Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

Ne görüş uyorsun kadın alman di degil mi ben okurken çok üzülmüştüm hatun alman di degil mi bakma makaraya vurduğuma duygusal hatunum:KK66:
evet almandi, ama simdi yine yabanci-türk kavgasi cikamdan söyleyim, bende alman vatandasiyim... ozamanda baska seye vurgu yapmistim, kadin alman issüz gücsüz bir kadin, ve baska adamdan da evlilik disi bir kizi var... kadinin aldigi nafakalarin haddi hesabi yok :D

birde merak ettim icip icip ise gelen bir bayan dikkat cekmez mi uyari almaz mi insanin anasi babasi fark etmez mi.. acaba bu bir abarti mi

bence de abartmış yahu içip içip işe gidecek cesarette bir kadın varsa bu ülkede onunda alnından öperim o ayrı bir şey.. ama bana saçma geldi. ne biliyim ben kadınları böyle düşünemiyorum. kadınlar çiçektir :21::KK28:

Kadını düşük göstermek de ne..bu tabiki tartışılabilir bir konu..
Cinselliğini özgürce yaşayan her haftada bir dediniz siz..bu sizin ölçütlerinize uymuyorsa bunu anlayamıyorsanız size ne..diyeceksiniz ki bence bu çok fazla bu kadını düşük yapar..bu sizin kelimeniz..bir kadının kaç kişiyle kaç değişik kişiyle birlikte oluşunu siz mi belirleyeceksiniz..
Ben sizi de anlıyorum siz dersiniz ki ben bunu yapamam ama şöyle derseniz anlayamam..bir kadın böyle yatıp kalkamaz.. Çünkü cevap şu size ne?
cevabin eger sanane ise sende konu sahibin konusuna, renksiz sin, yada SIkIcisina benzer yorumlar yapamazsiniz... oda size sormaz mi sana ne? ayrica ben her hafta cinsellige yorum yapmadim, her hafta BASKA BIR ADAMLA cinsellige yorumumu ve düsüncemi yazdim.... ayrica ben bisey belirlerimiyorum ahlak bekciligi de yapmiyorum, nasil sizin icin her hafta baska adamla yataga girmek normal,"renkli " bir cinsel yasamsa benim icinde okadar ters...bence bu konuyu burda hic tartismayalim....

cevabiniz eger sanane ise sende konu sahibin konusuna, renksiz sin, yada SIkIcisina benzer yorumlar yapamazsiniz... oda size sormaz mi sana ne? ayrica ben her hafta cinsellige yorum yapmadim, her hafta BASKA BIR ADAMLA cinsellige yorumumu ve düsüncemi yazdim.... ayrica ben bisey belirlerimiyorum ahlak bekciligi de yapmiyorum, nasil sizin icin her hafta baska adamla yataga girmek normal,"renkli " bir cinsel yasamsa benim icinde okadar ters...bence bu konuyu burda hic tartismayalim....

Senin içindeki durumu çok net anlayabiliyorum. Seven bir kadının kendi içinde hesaplaşması haklı mıyım haksız mıyım özlem hasret ve daha bir sürü soru işareti. Öncelikle diğer eleştri yapanlar asıl siz egonuzu tatmin edecek başka bir yer bulamamışınız sanırım ki burda duygusal anlamda çökmüş bir insandan istifadeye kalkmışsınız. Sorsak siz hiç aşk acısı çekmediniz zaten hep siz seçtiniz erkeğinizin geyşası oldunuz siz hep güçlü oldunuz vs.vs. de pardon da siz kimi kandırıyorsunuz? Belli ki zamanında çok aşk acısı çekmişiniz bunu kompleks haline getirmişiniz ve sizin gibi durumda olan bir insanı görünce yaşadıklarınız aklınıza geldi ve bu durumdan haz aldınız. Sonrasında yok ben tecrübeliyim şöyleyim böyleyim. Kusura bakmayın ama her kadının kendisine göre tecrübesi var edindiği tecrübeler farklıdır. Ve istediğin kadar güçlü ol illaki bir yerde aşk acısı yaşamışındır her kadın ve erkek yaşamıştır bu neyin güç göstergesi ? Ayrıca bu nasıl biz özgüvendir ki bizimle mutlu olur erkekler biz mutlu yuva kurarızda bilmemne . Sizin kocanınız sizi aldatmadığını nerden biliyorsunuz pardon da ? Ki muhtemelen bu yazınızdan sonra başınıza böyle bir şey gelecek çünkü büyük konuşma diye klişe bir laf vardır ve ne kadar anlamlıdır. Ayrıca kız yazma deyince neden hala üzmeye çalışıyorsunuz siz nasıl sorunlu bir insasınız hala hayretler içindeyim. Bence en kısa zamanda doktora görürünün.

Sevgili konu sahibi. Evet sevdin aşık oldun belki sende hatalıydın ya da o da hatalıydı. Konu bu değil. Sen bu adamı ayrıldıktan kısa süre başka bir kadın ile gördünmü buna üzülmemek gibi bir imkan yok. Seven kadın üzülür kahrolur belki de deliye döner . Ve seven bir kadın öyle kolay kolay başka erkeklere şans vermek istemez, acısının dinmesini bekler bekler bekler... Ama erkekler maalesef beklemiyor ve fiziksel anlamda da artık bir kadına ihtiyaç duyar. Yaşadığınız ilişkiyi tam bilmiyorum ama bazı şeyleri paylaşamamınızdan dolayı ya da bazı konularda kurallarının olmasından dolayı başka insanı tercih etmiş olabilir ve orda beraber poz vermesi aşık olduğu anlamına gelmez. Sosyal medyada görüyoruz evli barklı çocuklu adamlar yeri geliyor mesaj atıyor.Tanışmak istiyor. Ama ne olursa olsun yine de aşık olduğun adamı bu şekilde görmek bir kadını kahreder. Burdan sana takma etme diyebilirim ama bunların inan bir faydası yok biliyorum. Sen acını maalesf dibine kadar yaşayacaksın ama bu ne kadar zaman alır bilemem kimi hemen unutur kimi yılllar sonra kimi hiç unutmaz mantık evliliği yapmayı tercih eder. O yüzden sen bu eleştirilere kulak asma hayatı akışına bırak derim ben böyle böyle olgunlaşıyoruz zaten. Onun dışında pişman olur mu ? Döner mi? Vicdan yaptı mı? Bu soruların cevabını malum kişiden başka kimse veremez. Ama buna benzer birşey yaşadın mı diye sorarsan evet yaşadım. İstersen onu da paylaşabilirim.

Senin içindeki durumu çok net anlayabiliyorum. Seven bir kadının kendi içinde hesaplaşması haklı mıyım haksız mıyım özlem hasret ve daha bir sürü soru işareti. Öncelikle diğer eleştri yapanlar asıl siz egonuzu tatmin edecek başka bir yer bulamamışınız sanırım ki burda duygusal anlamda çökmüş bir insandan istifadeye kalkmışsınız. Sorsak siz hiç aşk acısı çekmediniz zaten hep siz seçtiniz erkeğinizin geyşası oldunuz siz hep güçlü oldunuz vs.vs. de pardon da siz kimi kandırıyorsunuz? Belli ki zamanında çok aşk acısı çekmişiniz bunu kompleks haline getirmişiniz ve sizin gibi durumda olan bir insanı görünce yaşadıklarınız aklınıza geldi ve bu durumdan haz aldınız. Sonrasında yok ben tecrübeliyim şöyleyim böyleyim. Kusura bakmayın ama her kadının kendisine göre tecrübesi var edindiği tecrübeler farklıdır. Ve istediğin kadar güçlü ol illaki bir yerde aşk acısı yaşamışındır her kadın ve erkek yaşamıştır bu neyin güç göstergesi ? Ayrıca bu nasıl biz özgüvendir ki bizimle mutlu olur erkekler biz mutlu yuva kurarızda bilmemne . Sizin kocanınız sizi aldatmadığını nerden biliyorsunuz pardon da ? Ki muhtemelen bu yazınızdan sonra başınıza böyle bir şey gelecek çünkü büyük konuşma diye klişe bir laf vardır ve ne kadar anlamlıdır. Ayrıca kız yazma deyince neden hala üzmeye çalışıyorsunuz siz nasıl sorunlu bir insasınız hala hayretler içindeyim. Bence en kısa zamanda doktora görürünün.

Sevgili konu sahibi. Evet sevdin aşık oldun belki sende hatalıydın ya da o da hatalıydı. Konu bu değil. Sen bu adamı ayrıldıktan kısa süre başka bir kadın ile gördünmü buna üzülmemek gibi bir imkan yok. Seven kadın üzülür kahrolur belki de deliye döner . Ve seven bir kadın öyle kolay kolay başka erkeklere şans vermek istemez, acısının dinmesini bekler bekler bekler... Ama erkekler maalesef beklemiyor ve fiziksel anlamda da artık bir kadına ihtiyaç duyar. Yaşadığınız ilişkiyi tam bilmiyorum ama bazı şeyleri paylaşamamınızdan dolayı ya da bazı konularda kurallarının olmasından dolayı başka insanı tercih etmiş olabilir ve orda beraber poz vermesi aşık olduğu anlamına gelmez. Sosyal medyada görüyoruz evli barklı çocuklu adamlar yeri geliyor mesaj atıyor.Tanışmak istiyor. Ama ne olursa olsun yine de aşık olduğun adamı bu şekilde görmek bir kadını kahreder. Burdan sana takma etme diyebilirim ama bunların inan bir faydası yok biliyorum. Sen acını maalesf dibine kadar yaşayacaksın ama bu ne kadar zaman alır bilemem kimi hemen unutur kimi yılllar sonra kimi hiç unutmaz mantık evliliği yapmayı tercih eder. O yüzden sen bu eleştirilere kulak asma hayatı akışına bırak derim ben böyle böyle olgunlaşıyoruz zaten. Onun dışında pişman olur mu ? Döner mi? Vicdan yaptı mı? Bu soruların cevabını malum kişiden başka kimse veremez. Ama buna benzer birşey yaşadın mı diye sorarsan evet yaşadım. İstersen onu da paylaşabilirim.
:KK9:

Nasıl hala geri döner diye düşünüyorsunuz ?
Hiç mi gururunuz yok, ne güzel canı sıkıldıkça başkasıyla olsun onunla birşeyler yaşasın sonra size geri dönsün mü istiyorsunuz? Yapmayın sağlıklı düşünemiyorsunuz şuanda...
Ben olsam içmek yerine spora başlardım, her türlü koşardım , torbalara yumruk çalışırdım ama sağlığımdan öyle bir insan için ödün vermezdim
Kalk toparlan biranönce
Onun ki gerçek sevgi değilmiş

İçki nedir bilmezdim şimdi bir ayyaş oldum kederle ızdırapla ben arkadaş oldum zamana bırak yavaş yavaş alır intikamını ayrıca ex sevgilindeki gururdan edin de arama adamı kendini basitleştiriyorsun

Konu sahibi konusunu bırakmış anlaşılan.
Kelebek0788 hanım devam ediyor sanırım onun yerine. Onu konusu gibi olmuş sanki...
Konu sahibinin "pişman olur mu? döner mi? ne yapmalıyım?" gibi sorularına cevap vermek isterdim tecrübelerimden ama konusunu bıraktığı için gerek görmüyorum.
Sadece şunu söyleyim eğer konunu okuyorsan:
Evet şu an yaşadıkların sana çok acı gelebilir. Bu tip şeyleri çoğumuz yaşadık. Bunlar sanırım olgunlaşmak için hayatın bize sunduğu sınavlar.
Şu an acıların içinde sadece "senin acın" en büyük sana göre, bir süre sonra ne kadar da boş yere üzülmüşüm diyeceksin.

Cok tesekkür ederim yazdiklariniz o kadar iyi geldiki. Onu gercekten cok sevdim, belkide ayriligimizi kabullenemedim hala. Bilim adamlari bir arastirmada kadinlarin bir ayrilikdan sonra uzun zaman aci cektigini, adamlarda ise daha gec basladigini söylüyorlar. Benim eximde de bazenleri gözlemledigim buydu. Ondan birsey rica ettigimde, onun bunu anlamasi gercekten 5-6 ay sürüyordu o konuyu kabullenmesine. O kadar sabirla yaklastim ki ona. O bir anlik yanlis bir karar aldi ve baskasini secti. Kendi hatasinin da farkina varmistir kesin, ama gururundan dönemez. Kendimi güclü göstermek icinde ayrildigimiz da 1 kez aradim konustum, sonra 9 ay boyunca da yani simdiye kadar iletisime girdim. Suskunlugum onu daha da bitirsin istiyorum. Geceleri uyuyamiyorum kendi yaptigim hatalarimi onun yaptigi hatalari düsünüyorum. Malesef abartacak hic büyük bir konu yok ortada. Ama onun kaybettigini düsünüyorum. Onu bir ömür birakmayacak, kafasini güvenilir bir omuza koya bilecek bir kadini terk ede biliyorsa bir erkek, kendisi kaybetmistir. Lütfen böyle yasadiginiz bir hikayeniz varsa paylasin, seve seve dinlerim. :)

Konu sahibi konusunu bırakmış anlaşılan.
Kelebek0788 hanım devam ediyor sanırım onun yerine. Onu konusu gibi olmuş sanki...
Konu sahibinin "pişman olur mu? döner mi? ne yapmalıyım?" gibi sorularına cevap vermek isterdim tecrübelerimden ama konusunu bıraktığı için gerek görmüyorum.
Sadece şunu söyleyim eğer konunu okuyorsan:
Evet şu an yaşadıkların sana çok acı gelebilir. Bu tip şeyleri çoğumuz yaşadık. Bunlar sanırım olgunlaşmak için hayatın bize sunduğu sınavlar.
Şu an acıların içinde sadece "senin acın" en büyük sana göre, bir süre sonra ne kadar da boş yere üzülmüşüm diyeceksin.

Lütfen beni yanlis anlamayin, dün yorumlardan cok rahatsiz oldum, geri cevap yazmak istemedim. Eger tavsiyeleriniz veya yasadiginiz hikayeleriniz varsa lütfen dile getirin :) Okumakdan mutluluk duyarim..

Cok tesekkür ederim yazdiklariniz o kadar iyi geldiki. Onu gercekten cok sevdim, belkide ayriligimizi kabullenemedim hala. Bilim adamlari bir arastirmada kadinlarin bir ayrilikdan sonra uzun zaman aci cektigini, adamlarda ise daha gec basladigini söylüyorlar. Benim eximde de bazenleri gözlemledigim buydu. Ondan birsey rica ettigimde, onun bunu anlamasi gercekten 5-6 ay sürüyordu o konuyu kabullenmesine. O kadar sabirla yaklastim ki ona. O bir anlik yanlis bir karar aldi ve baskasini secti. Kendi hatasinin da farkina varmistir kesin, ama gururundan dönemez. Kendimi güclü göstermek icinde ayrildigimiz da 1 kez aradim konustum, sonra 9 ay boyunca da yani simdiye kadar iletisime girdim. Suskunlugum onu daha da bitirsin istiyorum. Geceleri uyuyamiyorum kendi yaptigim hatalarimi onun yaptigi hatalari düsünüyorum. Malesef abartacak hic büyük bir konu yok ortada. Ama onun kaybettigini düsünüyorum. Onu bir ömür birakmayacak, kafasini güvenilir bir omuza koya bilecek bir kadini terk ede biliyorsa bir erkek, kendisi kaybetmistir. Lütfen böyle yasadiginiz bir hikayeniz varsa paylasin, seve seve dinlerim. :)
Bence o sana laik değilmiş..Gülüp geçeceksin bu günlerine hayatının gerçek aşkını bulduğunda..Hiç takma kafana bunuda bir sınav oalrak düşün..İnsan tanıdın olgunlaştın..

niye heba edersiniz ki değmeyecek adamlara kendinizi.
gitmiş işte dahası var mı.
boşver hikayelerin peşinde koşmaya,dram takılmaya.
bırak unut.
gurur murur dan filan değil.
kendin düşünüp kendin inanma.
bitirmiş işte başkasıyla yola devam ediyor.
sen de ömrünü heba ediyosun o gününü gün ederken.
yapmayın etmeyim.
kimse için değmez aslaaa değmez.
bu kadar körü körüne bağlanıp kafanızda büyütmeyin bu adamları da yaşadıklarınızı da.
gerçek hayat böyledir üzgünüm.
sen de yoluna devam edeceksin.

Icmekle sorunlar cozuluyormu bi erkek için sağlığınızı bozmaya degermi yazik etme kendine toparlan guclen geriye degil onune bak..

hiç merak etme Bu dünya etme bulma dünyasi..
ne ekerse onu bulur.. sana ne yaşattıysa o kız için seni birakti ya peki o kız da bi başka erkek için onu birakir senin gibi acilar çekecek... bu yüzden kafani takma.. vicdanin rahat ol canim.

Bende Allahin adaletine inaniyorum. Islerinin iyi yürümedigini duydum. Bir cafe acacakti direk ortagi onunla calismak istemedigini söylemis ve ortaklikdan cikmis. Cok istiyordu o mekani gecesini gündüzünü vermisti. Sonra duydum baska birisiyle bir ortakliga girmis, malesef ortagi iftira atip ortaklikdan atmis. Yavas yavas aslinda sirf oturup izlemek gerekiyor. Benden aldigi ah elbette cikacak.. Kiz arkadasini hic karistirmiyorum o da Allahindan bulsun. Onunla birlikteyken o kizin onu ekledigini faceden, instagramdan kendi gözlerimle görmüstüm. Benimle bir iliskideyken tanistigina inaniyorum. :(

Bende Allahin adaletine inaniyorum. Islerinin iyi yürümedigini duydum. Bir cafe acacakti direk ortagi onunla calismak istemedigini söylemis ve ortaklikdan cikmis. Cok istiyordu o mekani gecesini gündüzünü vermisti. Sonra duydum baska birisiyle bir ortakliga girmis, malesef ortagi iftira atip ortaklikdan atmis. Yavas yavas aslinda sirf oturup izlemek gerekiyor. Benden aldigi ah elbette cikacak.. Kiz arkadasini hic karistirmiyorum o da Allahindan bulsun. Onunla birlikteyken o kizin onu ekledigini faceden, instagramdan kendi gözlerimle görmüstüm. Benimle bir iliskideyken tanistigina inaniyorum. :KK43:
boşvereceksin seni kim üzerse oda üzülüecektir bak üzülmüş işde.. bu yüzden ölece oturup izleme bence izlersen belkide ilerde diyceksin ki. niye oturup izliyorum ki.. boşver ya ben onu boşuna sevmişim diyceksin..
zaten etme bulmna dünyasi..

Benim durumuma benziyor seninkisi.
Bende aldatildim.
Tabi aklinca yakalandiktan snra " ben onu sevmiyorum seni seviyorum o bi hataydi" felan dedi.
Ama ne farkederki? Ikimizde kandirildik.
Pisman sandim ama yinede kendime yediremedim aglayarak kabuslarla uyandim. Ve ayrildim.
Ayriliktan snra gelmis paylasimlarinda sadakattan ve sadik olmaktan bahsediyodu. Megerse hic pisman degilmis, bi kez daha sukrettim ayrilik kararima.
Sadik degilmisim ona gore, o sadikmis,guldum sadece.
En son haber yollamisti " x i benden cok kimse sevemez, bunu bilsin". Onun gibi seveni bulamiycakmisim.
Amin dedim icimden, onun gibi seviyorun diyip aldatanini bulmam insallah daha.
Bende pisman olmasini bekliyorum. Affedicemden degil. Ama icim sogur duyarsam.
Kiyida kosede benden ayrildik sonra dervis oldgunu, baskasini sevemedigini duymak istiyorum.

2 seneyi gecti ayrilali. Bazen paylasimlarinda " ozledim" felan diye paylasiyor, ama banami hitaben bilmiyorum.

Öncelikle seni neden anladığımı anlatayım ...

Benim de hayatıma giren birisi vardı bizim iş yerindeydi . Ben adamı ilk gördüğümde hiç hoşlanmadım hatta midem bile bulandı diyebilirim. Ama bakışları olsun kültürü ve zekası olsun beni kendisine bağlamayı başardı. Ben aşık oldum ona . Onun da benden hoşlandığını biliyordun ama yaklaşmama sebebini anlalayamıyordum . Yeni boşanmasından dolayı olmuş olabileceğini düşünüyordum . Neyse fazla uzatmayım aradan 5 ay geçti en sonunda bir arkadaşım vasıtası ile açıldı . İlk gördüğünden beri hoşlanıdğını söyledi neden hiç konuşmadığını söylediğimde benim sert tavrımdan dolayı çekindiğini belirtti. Neyse gene uzatıyorum. Sonunda ne oldu ; ikinci görüşmede beni evine davet etti deli gibi aşık olan ben beni denediğini düşündüm ve sadece teklifini reddettim. Belki dedim nasıl biri olduğumu görür ona göre adım atar . Ama öyle olmadı . Hiç bişi olmamış gibi davrandı sadece iş yerinde selam verdi sanki bunları bana yaşatmamış gibi. Ve ben de senin gibi msj attım en azından bittiyse söyle hareketlerine anlam veremiyorum diye İlgisizdi çünkü. Bir kaç msjıma cevap alamadım. İçimde biriktirdiğim herşeyi yazdım bir daha da işte yüzüne bakmadım. Zaten o da 5-6 ay sonra işten çıktı. Giderken de bana uzun uzun sarılarak bana kızma dedi gitti. Aradan iki yıl geçti ve ben hala hayatıma birini sokamıyorum. Diyeceksin doğru düzgün bir ilişki bile yaşamamışın nasıl böyle oluyor inan bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştım daha önce de aşık oldum çünkü. Aradı mı? Hayır aramadı.Bana sorarsan pişman da değil.aklına geliyor muyum tabiki hayır.Dönecek mi ? Tabiki asla . Hissetirdiklerinden döneceğinden emin olabiliyorsun evet.

Bir tane daha vardı ilk aşkımdı. Ayrıldık Aradan 3 yıl geçti. Sosyal medyadan ekledi beni . Ben seni çok üzdüm üstümde ahın varsa al ben kaç yıldır mutlu olamıyorum dedi. O zaman hiçbişi hissetmediğim için ona karşı yok dedim ahım falan .Mutlu ol.Mutlu da oldu evlendi ben hala bekarım :)

Demem o ki bak ilk aşkım bende hiçbişi uyandırmıyor . Ama sonuncusu kaç yıl geçti unutamıyorum. Sanki inat gibi karşıma da kimse çıkmıyor sanki bu acıyı çekmem gerekiyor diye düşünüyorum artık. Takip etmiyor muyum maalesef ediyorum . Ne geçicekse elime ....Mutlulukarını görüp deli oluyorsun işte. Yani anlayacağın herkes yaşıyor bunları tek sen değilsin canım ....

Back
X