- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Haklisiniz kelimenizi yanlis okumusum cunku benimde sizin gibi "ellim ayagim titredi". Konuya tamamen farkli bir acidan yaklasmissiniz bende bunu dile getirmek istedim, ayrica avukat olmussunuz nerde hangi cumleyi kuracaginizi biliyorsunuz ama karsinizdakine sen yerine siz demeyi atlamissiniz...Benim üslubumu kınamak için yazdıklarımı iyi okuman gerek. Ben bir avukatım. Hangi cümleyi nerede kullanacağımı gayet iyi biliyorum. Kimseye kayarım demedim. Kalaylarım dedim. Kalaylamak bir kişiye ağzının payını vermek şiddetlice eleştirmek demektir.
Ben çoğu mesajımda siz diye hitap ederim. Ordaki sen tamamen bilinçli kullanılmış bir kişi zamiriydi. Bana seviyesiz dediğinizden ötürü.Haklisiniz kelimenizi yanlis okumusum cunku benimde sizin gibi "ellim ayagim titredi". Konuya tamamen farkli bir acidan yaklasmissiniz bende bunu dile getirmek istedim, ayrica avukat olmussunuz nerde hangi cumleyi kuracaginizi biliyorsunuz ama karsinizdakine sen yerine siz demeyi atlamissiniz...
Olmadi avukat hanim, siz hukuk insanisiniz, karsinizdaki kim olursa olsun ayrim edemezsiniz... Yoksa mahkemede de mi karsi tarafa hakketmedigi icin farkli kisi zamiri kullanabiliyorsunuz... Magdem avukatliginizi ön plana cikariyorsunuz, ozaman öne göre davranin....Ben çoğu mesajımda siz diye hitap ederim. Ordaki sen tamamen bilinçli kullanılmış bir kişi zamiriydi. Bana seviyesiz dediğinizden ötürü.
Evet kullanıyorum, emin olun bu bir suç değil :)))Olmadi avukat hanim, siz hukuk insanisiniz, karsinizdaki kim olursa olsun ayrim edemezsiniz... Yoksa mahkemede de mi karsi tarafa hakketmedigi icin farkli kisi zamiri kullanabiliyorsunuz... Magdem avukatliginizi ön plana cikariyorsunuz, ozaman öne göre davranin....
Yok yani hayir kendisi direk olarak kötü yol yolcusu dedi. Öylede zaten. Konuyu neden bu yöne cektiginizi ama simdi daha iyi anliyorum, bir aci varki ortada yaraniza basilmis, ama inanin sizin annenizin durumu farkli. Yabanci vardir onurlu, durust, namusulu, yabanci vardir bunlarin tam tersi. Ona bakilirsa bende alman vatandasiyim ve yabanciyim , burda kimse bir yabanciyi kötülemedi...Konu sahibi, bana hakaret ettiğin mesajını alıntılamadan yazıyorum bunu. Benim annem özbek kökenli bir rus, hristiyan. 2. Evliliği. Babam ise bir müslüman. Yani annem bir yabancı. Daha önce insanlar tarafından defalarca bu yüzden dışlanmış. Rus bu kesin kötü yol yolcusudur demişler. Senin söylemek istediğin gibi. Kendini ifade etmeyi bilmiyorsan bunu belirteceksin. Lafının nereye gittiğini bilmeden yazarsan birinin bam teline basıp böyle bir yorum alırsın. Hakaretler ederken inanılmaz derecede iyi ifade ediyorsun yalnız kendini. Yorumuna yazsam mıı yazmasam mı bilemedim aslında, bana ezik diyen kuyruğuna basılmış bir kadın vardı zira karşımda. Bence sen konunu kapattır ve önüne bak.
Canım...Ben arkasindan yeterince kostum ve ugrastim. Onu aradim, yazdim.. Ben kimseyi de yönetmedim, karakterime uygun birsey degil. Neyse abla yarin senin evladin da benim durumuma düstügünde belki bende senin ogluna kizina sorup yormadan böyle bir yorum gecerim
Cok guzel ve farkli bir yorum. Insanin farkli bir acidan bakmasini sagliyor.Insan beyni sevdigi bir insandan ayriyken baglanma psikolojisi devreye girer ve ayrildiginda onu cok daha ozler kafaya takarmis
Onu beyninin bir takintisi olarak gor. Cunku boyle gormedigin her gun her dakika her saniye senin icin katlanilmaz olur
Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,
birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.
Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.
Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?
Vakit ayirdiginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?