Biraz sağlam harcıyorsunuz sanırımİstanbulda değilsiniz sanırım ev masrafları hariç benim elime 2000 kalıyor yine geçinemiyorum tek kişi.
İstanbulda değilsiniz sanırım ev masrafları hariç benim elime 2000 kalıyor yine geçinemiyorum tek kişi.
Biraz sağlam harcıyorsunuz sanırım
Baban bu parayı vereceğini söylediyse bütçesini hesaplamıştır diye düşünüyorum. Ben olsam sanırım 1000 tl gönderin derdim. Böylece hem onlara biraz daha kalır hem de senin ucuz eve çıkman anlamsız olmamış olur.
yok istanbulda değilimİstanbulda değilsiniz sanırım ev masrafları hariç benim elime 2000 kalıyor yine geçinemiyorum tek kişi.
kitapları sahaflardan almak sizin için çok üzücü olmalı. Allah'ım ne çok acı varİnanın istanbul şartları çok ağır. Eski yaşam kalitemin yanından bile geçemiyorum şu anda. Eskiden illa ki tiyatroları operaları takip ederdğm şimdi kitaplarımı bile sahaftan alıyorum pahaşıya gelmesin diye
Ev hesapladiginizdan cok cok daha masrafli olur her zaman .
Önden hesap yapmayın bu yüzden . Faa kalırsa sonraki ay az istersiniz
İki çocuğum var ne yaptınız siz
Haklısınız zaten İstanbul'da cebinizde belirli bir miktar kalmıyorsa hobi ve kültürel aktiviteleri unutmak gerekiyor.İnanın istanbul şartları çok ağır. Eski yaşam kalitemin yanından bile geçemiyorum şu anda. Eskiden illa ki tiyatroları operaları takip ederdğm şimdi kitaplarımı bile sahaftan alıyorum pahaşıya gelmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?