorum diyenlere....cekilcek sey degil vhalla ben hayatta yapmam heer gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…