- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi petrapuella
-
Ayrılmayı istemedi ben direttim.Yani bahane etmiyordu gibime geliyor ama belli de olmaz tabiki.Bence bahane ediyormuş iyi yapmışsın
Tam olarak bu cümlelerle ayrıldım ben de böyle düşünüyorum çünkü.Yine de içim buruk geçecek o da zamanla herhaldeOlmayınca olmuyor ilişkilerde zorlamama lazım çaba gerektiren ilişki olsaydı bitmezdi
Arkadaşlarım da öyle diyor ama zaman girince araya da toparlamak zor oluyor ilişkiyi sanki.Bence biraz ayrı kalın, o da özlesin seni. Mantıklı bir neden yoksa ara vermek en iyisi bence. Dinlenin kafanızı toplayın sonra oturup konuşursunuz vazgeçemezseniz.
Arkadaşlarım da öyle diyor ama zaman girince araya da toparlamak zor oluyor ilişkiyi sanki.
Ben özledim şimdiden itiraf etmek gerekirse,bakalım zaman :)
Evet verirdi vermeliydi yani.Ama onun için olağan bi durumdu o farkında değildi degistiginin. Ben daha fazla dayanamadımÖff gelgitli erkek de hiç çekilmez. Son zamanlarda daha çok değişmiş zaten istiyor olsa o savaş vermez miydi
Sakladığı bi şey olduğunu hiç düşünmedim,başka biri mi var diyen de oldu ama yok biliyorum.Yani kemalim yapmaz derecesinde degilim elbette hiçbir erkeğe o kadar güvenmem ama olsa hissederdim diye düşünüyorum ben de.ilerde seni üzersem cümlesi kuran adamdan ben şüphe ederim.
İlla ki üzülünür, mutlu olunur vsvsvs bu zaten doğal bir şey. güllük gülistanlık dümdüz gitmez ilişki ama
İlerde ya üzersem lafı, bana sakladığı bir şeyler olduğunu sezdiriyor. bu zamana kadar bu sezgimde de yanılmadım aslında.
Hayırlısı.
O zaman dönerse senindir diyelim. Ama sen ister misin bilemem. Gerçekten zor bir durumEvet verirdi vermeliydi yani.Ama onun için olağan bi durumdu o farkında değildi degistiginin. Ben daha fazla dayanamadım
Çok zor gerçekten gelgitli biriyle ilişki,evlerden ırak :)
Gelse ister miyim inan bilmiyorum.Yoruldum aslında çünkü.Seviyorum tabiki ama sevmek yetmiyor bu dengesizliği beni çok yordu.O da özlesin Petra -ki özleyip gelecek diye doğuyor içime.
Hadi bakalım.
Ben de bunun cevabını bilmiyorum ketumumdur aslında sanırım etmem.O zaman dönerse senindir diyelim. Ama sen ister misin bilemem. Gerçekten zor bir durum
İstemedi aslında ben istedim ayrılmayı çünkü yorulmuştum.bitmesini istemeseydi ayrılmazdınız. bazen herşey göründüğü gibi olmayabilir. altında başka şeyler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?