- 9 Temmuz 2021
- 3.217
- 5.985
- 108
- 29
Kediler göz mü çıkarıyormus??!
Böyle bir şeye mi şahit oldunuz?
Benim de kaynımın kocasının eltisinin görümcesinin bebeğini kediler yemiş diyollaEvet oldum .kopege saldiriyordu ustelik kopek bahcenin icinde kedi bahceye gelip yapiyordu kopek ona saldirmamasina ragmen
Halbuki kedi ve bebek fotoğraflarindan cok layk kasar, milletle konuşmaya bahane bulurduGeçen gün film size bir cevap yazmıştı. Aynısından yazmak istiyorum ama yazamıyorum. İnsanların nefretini kazanmak için çok çabalıyorsunuz yapmayın bu kadar.
Ha köpeğin gözü çıktı yani bu esnada öyle mi?Evet oldum .kopege saldiriyordu ustelik kopek bahcenin icinde kedi bahceye gelip yapiyordu kopek ona saldirmamasina ragmen
Ben kedimi veremem beni böyle kabul ediyorsan et yoksa sen bilirsin dedim diye kediyi ondan çok seviyor olmuştumValla gaz vermek gibi olmasin ama uc kopek iki kedi sahibi biri olarak evlatlarimi vermemi soyleyen birinin bana soyledigi son cümle olur busiz yine de daha sagduyulu olun tabii.
Ahah normal bence kediyi boyle bir adamdan cok sevmeniz.Ben kedimi veremem beni böyle kabul ediyorsan et yoksa sen bilirsin dedim diye kediyi ondan çok seviyor olmuştum
Kesinlikle katılıyorum asıl mesele kedi değil sonuçta ben seviyorum onu benim hatırım için böyle yapmasın bari. Akşam gelip birkaç saat evde oluyor zaten bütün gün evde yok ki.Eşinizin inadı varsa sizin de kedinizin kalması yönünde inadınız ve kesin kararınızın olması lazım. Eve yeni gelen hayvan değil, daha önce de beraber yaşamışsınız gayet. 3 yaşında kedinin de artık karakteri hareketi bellidir. Duruşundan bakışından bir sonraki hamlesini anlarsınız. Maddi manevi sorumluluğunu eşinizin üzerinden alın. Hamileyken zorlayacak belki ama temizlik, kum temizliği işlerini de size toksoplazma sıkıntısı yaratmayacak şekilde düzenleyin. Kedinin kırmızı çizginiz olduğunu net belirtin. Hala psikolojik olarak tacizde bulunuyorsa da kocanızı sahiplendirin. Yani bu hayvan olduğu için bu kadar laçkalaştırılabilen bir konu bu toplumda ama isterse bi kase krem peynir olsun, size ait bir şeye saygı duyulması gerektiğini bildirmeniz gerekli.
Benim kedim dünyanın en saldırgan kedisi, yürürken bile ayağımıza falan saldırır bazen, kolumuzdan bacağımızdan çizik eksik olmaz genelde. Ama 10 aylık bebeğim onu canından bezdirmesine rağmen en ufak bir zarar vermiyor.. Onlar biliyorlar bebek mi büyük mü falan. Biliyorum biraz büyüyünce ona da ufak tefek yapıcak ama kardeşler kavga edebilir böyle şeyler normaldir olabilir.Bebeğim hep bebek kalmayacak büyüyecek sonuçta ve büyüyüp laf anlamaya başlayınca kedinin kuyruğunu çekmemesi gerektiğini vs anlatıcam. Kedimi sıkıyor bebeğim kuyruğunu çekiyor ondan yapıyor yoksa genel olarak sakin bir hayvandır öyle göze vurma vs hiç yapmaz.
O zamana kadar da mecburen yanlarında olacağım hep zaten gün boyu hep yanlarındayım sadece günlük mutfağı toplama ve yemek yapma zamanı kızımı yanıma alıyorum artık ben yokken çizmesin diye.
Ama sorun şu, bu kedi eve yeni gelmedi ki. Hani gelir birkaç gün bakarsın hiç olacak gibi değil alışmadan sahiplendirirsin tamam ama eşim ilk sorun çıkardığında kedim 1 yıldır bizimleydi. 1 yıl susup sonra ben istemiyorum diyemez böyle bir hakkı yok, ben de kedim de birbirimize alıştık artık merhametsizlik bu.O ev eşinizin de evi sonuçta istememe hakkı var. Tam tersi olsaydı siz ne yapardınız.evet kedi tatli ama illa sorun oluyor sa kediyi sahiplenecek birisine verin
Yok o kadın herhangi bir canlıyı sevemez tam kalbi kara denilen tiplerden.Bence sizde eşinizin en sevdiği ne varsa onu evden göndersem ne hissedersin gibi bir konuşma ile çözebilirsiniz. Benim eşimde evde kedi istemiyor ama temizliği bakımı bana ait diyorum sen şu(ne seviyorsa) evde olmasa naparsın bende öyleyim kedimle diyorum umarım çözülür bence kayınvalidenize bir yavru kedi verin oda sever eminim :)
Engellemeseydik evet . Hayvaniniz var mi bilmiyorul ama varsa evden hic cikarmiyorsunuz belliki hayvanlar kavga ederken bakin oynasirken degil kavga ederken direkt goze saldirir .Ha köpeğin gözü çıktı yani bu esnada öyle mi?
Bende size milyon tane bebeğini emzirirken uyuyakalıp bebeğin üzerinde uyuyan anne haberi atarım. Çıkarılacak sonuç emzirmenin zararları mı yoksa annenin zararları mı artık siz seçip beğenirsiniz.
Bu haberi buraya bırakıp gidiyorum .haberde anne bebeğini 1 dakika yalniz bırakıyor .kedi saldırganda değil ısınmak istiyor sadece . sonuç ortada ....
Sokakta da evde de çok kediyi sevdim, okşadım, mıncırdım ama asla bir bebeğe zarar veren, çizen, ısıran bir kediye denk gelmedim. Bizi kendine dokundurup sevdirmeyen, bize pati sallayıp kolumuzu boydan boya çizen asi kedilerin bile bebek/çocuklara nasıl merhametle yaklaştığını gözlerimle gördüm.Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?