Cok tesekkür ederim yazdiklariniz o kadar iyi geldiki. Onu gercekten cok sevdim, belkide ayriligimizi kabullenemedim hala. Bilim adamlari bir arastirmada kadinlarin bir ayrilikdan sonra uzun zaman aci cektigini, adamlarda ise daha gec basladigini söylüyorlar. Benim eximde de bazenleri gözlemledigim buydu. Ondan birsey rica ettigimde, onun bunu anlamasi gercekten 5-6 ay sürüyordu o konuyu kabullenmesine. O kadar sabirla yaklastim ki ona. O bir anlik yanlis bir karar aldi ve baskasini secti. Kendi hatasinin da farkina varmistir kesin, ama gururundan dönemez. Kendimi güclü göstermek icinde ayrildigimiz da 1 kez aradim konustum, sonra 9 ay boyunca da yani simdiye kadar iletisime girdim. Suskunlugum onu daha da bitirsin istiyorum. Geceleri uyuyamiyorum kendi yaptigim hatalarimi onun yaptigi hatalari düsünüyorum. Malesef abartacak hic büyük bir konu yok ortada. Ama onun kaybettigini düsünüyorum. Onu bir ömür birakmayacak, kafasini güvenilir bir omuza koya bilecek bir kadini terk ede biliyorsa bir erkek, kendisi kaybetmistir. Lütfen böyle yasadiginiz bir hikayeniz varsa paylasin, seve seve dinlerim. :)