- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Yabancı mabanci size tercih etmiş sonuçta. Demekki o bir insaniyet görmüş. Bir insani sırf yabancı diye böyle yargılamak ne kadar doğru ?Bensendetutuklukaldim ailesi beni cok istedi, annesi aradi bana yalvardi ben seni gelinim olarak istiyorum diye. Onun suan sectigi yabanci bir kiz. Ne bekliyor ki böyle bir insandan? Malesef almanyada ki yasayan genclerimize erkeklerimize aciyorum. Yanbanci kizlarda sorumlugun rahatligi bu olsa gerek..
Ayrıca üniversite okuyorsunuz ama yazım hatalariniz affedilmez. Cagre nedir ya Allah aşkına ? Çoğu ilkokul mezunu yapmıyor bu hatayı. Lütfen,rica ediyorum Türkçeyi güzel kullanın. Güzelim dil ne hale geldi ya.. TDK memuru gibi dolaşmak istemiyorum artik. Lütfen biraz dikkat...
Anladım canım. Birden aklıma o geldi de o yüzden sordum. Böyle durumla karşılaşabiliyoruz çunku. Yabancı olması için birşey diyememBensendetutuklukaldim ailesi beni cok istedi, annesi aradi bana yalvardi ben seni gelinim olarak istiyorum diye. Onun suan sectigi yabanci bir kiz. Ne bekliyor ki böyle bir insandan? Malesef almanyada ki yasayan genclerimize erkeklerimize aciyorum. Yanbanci kizlarda sorumlugun rahatligi bu olsa gerek..
Bencede bir rus kadin baska adamlarla yatip kalkmis, bu adamdan da 10 yas kucuk bir kadindan dogru görse görse insanlik görmustur, baska bisey degil....Yabancı mabanci size tercih etmiş sonuçta. Demekki o bir insaniyet görmüş. Bir insani sırf yabancı diye böyle yargılamak ne kadar doğru ?
Ya şimdi bu konuda birşey diyemem. Dinimizde Müslüman olması yetiyor yabancı biriyle evlenmek için ama.. Ailem istemez sanırım.Bensendetutuklukaldim
Evet bir insaniyet bulmus olabilir. Ama size soruyorum. Siz bir yabanci bir erkekle birlikte ola bilirmiydiniz? Ne dilinizi konusuyor, ne de kültürünüze ailenize uygun bir erkekle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?