Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

Cidden alisti mi sana sende hiç takıntı vs başlamadımı valla bu adam benim ayarlarimi bozdu

haliya doktugum sutlu nescafelerin haddi hesabi yok demek sen ben gibi olsan kocan bogazlar
Bu arada cok denk geliyorum su her gun banyo temizliyorum diyenlere....cekilcek sey degil vhalla ben hayatta yapmam heer gun
Dusa kabini ben her gün yıkamam 2 gunde bir vs ama yazın gün aşırı aile boyu duş alinca o banyo yu asla ıslak pis bırakamam canım su damlaları kalıyor maalesef beyaz beyaz

haliya doktugum sutlu nescafelerin haddi hesabi yok demek sen ben gibi olsan kocan bogazlar
Bu arada cok denk geliyorum su her gun banyo temizliyorum diyenlere....cekilcek sey degil vhalla ben hayatta yapmam heer gun
Ya inan artık yeni yöntem geliştirdim baya ise yaradı domestosla Arap sabunu nu cam sil şişesine koyuyorum sonra az bişey sulandirip lekeli yere sıkıyorum hali fircamla fırçalayınca leke filan kalmıyor

Altın madalya mı vericekler ev bal dök yala olunca sanki
Onu anlatmak çok zor işte içi rahat ediyor temiz olunca ev misal gece tezgahta 1 bardak görsün alır makinaya koyar uyuyana kadar söylenir bana önceden çok tartisirdik şimdi dönüyorum arkamı hm hı hı tamm diyip uyuyorum

Merak ettim sizin ve eşinizin için büyük temizlik ne ?
Hani yerleri günlük süpürüyorsun,toz alıyorsun,WC falanda tamam ,silme de tamam.

Evin temizliğini yaparken niye eşine soruyorsun? O sana işiyle ilgili birşey soruyomu

Cidden alisti mi sana sende hiç takıntı vs başlamadımı valla bu adam benim ayarlarimi bozdu
Ya takinti degil de o huzursuz oldugu icin Ben de huzursuz oluyordum.
baska guzel ozelliklerini one cikart. Biraz da umursama oyle de mutlu olunabilcegini anlasin cunku Sen gayet temizsin bence. Esinde sikinti var. Iki gunde bir nevresim yikamak nedir ya. Canina yazik.

Merak ettim sizin ve eşinizin için büyük temizlik ne ?
Hani yerleri günlük süpürüyorsun,toz alıyorsun,WC falanda tamam ,silme de tamam.
Cam kapı avize koltuk altları temizleniyor perdeler yıkanıyor mutfak dolapları iç dış buz dolabı gardırop dahil silinir banyonun içinde var olan bütün herşey dışarı çıkarılıp banyo duvar fayanslari yerler çamaşır suyuyla fircalanip yıkanıp durulanip kurulanir vs vs bu şekilde uzayıp gider senede 3 defa hali yıkanır birde

Canım maşallah senin bu dediğini ben yaz kış temizliğin de yapıyorum. Yılda iki defa. Çok fazla takıntılımış eşin. Allah yardımcın olsun.

Neden karışıyor ki bu kadar ev işine?
Benim eşimde titiz düzenli adamdır ama kalkıpta evi temizle,camları sil vs demez. Dersede cevabıni alır oturur yani.
Kendi istiyorsa buyursun yapsın. Ayrıca hemen kirleneceğini bile bile neden tekrar tekrar aynı işi yapacakmışsınız ki?

Canım bekarken de böyleymiş biz sevgililik döneminde eşimin titiz olduğunu biliyordum ama takıntı boyutunda olduğunu hiç söylemedi bana aslında anlamam gerekirdi bir yere gitsek ayakkabısı tozlansa 4 5 ıslak mendil harcardi her yerini silerdi silerdi bir daha silerdi bilmiyorum yani annesine evli barklı ablaların bile müdahale ediyor

Pasakli diyebilirsiniz ama ben kasimda nisana kadar cam silmiyorum. Yani hicbir kuvvet sildiremez o cami bana. Silersem icerden siliyorum yada soyle bir tozunu aliyorum.

Hele de yol cLismasi insaat vs. Vrken surekli o tozlarin cama yapusacagini bile bilr hayatta silmem.

Ayrica esim bana artik temizlige başlarsın gibi bir cumle kursa eline bezi verir onden buyur derim.

Canim takinti onun takintisi. Sen onun takintilarini tatmin etmek zorunda degilsin. O kadar seviyorsa temizligi titizligi kendi yapsin.

Canim takinti onun takintisi. Sen onun takintilarini tatmin etmek zorunda degilsin. O kadar seviyorsa temizligi titizligi kendi yapsin.
Yapıyor yapmasına da ağzı durmuyor hep jilet şikayet halinde ben onu tatmin etmiyorum ama artık başım ağrıyor yipraniyorum kavga etmeyelim diye ses cikartmiyorum

Benim eşimde ayakkabısına,giysisine,arabasına aşırı titizlenir. Yemek yerken minicik birşey damlasa üşenmez ıslak mendille siler. Eve gelince o minicik lekeyi gösterir yıkarken leke çıkarıcı dökeyim diye.
Masasına kalemlerini,defterlerini dizer ve yeri değişse farkeder,masama kim oturdu der,evdeki kozmetik dolabı sıra sıra dizilidir,üşenmez. Yemek yerken bile düzenlidir,püresini ,sebzesini bile böler,etiyle eşit yemek için o derece düzenli ve takıntılı ama kendi sınırları içinde. Eve gelipte aman temizlik yap,şurayı sil,burayı temizle demez yani. Dese çekilmez zaten.
Bir ara spor çoraplarını sağ sol ayırmamışım,sağ olanı sağla katlamışım diye laf etti,o gün bugündür kendi katlıyor Uğraşılmazki yani ufak tefek detaylarla. Ben uğraşmam yani.
Bu hali bile yorucu eşimin ki bana bir zararı yok,kendi kendini yoruyor,kaldı ki evde karışsa katlanamam.
Bende pasaklı değilim ama titizlikten ölmüyorum. Hatta biraz dağınık olduğum bile söylenebilir,kendimi aşırı yıpratmam,olduğu kadar yaparım. Yapamadığımı yaptırırım. Cam hiç silmedim hayatımda,silmeyide düşünmüyorum. Zamanı gelince yaptırıyorum. Ortasını buldum gidiyorum. Hergün yapılacak tek iş klozeti temizlemektir benim için. Gerisi keyfime bakar.
Hayat kısa,eşyanın kölesi olamam,eşya benim kölem olsun.
Eşin abartılı davranıyor. Makul değil yani 1 güne batacağını bile bile o işi yapmanı istemesi. Karışması bile bunaltıcı.
Allah yardımcın olsun.

İnanın, okurken beni sıkıntı bastı
Bakınız, siz bu anormal durumu kabullenmişsiniz ama...eşiniz ciddi oranda takıntılı hasta...
Yerinizde olsam, ya tedavi olurdu yada bu kadar gereksiz temizliği yapmazdım, siz eşinize fazlasıyla taviz vermişsiniz.

Kızınız büyüdükçe psikolojisi bozulduğunda ne yapacaksınız??
Sizin yaşadığınız sıkıntıyı oda yaşayacak ve günün birinde oda takıntılı olma ihtimali olacak.
Lütfen bu ciddi sorunu çözün..boşverin fazladan temizlik maddesi kullanmayı, çamaşır suyunun zararını bi okuyun da görün

Zaten kendimi geçtim kızım için üzülüyorum kızım çok düşkün babasına misal ben eşim evde yokken kızımın suyla oynamasına izin veriyorum koltuklara döküyor halıya döküyor üstü batıyor ama çok eğleniyoruz babası evdeyken de şu istiyor vermiyorum ağlıyor eşimde kızıyor hayır olmaz suyla oyun olmaz ağlama diyor aralarında ki bağ kopacak diye korkuyorum çocuk üzülüyor diye arada izin veriyor suyla oynamasına azıcık dökülse hemen kızıp müdahale ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…