• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Eşine laf edenleri o görmemiştir. Facebookta bir sayfaydı sadece öyle bulmuştum komik diye yollamıştım arkadaşıma.Beğeniside 10 falandı :D Ne biliyim şaka yaptım ya göreceğinide tahmin etmiyodum zaten gülelim diye atmıştım ben o tweeti :D

Bayagi bi gülmüssünüz :1::1:
Hele o sinifini soylemen atarlarin bitirdi beni :27::27:

Ben kendimi ifşa ettim kardeşin ifşa olmuş çokmu :D

Yokluğunda inşa etiğim o hayali,
Bir anlık öfkeyle, yerle bir ettim.
Ağır bir bilanço, hayatta kalan yok.
Pişmanlık duygusu, kendimi ihbar ettim.
İfşa et! Suçluyum, saklamak sonuçsuz.
Yahut infaz et, varlığım lüzumsuz.
Yaranmak imkansız, ağzınla kuş tut.
Altı yıl devamlı gittim kanaat notum sorumsuz!
Bir hayale adanmış, yarım bir öyküyüz.

Her harfi seni(Sizi) anlatıyoorr :1:
Abluka alarm sagopa-unut dedi hatıram dinle bak :D:D

Bayagi bi gülmüssünüz :1::1:
Hele o sinifini soylemen atarlarin bitirdi beni :27::27:

Geçen sene sanal bi oyun oynuyodum birsürü arkadaşım olmuştu sonunda hepsiyle düşman oldum ve hepsi beni engelledi sonra samanyolunda iki dünya arasında dizisinin başrol oyuncusu var onla konuşmuştum bişey demiştim beni silmişti Bende beni silenlere ne yaptığımı sen biliyomusun diyince o da engellemişti. Bi mustafa ceceli kalmıştı kendimi engellettirmediğim onuda becerdim tam oldu :D

Yokluğunda inşa etiğim o hayali,
Bir anlık öfkeyle, yerle bir ettim.
Ağır bir bilanço, hayatta kalan yok.
Pişmanlık duygusu, kendimi ihbar ettim.
İfşa et! Suçluyum, saklamak sonuçsuz.
Yahut infaz et, varlığım lüzumsuz.
Yaranmak imkansız, ağzınla kuş tut.
Altı yıl devamlı gittim kanaat notum sorumsuz!
Bir hayale adanmış, yarım bir öyküyüz.

Her harfi seni(Sizi) anlatıyoorr :1:
Abluka alarm sagopa-unut dedi hatıram dinle bak :D:D

Dinliyorum şu an :D

Geçen sene sanal bi oyun oynuyodum birsürü arkadaşım olmuştu sonunda hepsiyle düşman oldum ve hepsi beni engelledi sonra samanyolunda iki dünya arasında dizisinin başrol oyuncusu var onla konuşmuştum bişey demiştim beni silmişti Bende beni silenlere ne yaptığımı sen biliyomusun diyince o da engellemişti. Bi mustafa ceceli kalmıştı kendimi engellettirmediğim onuda becerdim tam oldu :D

Kiz sen gecenlerde de konu acmismiydin yoksa o iki dunya arasindaki ogretmenle ilgili:9::9:

Kiz sen gecenlerde de konu acmismiydin yoksa o iki dunya arasindaki ogretmenle ilgili:9::9:

Yok ben o diziyi izlemiyorum bile :D arkadaş seviyodu ona cevap vermiyodu o kadar şey yazmasına rağmen. Dedim bana cevap verir bu :D Olumlu birşey yazınca o kadar alışmışlarki görmüyolar bile :D

Ajdar Psy ile düet mi yapacakmış ahahah kopmak diye buna denir işte dünya gündemine oturur valla :52:

aaaa:53: Ömer'e ne yazdın çok merak ediyorum :27::9::9:

Back
X