Bir yanda 7 yılım, diğer yanda mantığım...

Sizce aşk mı mantık mı?

• Aşk

• Mantık

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mantigini dinle aileni dinle ...simdiden ilerisi icin plan yapip seninle bir hayat kurmaya yani hayatini kazanmaya calismayan biri icin mi omrunu vereceksin....gececek senden bu kafalar....o yuzden simdiden iyi dusun canim...

Ben de ona hep bunu söyledim. Ailemin onu bu yüzden istemediğini defalarca vurguladım. Ayrılacağımı da söyledim. Bi süre düzeliyor sonra yine aynı..

Aman diyorum eğer yedi yılınıza kıyamaz evlenırsenız yedi ay geçmez acıların kadınına donersınız ve kesinlikle bosanırsınız benden söylemesi

Bu arada cevap vermeyi unutmuşum. Şimdiye kadar hesabı genellikle ortak ödedik. Ünideyken zaten öğrenim kredisi vardı. Şimdi baba parasından geçiniyor
Ben baba parasinianlamam...iki gunluk is bulmaya calisirken idare etmek degilki canim bu...sen ondan bekleyeceksin.yapsin etsin...evi ceksin cevirsin diye...5yasindaki cocuk mu...zorla zorla nereyekadar....

Zaten zenginleri de anlamam...adam defigin calisir saygin olur...copcu de olur hurdaci da ama calisir yani...hayat gsyesi budur biraz da...

Ben de ona hep bunu söyledim. Ailemin onu bu yüzden istemediğini defalarca vurguladım. Ayrılacağımı da söyledim. Bi süre düzeliyor sonra yine aynı..

O zaman söylemeyi bırak uygula artık.
Yapacak bir şey kalmadı.
3 ay 5 ay acını çeker unutursun..

Çok haklısınız. Artık arkadaşları bile o zaten çalışmaz diyorlar

Ben zaten çalışsın da ne olursa olsun moduna girdim artık. Hiç bişey yapamıyorsa ders çalışsın diyorum ama ben diyorum ben duyuyorum

Bosver yiprata kendini daha fazla7yildir....iyi dayanmissin....ama tatlim bi gun gelecekki senin de gucun yetmeyecek..cabalayacak gucun kalmayacak...iste o zaman ne ask ne mantik kalacak...bosa gecen yillarinla sen kalacaksin...aileni dinle...okumussun...zamana birak neler cikarir allah karsina...

Evlenmeden once cok seviyorum her sey aşılır dersin ama evlenince oyle olmaz katlanarak buyur. Erkek arkadasini son kez uyar gerci bu onun karakterinde sanirim sonra yine ayni seyler olacak. Ask mi mantik mi dersen:

Mantıklı aşk.!

Sevgilinizde sorumluluk duygusu hiç yok. Evlendiğinizde bunun sıkıntısını daha fazla çekersiniz. Evi geçindirme, evi temizleme, yemek yapma, ütü yapma, çocuk vs herşey sizin üzerinize yıkılır. Sevgiliniz bu sorumsuz hallerinden hiç rahatsız gibi de durmuyor. Sizin yerinizde olsam mantığımı dinlerdim

Son uyarımı bi ay önce yapmıştım. Bi sonrakinde her şey farklı olur dedim ve bekliyorum. 2 hafta çok iyiydi 2 haftadır yine aynı. Ne zaman patlarım bilmiyorum

Çabaladığını görsem destek çıkacağım zaten ama bana bi güven vermiyor ilerisi için

Benden az maaş alıyor, okumuş eğitimli ama fabrikada çalışıyor diye dert ediyordum benim sevdiğimi . Yani ben iki katı maaşla devlette çalışıyorum denk değiliz ailem istemezse diye. Beterin beteri varmış.

Sakin ama sakın konuştuğun çocukla evlenmek gibi bir hata yapma bırak şal ipini gitsin
Asla ailen için o boş adamı savunma
Hemen arkana babakmadan BlackBerry olmaz kardeşim olmaz bu adam çalışmayan iş tutamayan adam boştur hayatını heba etme

faturalarınızı askla odersiniz....7 yıl bukadar sorumsuz birinin sevgisini gercekci bulmazdım...kendine karsı gorevını yapmayan baskasına ne verebilir....ama artık normalleşti kadın calışıyor erkek oturuyor...sizde bu sisteme dahıl olup mutlu olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…