- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
Ben kendimi ifşa ettim kardeşin ifşa olmuş çokmu![]()
Çok tabi

2 tane nur topu gibi dünya starı takip ederken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine laf edenleri o görmemiştir. Facebookta bir sayfaydı sadece öyle bulmuştum komik diye yollamıştım arkadaşıma.Beğeniside 10 falandıNe biliyim şaka yaptım ya göreceğinide tahmin etmiyodum zaten gülelim diye atmıştım ben o tweeti
![]()
Bayagi bi gülmüssünüz
Hele o sinifini soylemen atarlarin bitirdi beni![]()
https://twitter.com/AJDRANK bu ajdarın gerçek hesabımı![]()
Bayagi bi gülmüssünüz
Hele o sinifini soylemen atarlarin bitirdi beni![]()
Yokluğunda inşa etiğim o hayali,
Bir anlık öfkeyle, yerle bir ettim.
Ağır bir bilanço, hayatta kalan yok.
Pişmanlık duygusu, kendimi ihbar ettim.
İfşa et! Suçluyum, saklamak sonuçsuz.
Yahut infaz et, varlığım lüzumsuz.
Yaranmak imkansız, ağzınla kuş tut.
Altı yıl devamlı gittim kanaat notum sorumsuz!
Bir hayale adanmış, yarım bir öyküyüz.
Her harfi seni(Sizi) anlatıyoorr
Abluka alarm sagopa-unut dedi hatıram dinle bak![]()
Atar değl ya sonuna gülme smilesi koymayı unutmuşumÇok misafirperverim herkesi davet ediyorum 1 senedir
![]()
Geçen sene sanal bi oyun oynuyodum birsürü arkadaşım olmuştu sonunda hepsiyle düşman oldum ve hepsi beni engelledi sonra samanyolunda iki dünya arasında dizisinin başrol oyuncusu var onla konuşmuştum bişey demiştim beni silmişti Bende beni silenlere ne yaptığımı sen biliyomusun diyince o da engellemişti. Bi mustafa ceceli kalmıştı kendimi engellettirmediğim onuda becerdim tam oldu![]()
Bigun topluca gelmezlerse iyidir![]()
Kiz sen gecenlerde de konu acmismiydin yoksa o iki dunya arasindaki ogretmenle ilgili![]()
![]()
![]()
Yok beya değildir heralde
Attığı twitler komedi![]()
Yok ben o diziyi izlemiyorum bilearkadaş seviyodu ona cevap vermiyodu o kadar şey yazmasına rağmen. Dedim bana cevap verir bu
Olumlu birşey yazınca o kadar alışmışlarki görmüyolar bile
![]()
4 takipçim olucaktı ya koskoca mc engellemek için profilime girdiğinde sosyeteye rezil olacaktım![]()
Geçen sene sanal bi oyun oynuyodum birsürü arkadaşım olmuştu sonunda hepsiyle düşman oldum ve hepsi beni engelledi sonra samanyolunda iki dünya arasında dizisinin başrol oyuncusu var onla konuşmuştum bişey demiştim beni silmişti Bende beni silenlere ne yaptığımı sen biliyomusun diyince o da engellemişti. Bi mustafa ceceli kalmıştı kendimi engellettirmediğim onuda becerdim tam oldu![]()
aaaaÖmer'e ne yazdın çok merak ediyorum
![]()