Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

Bedeninden bana ne o senin mahremiyeti n sana bişey dayatan yok.
sen senden farklı düşünenlere ağır dil kullanıyorsun.herkes tercih ettiği hayatı yaşar
Benim hangi kelimem bir örnek verebilir misin..düşük basit fahişe diyen sizsiniz..ben yargılamıyorum..cinselliğini tek bir kişiyle ya da iki üç kişiyle yaşayan kadınlar da olabilir her hafta başka biriyle yaşayan kadınlarda olabilir diyorum..
Sizse benim düşük basit dediğiniz kadınlara böyle yemezsiniz hakkınız yok dediğim için bana saygısız diyorsunuz.

Benim hangi kelimem bir örnek verebilir misin..düşük basit fahişe diyen sizsiniz..ben yargılamıyorum..cinselliğini tek bir kişiyle ya da iki üç kişiyle yaşayan kadınlar da olabilir her hafta başka biriyle yaşayan kadınlarda olabilir diyorum..
Sizse benim düşük basit dediğiniz kadınlara böyle yemezsiniz hakkınız yok dediğim için bana saygısız diyorsunuz.
Ben nerede fahişe dedim?düşük basit dedim siz gosterebilirmisiniz?
eğer gösterebilirsiniz hemen üyeliğini iptal edeceğim.
ben hümanist biriyim kimseyi yargılamak ne sizin ne benim haddimize değil.sizin gibi düşünmüyorum ama hakim edasıyla da çıkıp şunu diyemezsin böyle yapamazsınız demiyorum.cümlelerini yumsatirsan ağır şeyler duymasın etkiye tepki nihayetinde.

Ben nerede fahişe dedim?düşük basit dedim siz gosterebilirmisiniz?
eğer gösterebilirsiniz hemen üyeliğini iptal edeceğim.
ben hümanist biriyim kimseyi yargılamak ne sizin ne benim haddimize değil.sizin gibi düşünmüyorum ama hakim edasıyla da çıkıp şunu diyemezsin böyle yapamazsınız demiyorum.cümlelerini yumsatirsan ağır şeyler duymasın etkiye tepki nihayetinde.
Hanımefendiciğim üyeliğinizi iptal etmenize gerek yok..ben hakim değilim..
Benim tek derdim kendi aramızda birbirimizi yargılamamak..bırakın kim ne kadar kimle ne istiyorsa yaşasın bu onların bedenlerine saygısızlık değil erkekler de yapıyor bunu..
Sık partner değiştiren kadın kötü değildir..kötü diyorsanız o sizin yargınızdır içinde olduğunuz kültürün yansımasıdır..
Ben sizi yargılamadım olabilir siizn tercihinizdir dedim yani sık sık ve farklı kişilerle seks yapmadığınız için ama yapanları hakir göremezsiniz..
Özetle size harika bir cinsel yaşam diliyorum tüm samimiyetimle..

Hanımefendiciğim üyeliğinizi iptal etmenize gerek yok..ben hakim değilim..
Benim tek derdim kendi aramızda birbirimizi yargılamamak..bırakın kim ne kadar kimle ne istiyorsa yaşasın bu onların bedenlerine saygısızlık değil erkekler de yapıyor bunu..
Sık partner değiştiren kadın kötü değildir..kötü diyorsanız o sizin yargınızdır içinde olduğunuz kültürün yansımasıdır..
Ben sizi yargılamadım olabilir siizn tercihinizdir dedim yani sık sık ve farklı kişilerle seks yapmadığınız için ama yapanları hakir göremezsiniz..
Özetle size harika bir cinsel yaşam diliyorum tüm samimiyetimle..
Ha ha ha iyi geceler.;)

Bu nasıl bir konu böyle:)) okuduğum en tuhaf yorumlar ..
Konu sahibi arkadaşım tabiki yoluna bak diyeceğim artık hiçbi yerden takip etme işine gücüne yönel yazıksın.sonra zaman su gibi akıp gidiyor ben buna mı üzülmüşüm yıllarca diyorsun..

Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,

birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.

Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.

Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?

Vakit ayirdiginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Sevgilerimle
Onlar bizim gibi degiller malesef cabuk unuturlar. Bizde ask acisi cekeriz onun ama o coktan ikinciyi bulmus sizse pismandir gurur yapiyo diyorsunuz .birakin artik onu dusunmeyi hayatiniza bakin.

Seni istemeyen ustelik baskasiyla olan adam arkasindan neden bu kadar kahroluyorsun anlamadim? Sanki evlenseydin hersey cicek bahcesi mi olacakti? Herif orda gununu gun ediyor sen vucudunu kendini eritiyorsun. Bence biraz kendine gel ve onune bak

Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,

birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.

Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.

Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?

Sevgilerimle

Pişman olup dönse de kesinlikle kabul etmeyin zaten böyle bi erkeğe güvenilmez içmeyide bir daha yapmayın yazık değil mi size bazı kadınlar böyle durumları zor atlatır ama güçlü olun gidin kuaföre değişiklik yapın arkadaşlarınızla takılın yaşandı üzüldün ağladın ve bitti değmez inanın ki sizde bulun birini onun gözüne sokun ay gıcık kaptım

Benim onu affetmem zaten mümkün degil, sirf bana yasattiklarini yasamasini istiyorum. Bir hata yapan bir daha yapar diye düsünüyorum. Bundan sonra 10 aydan sonra zaten gelmeyeceginin bilincindeyim. Ama yine de ona bir tekme vurmak icimi rahatlatirdi..
hiç merak etme Bu dünya etme bulma dünyasi..
ne ekerse onu bulur.. sana ne yaşattıysa o kız için seni birakti ya peki o kız da bi başka erkek için onu birakir senin gibi acilar çekecek... bu yüzden kafani takma.. vicdanin rahat ol canim.

Kadinlar ayrilik acisini hemen ceker ve unutmaya basladigi an erkeklerin ask acisi baslar. Erkekler gec fark eder . Gec yasar her seyi . Gec hisseder . Ama onemli olan sen onu tekrar kabul eder misin ? Aldatan tekrar aldatir !

elbette ki pişman olur..
genel de böyle oluyor çünkü..
ama o zamana kadar sen toparlanmış olursun zaten.
tekrar aynı hatayı yapmadığın sürece mutlu olacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle..

içmeyi bırak Allah'a yönel. seni uyuşturan şey nasıl düzeltebilir ki.
acını bilinçli bir şekilde yaşa ki ileride aynı yanlışa düşme. insanlar evladını kaybedip ayakta duruyorken beş para etmez biri için bu denli yıkılman yersiz.. zira kalitesi olsaydı onca yıllık ilişkinin ardına hemen birini bulup boy boy fotoğraflar çekinmezdi seni kıracağını bile bile.

birakilmamis bırakmışsın, o da kabul etmiş bitirmiş ve baska biriyle yoluna devam etmis yani aldatilmamissin ,kabul edememissin..once bu gercekle yuzlesmelisin..

Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,

Sevgilerimle

Bırak gitsin bulunmaz hint kumaşımı ?
Zaten adam gitmiş telefonda bunu sorman bile hata
Seven insan neden bıraksın ki ?
ÇoK üzgünüm ama bu ilişkiden sıkılmış
Sizde kendinize gelin bir adam için sabahlara kadar içmeye değmez !
Hayat bu kadar güzel iken ve yaşayacağınız ve yelken açacağınız başka adaylarınız belkide karşınıza çıkacak
Deli gibi birbirinize aşık olacaksınız yapmayın kendinize bunu gururundan gelmez demişsiniz ya bence siz biraz gururlu olun ve gelse de kabul etmeyin !!!

adam sizle anlaşamamış ayrılmış, kısa sürede başka sevgili bulmuş. ne olacaktı ki? illa bi sene yasınızı mı tutacaktı. bence adaletlik bi durum yok burda. siz de önünüze bakın.

O değil de konu sahibini kimsenin ciddiye almayışına çok güldüm:KK70:
:D :D Kızcağızın ciddiye alınacak bir tarafı yoktu kardeşim ;)
Her söze herkese verilecek cevabı ve beğenmediği her yoruma da hakareti ve gizli özne gibi kelime arası beddası eksik olmuyordu maalesef.
Gebe halimle gece gece beni çok sinirlendirdi.Kendini terk eden sevgilinin ardından hayatına son vermeyen kız benim ACI GERÇEKLERİ anlatan sözlerim üzerine kalkmış hayatına son verceğini söyleyip beni töhömmet altında bırakıyor.
Yani kendine bişey olsa sebebi benmişim gibi.Ne kadar mantıksız bir kişi?????
Şayet delikanlıya da böyle hakaret şantaj tehditkar konuştuysa kaçmakta haklı bence.
Dün gece yatağa yatınca çok düşündüm bu hikayeyi birde karşı taraftan dinlmek gerek.

Back
X