- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.108
- 508
- Konu Sahibi petrapuella
-
Kafada bir şeyler kuruyor olabilir, ben de çoğu zaman kurarım. ama erkek arkadaşıma böyle bir şey demem. ya seni üzersem diye. çünkü eğer üzücü bir şey kurduysam kafamda, kafamda kalır ve üzücü ihtimalleri yok edecek her şeyi yaparım.
Ne alaka ki, ben gidip de sevgilime, ya üzersem seni diyeyim? bana dense ben altında bir şey arardım..
Ben mi paranoyakça düşünüyorum,bilemeyeceğim.
Kaybetmekten korkuyoruz desek, kaybetmeyi engelleyecek hallerde bulunurdum. üzmezdim, şüpheleneceği tavra girmezdim, gibigibi.
Yani, anlatabildim umarım.
Aşk bana gelip geçici geliyor ama çok seviyorum gerçekten.Sadece seviyor olduğum için her durumu sineye çekmeli miyim bundan emin değilim.Gerçekten aşık olsaydın bunların hepsi vız gelir tırıs giderdi
Aşk bana gelip geçici geliyor ama çok seviyorum gerçekten.Sadece seviyor olduğum için her durumu sineye çekmeli miyim bundan emin değilim.
Çok haklısınız ben de böyle düşünüyorum o yüzden böyle bi karar aldım.Her şeyi sineye çekmemelisin. ölçüp tartmalısın. gözü kör bir aşk, insanı yaşlandırır.
petrapuella bende gel-gitli bir herifle uğraştım. Çabalayim düzelir dedim kendi yıpranmışlığımla kaldım. Bana derdi''biz şimdi iyiyiz ama ya evlendiğimizde ne olur?'' diye.
Şuna inanıyorum kesinlikle böyle tiplerin psikolojik sorunları var. Bunu aşmak içinde kendileri çaba göstermek zorundalar. Genelde etrafında ki kişilerden yardım almıyor böyle tipler. Hani bazı adamlar vardır ya sevgilileri eşleri için düzelmeye çalışanlar, bunlar öyle tipler değil (bence)
Benimde 3 hafta felan oldu iletişimi tamamen keseli, ortak tanıdıklardan haberini alıyorum hala içimde bir ukte ama geçecek umarım,sabır etmeliyiz.
Biz bu zor zamanları periyodik aralıklarla yaşadığımız için yoruldum sanırım.Birbirinizi ilişki süresince kirmamissiniz, kötü laf etmemissiniz . Herkesin psikolojik olarak zor zamanları olur. Atlatması için biraz sabredebilirdiniz diye düşünüyorum . Tabii gerçekten seviyorsanız.
Ben de çok çabaladım çok yoruldum,beni en iyi sen anlarsın.Ara ara değişmeye can atıyordu benimki ama sonra yine patlıyordu bi yerde tabi.Yapı biraz da isteseler de düzelemeyecekler olan bize olacak sanırım.
Kesinlikle psikolojik sorunları vardı zaten beni en çok üzen o.Ben daha kötü mü etkiledim diyorum ama daha fazla yorulmayı kesmedi artık gözüm.
Sabrımızın sonu selamet olur umarım ,sabır
Doğrudur, hakkınızda hayırlısı olsun.Biz bu zor zamanları periyodik aralıklarla yaşadığımız için yoruldum sanırım.
Gerçekten seviyorum sevmesem niye konu açayım zaten hazır ayrılmışım önüme bakarım.
Bizim ciddi bi sorunumuz yoktu,diyorum ya keşke olsa.Amaaan zaten olmazdı deyip rahatlardım belki.Tamamen yersiz gelgitleri bitirdi bizi.O kendini toparlasa da biz toparlanır mıyız bilmiyorum,bakalım zaman :)Bizim aramızda aşılamayacak sebeplerde vardı. Birden heyecanlanıp ilişkiye başladık fakat sonradan yaş farkımız onun için sebep olmaya başlamıştı bu gel-gitliliği için. Eğer aranızda aşılamayacak bi şeyler yoksa biraz kendine ve ona zaman ver. O da bu süreçte kendini toparlar bakarsın.
Her şey dileğin gibi olsun
Doğrudur, hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama şahsi düşüncem aşkın gözü kör ettiği ve kesinlikle ayrılmak fikrinin ölüm gibi gelmesi hali olduğudur . Zaten ayrilmak istemisseniz o veya bu sebeple olmayan birşeyler vardır. Suçlu hissetmeyin kendinizi bu yüzden .
Kesinlikle katılıyorum, aşktan gözü kör olup da mutlu olamamış biri olarak :)Teşekkür ederim öncelikle :)
Ben o gözü kör eden aşk fikrini pek doğru bulmuyorum hep allahım aşktan gözümü kör etme diye dua etmişimdir.Aşktan gözü kör olup da mutlu olan görmedim ben çünkü.
Ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi henüz :) Bakalım geçecek herhalde,zaman
Teşekkür ederim sevgiler benden deKesinlikle katılıyorum, aşktan gözü kör olup da mutlu olamamış biri olarak :)
Bu nedenle suçlu hissetmeyin kendinizi dedim, sevgiler :)
Yüzümde gülümsemeyle okudum,çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinİkişki kurmak -evlilik,nişan,sevgililik- ortak dili konuşabilmek ve ortak noktada bulunabilmektir. Bir sorunu olan, gelip konuşabilmeli. Az bir zaman değil bir sene, bunca zamandır senin kadar anlayışlı biriyle birşeyleri konuşmayı öğrenmiş olması gerekiyordu. Ailelerimiz farklı vs deyip, gel gitli insanla yaşamak zordur. Bir insanı yarı yolda bırakmaya, pes etmeye karşıyım. Ama kendisinin toparlanmaya niyeti yok, bu durumda hatanda yok. Sen o tatlı yüreğini ferah tut, okuduğumdan anladığım kadarıyla da çok mantıklısın. Benimkide uzun oldu, affola. Hayırlısı
yol mol bahane canım ya bende yaşadım sonra bitti ilişki ben aynı şehre dönünce yine döndü yine olmadi çünkü bambaşka insanlardik kaç kere denedim kadere karşı çıktım resmen olmadi olmucak. senin belki öyle değildir mukadderat isteé..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?