- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Cidden alisti mi sana sende hiç takıntı vs başlamadımı valla bu adam benim ayarlarimi bozdu4 senelik evliyiz
Temizlik yuzumden cok azar yemisimdirtemizlik plani yapardi, Boyle oda oda daha kolay olur vs. baya caba gosterdi. Elimde degil temizlik bana cok bos is gelir. kahvemi icmem lazim efendime soyleyeyim; kitabimi okumam lazim neticede
"Daginik yerde mutsuz oluyorum" derdi hep.
Simdi bana ayak uydurdu. Ben de yeterince yapiyorum az cok.orta yolu bulduk.
Silme bence. Alistir onu.
Dusa kabini ben her gün yıkamam 2 gunde bir vs ama yazın gün aşırı aile boyu duş alinca o banyo yu asla ıslak pis bırakamam canım su damlaları kalıyor maalesef beyaz beyazhaliya doktugum sutlu nescafelerin haddi hesabi yok demek sen ben gibi olsan kocan bogazlar
Bu arada cok denk geliyorum su her gun banyo temizliyorum diyenlere....cekilcek sey degil vhalla ben hayatta yapmam heer gun
Ya inan artık yeni yöntem geliştirdim baya ise yaradıhaliya doktugum sutlu nescafelerin haddi hesabi yok demek sen ben gibi olsan kocan bogazlar
Bu arada cok denk geliyorum su her gun banyo temizliyorum diyenlere....cekilcek sey degil vhalla ben hayatta yapmam heer gun
Onu anlatmak çok zor işte içi rahat ediyor temiz olunca ev misal gece tezgahta 1 bardak görsün alır makinaya koyar uyuyana kadar söylenir bana önceden çok tartisirdik şimdi dönüyorum arkamı hm hı hı tamm diyip uyuyorumAltın madalya mı vericekler ev bal dök yala olunca sanki
Evin temizliğini yaparken niye eşine soruyorsun? O sana işiyle ilgili birşey soruyomuMutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
Ya takinti degil de o huzursuz oldugu icin Ben de huzursuz oluyordum.Cidden alisti mi sana sende hiç takıntı vs başlamadımı valla bu adam benim ayarlarimi bozdu
Cam kapı avize koltuk altları temizleniyor perdeler yıkanıyor mutfak dolapları iç dış buz dolabı gardırop dahil silinir banyonun içinde var olan bütün herşey dışarı çıkarılıp banyo duvar fayanslari yerler çamaşır suyuyla fircalanip yıkanıp durulanip kurulanir vs vs bu şekilde uzayıp gider senede 3 defa hali yıkanır birdeMerak ettim sizin ve eşinizin için büyük temizlik ne ?
Hani yerleri günlük süpürüyorsun,toz alıyorsun,WC falanda tamam ,silme de tamam.
Cam kapı avize koltuk altları temizleniyor perdeler yıkanıyor mutfak dolapları iç dış buz dolabı gardırop dahil silinir banyonun içinde var olan bütün herşey dışarı çıkarılıp banyo duvar fayanslari yerler çamaşır suyuyla fircalanip yıkanıp durulanip kurulanir vs vs bu şekilde uzayıp gider senede 3 defa hali yıkanır birde
AminnCanım maşallah senin bu dediğini ben yaz kış temizliğin de yapıyorum. Yılda iki defa. Çok fazla takıntılımış eşin. Allah yardımcın olsun.
Canım bekarken de böyleymiş biz sevgililik döneminde eşimin titiz olduğunu biliyordum ama takıntı boyutunda olduğunu hiç söylemedi bana aslında anlamam gerekirdi bir yere gitsek ayakkabısı tozlansa 4 5 ıslak mendil harcardi her yerini silerdi silerdi bir daha silerdiNeden karışıyor ki bu kadar ev işine?
Benim eşimde titiz düzenli adamdır ama kalkıpta evi temizle,camları sil vs demez. Dersede cevabıni alır oturur yani.
Kendi istiyorsa buyursun yapsın. Ayrıca hemen kirleneceğini bile bile neden tekrar tekrar aynı işi yapacakmışsınız ki?
Canim takinti onun takintisi. Sen onun takintilarini tatmin etmek zorunda degilsin. O kadar seviyorsa temizligi titizligi kendi yapsin.Canım bekarken de böyleymiş biz sevgililik döneminde eşimin titiz olduğunu biliyordum ama takıntı boyutunda olduğunu hiç söylemedi bana aslında anlamam gerekirdi bir yere gitsek ayakkabısı tozlansa 4 5 ıslak mendil harcardi her yerini silerdi silerdi bir daha silerdibilmiyorum yani annesine evli barklı ablaların bile müdahale ediyor
Yapıyor yapmasına da ağzı durmuyor hep jilet şikayet halinde ben onu tatmin etmiyorum ama artık başım ağrıyor yipraniyorum kavga etmeyelim diye ses cikartmiyorumCanim takinti onun takintisi. Sen onun takintilarini tatmin etmek zorunda degilsin. O kadar seviyorsa temizligi titizligi kendi yapsin.
Benim eşimde ayakkabısına,giysisine,arabasına aşırı titizlenir. Yemek yerken minicik birşey damlasa üşenmez ıslak mendille siler. Eve gelince o minicik lekeyi gösterir yıkarken leke çıkarıcı dökeyim diye.Canım bekarken de böyleymiş biz sevgililik döneminde eşimin titiz olduğunu biliyordum ama takıntı boyutunda olduğunu hiç söylemedi bana aslında anlamam gerekirdi bir yere gitsek ayakkabısı tozlansa 4 5 ıslak mendil harcardi her yerini silerdi silerdi bir daha silerdibilmiyorum yani annesine evli barklı ablaların bile müdahale ediyor
İnanın, okurken beni sıkıntı bastı
Bakınız, siz bu anormal durumu kabullenmişsiniz ama...eşiniz ciddi oranda takıntılı hasta...
Yerinizde olsam, ya tedavi olurdu yada bu kadar gereksiz temizliği yapmazdım, siz eşinize fazlasıyla taviz vermişsiniz.
Kızınız büyüdükçe psikolojisi bozulduğunda ne yapacaksınız??
Sizin yaşadığınız sıkıntıyı oda yaşayacak ve günün birinde oda takıntılı olma ihtimali olacak.
Lütfen bu ciddi sorunu çözün..boşverin fazladan temizlik maddesi kullanmayı, çamaşır suyunun zararını bi okuyun da görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?