Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

Canim sen niye ısrarla böyle bi adamla evlenmek böyle bi kadının gelini oluo hayatının içine etmek istiyosun

Bu konudaki annem dul kadın vermiyorum diyor kabul etmiyor kısmına gereksiz takılmış çoğu kişi. Bence o kadar önem yükleyecek bir söz değil. Daha ciddi problemler var. Anne orda her seyi ilk kez yaşıyorsun demek amacıyla vurgulamış onu. Ha daha önce yazdım konu fiyasko. Evlenme olursa da sonu baya tantanalı bir boşanma olur. YAPMA!

Merak etmeyin geçer, neler yasaniyor da geçiyor, kötü ilişki/evlilik/ayrılık da geçer.
Yasarken zor; geçtiğinde ferah olur :)

queen elizabethgillerden miymiş hanımefendi neyini layık değilmişsiniz ki? açık açık derdi ne söylemiyor mu kadın böyle hayat geçer mi evlenseniz etseniz bi düşün adam pasif anne cazgır sinsi

Size ve ailenize daha nişanlanmadan hakaretler eden ve sizi aşağılayan bir kv ve buna müsade eden bir adam. Bunlar zaten ayrılmaya yeterli sebepler. Diyelim ki gelip istediler sonra sanıyor musunuz ki her şey güllük gülistanlık. Başınızı yakmayın. Bdv konularından kv dertlerini biraz daha okuyun. Evlenirseniz siz de bu konulardan açacaksınız.

Boşuna ayrıl yazıp kendimi yormayacağım. Sen bunca hakarete bunca saçmalığa ayrılmadıysan bizden hiç etkikenmezsin. Belli ki sevgilin vazgeçmediği sürece bu evlilik olacak. Benim tek tavsiyem en az 5 yıl korunman olacak. Şiddet sebebiyle ayrılırken çocuksuz ol bari. Çünkü iddia ediyorum bu adam sana şiddet uygulayacak.

Dizin anneniz sizi o eve gelin olarak nasıl göndermeye razı oluyor

Sevgilinizle aranız iyiyken aileler araya girince, aranızın bozulmasına neden şaşırıyorsunuz ki? Zaten arayı Başka ne bozuyor? Ölmüş babanıza iyi ki ölmüş diyen insanı evime sokmam. Gidip elini de öpmem. Bunun üzerine yapıcı olamam. Siz vazgeçin

ay bu ne ısrar..
bu olayların ilkinde ayrılmış olmanız gerekirdi..
kapıdan kovsalar bacadan giriyorsunuz resmen..

Kuş kadar aklın varsa evlenme bu adamla.

Sizin basiretinizmi bağlanmiş nedir.. aile sizi istemiyor..erkek arkadaşta yumruğunu masaya vurmamiş birde sizi susturuyor..çok bile beklemişsiniz.. bence bu saatten sonra evlenseniz bile mutlu olmaniz cok zor.. bu aile size neler yapmaz..

Annesinin boğazını mı sıktı? Bu adam sizi döver. Ayrılın. Gözleriniz kör kulaklarınız sağır mı?

ilerideki hayatinin fragmanini izliyorsun şuan farkindamisin hala haftaya gelmezse ayrilacagim modundasin
bazi seyler yolunda girmiyorsa inceldigi yerden kopmasini beklemeyip ipi kendin kesmelisin
hayatinla oynuyosun

Aile seni kabul etmemiş
Sen halen gelin güvey hayalleri kuruyorsun yarında kendi ayağıyla gelen derler

ben ailesiyle evlenmiyorum sevgiilim bu süreçte hep bana destekçiydi. ve bitsin istmeiyorum
Hemde çok güzel ailesiyle evleniyorsun malesef gözünüzü açın Allah aşkına
Nasıl kendinize ailenize hakaret edilmesine müsaade edebildiniz başka erkekmi yok

Daha ilk tanışmada annesi annenize hakaret ediyor ve sizbu insanları evinizden koymuyorsanız hata sizde. Benim anneme biri benim evimde hakaret etse orada parçalarım onu, bir daha da kapıdan içeri sokmam. Hiç kendinizi bu ilişki için yormayin bence, bitirin gitsin. Evlenseniz bile böyle bir aile varken bu evlilik uzun sürmez. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları inanın. Kendi başınızı yakmak için elinizden gelen herşeyi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…