Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

Sizinki çılgınlık bana bu şekilde davranıp beni rencide edecekler birde annemi uzecekler ha kara sevdadan gebereceksin deseler bile peslerine düşmem . Evimin eşiğine bile bastırmam onları
Ne gururun kalır nede haysiyetin ileride
Yol yakınken dön bu işten ne nişanı ne düğünü ALLAH AŞKINA AKLINI BAŞINA AL

ben ailesiyle evlenmiyorum sevgiilim bu süreçte hep bana destekçiydi. ve bitsin istmeiyorum

Evet sen ailesiyle evlenmiyorsun ancakkkk evlenince anlayacaksın ailesi ile de evlendiğini. Su anda bile annesine laf geçiremeyen evlendikten sonra annesinin müdahalelerine ses cikartamayacak ve sana sen alttan al deyip sana cikisacak. Su anda sevgilin senin yaninda gibi gözükse de evlendikten sonra bir anneci olacak ki bunkari şimdiden gör. Su anda nisan isteme konusuna takılmış sin ancak farkinda degilsin asıl mesele evlendikten sonraki kısım. Isaretler verilmiş bunlari düşündun mu sevgilinle konuştun mu bunlari bu kadın in sana evliligine müdahale ettiginde ki kesinlikle oglunu dolduracak haberin olsun böyle bur durumda sevgilinin evlendikten sonraki tavri ne olacak bunlari bence konus. Su an ki vaziyette annesinin dolduruslarina yenik düşeceği izlenimi veriyor

Yahu bu kızlar neden kendine eziyet ediyor.
Benim nisanlilik dönemimde eşim kaçalım dedi düğün telaşı bilmem daha tiri vırı şeyler için stres yaptı. Ben hiç unutmam cevabım asla ailemi de kendimide üzemem o halde ayrılırız demistim
Lütfen kızlar inanın erkekler sizin düşündüğünüz gibi masum değiller

Evlen gör dünyanin kac bucak olduğunu siz akil tutulması yaşıyor olabilirsiniz,sevgiyle aşarım herşeyi diye düşünebilirsiniz anlarim ama annenizi anlamıyorum onada saygısızlık ,hakeret edilmiş neden hala bekliyor

Neyi zorluyosunki evlensende bu evlilikten hayır gelmez.O kadar çirkeflik yapmış naısl yüz yüze geleceksiniz

Belli ki kadin seni istemiyor nisan olsa dugun olsa ne olucak elini yakandan cekecek mutlu mu olucagini saniyorsun. Bence olmayisindaki hayiri gormeye calis ve yol yakinken bu sevdadan vazgec. Inan kadini durust buldum baskalari gibi sana yag cekip sonradan gercek yuzunu gostermek yerine basindan beri gercek yuzunu gostermis.

Şu foruma milyonlarca kez yazdigim bisey var ERKEKLERE BULUNMAZ HINT KUMASI MUAMELESI YAPMAYIN. Nedir bu adamin ozelligi hem aileni hem kendini ezdiyorsun anasina. Vallahi babama laf edecek yasina basina bakmam sacindan tuta tuta evde suruklerim onu hadsiz. Insanlar had bilmiyorsa ogreteceksin. Polyannaciligi birakin kimse sizi bu sekilde uzemez kendinize bi deger verin artik.

Ben dul ve cocuklu kadınken. Esım bekar ve benı ıstemeyen aılesını ıkna edıp davul zurnayla ıstemeye getırttı onları.
Yanı kısacası sorun aılesı evet , bu kadar dıreten aıleyle ben goze alamazdım ama sevgılınızde sızın arkanızda durup sızı kollayacak bırı gıbı durmuyor. Ne demek ıkna edememek aylarca?

ben ailesiyle evlenmiyorum sevgiilim bu süreçte hep bana destekçiydi. ve bitsin istmeiyorum
Ah yavrucum. O aıleyı sen evde de agırlayacaksın, evınede gıdeceksın, temızlıkte yapacaksın evlılık senın sandıgın gıbı ıkı sevısmeyle dort duvar arasında yasanmıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…