• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıraksam hiç evden çıkmayacak

Esin cimri biri.
Sen yap 2 gunluk bi yerlere rezerve yada iste alkol aliyorsaniz bi raki balik yada ne severseniz o sekil bir yemek.mecbur birak.
Mecbur bırakmayı sevmiyorum. Bu zamana kadar zaten mecbur bıraktım hep. Ben onun içinden gelerek bir şeyler yapmayı istiyorum. Ben istiyorum diye değil birlikte istiyoruz diye olsun

Seninki yine borçları falan bahane ediyormuş bizim borcumuz ya da maddi bir sıkıntımız da yok ama her yere sürükleyerek götürüyorum. Napıcaz orada diye başlar, gidene kadar bik bik bik konuşur. Gidince de en çok kendi eğlenir. Sinir oluyorum sinir.

Hımbıl mı kocan biraz? Yoksa sadece para için mi çıkmak istemiyor? Dışarı çıkmak için de illa çok para gerekmiyor sahile yakınsanız iki simit bir termos çayla insan dünyanın en mutlusu olabilir.

gencken eve tıkılmak yaslanınca eve tıkılmak evde gecen bir ömürr ... tablo kötü ciddi suratlar asmak lazım yada ben cıkıyorum gelecekmısın dıye emrıvakı yapabılırsın ne biliyim tabı böyle olaylara sıcak bakılmıyor cekıngen kadınlarımız sayesınde baskın erkekler zaten...

Seninki yine borçları falan bahane ediyormuş bizim borcumuz ya da maddi bir sıkıntımız da yok ama her yere sürükleyerek götürüyorum. Napıcaz orada diye başlar, gidene kadar bik bik bik konuşur. Gidince de en çok kendi eğlenir. Sinir oluyorum sinir.
Aynen bir keresinde bir oyun vardı. Tiyatro evimizin yakınında. Dedim gidelim. Ik mık etti surat düşünce tamam dedi. Oyunu çok beğenmedik. Eve gelene kadar beynimi yedi. Ne var aktivite oldu işte diyorum. Yine de yok. Beğenmedi ya yiyecek kafamı.

Hımbıl mı kocan biraz? Yoksa sadece para için mi çıkmak istemiyor? Dışarı çıkmak için de illa çok para gerekmiyor sahile yakınsanız iki simit bir termos çayla insan dünyanın en mutlusu olabilir.
Hem para hem hımbıl. Cimri diyemem çünkü bişey esirgemez aldığıma ettiğime karışmaz. Canın istiyorsa al der. Ama gel gör ki iş bi aktiviteye gelsin icraat sıfır. Bekarlıktan beri gel bisiklet sürelim derim daha hala süreceğiz.

gencken eve tıkılmak yaslanınca eve tıkılmak evde gecen bir ömürr ... tablo kötü ciddi suratlar asmak lazım yada ben cıkıyorum gelecekmısın dıye emrıvakı yapabılırsın ne biliyim tabı böyle olaylara sıcak bakılmıyor cekıngen kadınlarımız sayesınde baskın erkekler zaten...
Emrivaki de yapıyorum. Sen gelme ben gidiyorum dediğim çok olmuştur. Ama napıyo ediyo bi bakmışım ben de evde oturuyorum. Sürekli bunuda yapmak hoş değil. Bu sefer bencil oluyorum. Hep benim dediğim olsun istiyormuşum. Ona göre öyle.

Emrivaki de yapıyorum. Sen gelme ben gidiyorum dediğim çok olmuştur. Ama napıyo ediyo bi bakmışım ben de evde oturuyorum. Sürekli bunuda yapmak hoş değil. Bu sefer bencil oluyorum. Hep benim dediğim olsun istiyormuşum. Ona göre öyle.

hayat görüşleriniz cok farklı o zaman ya..

Esimle gezeriz ama ben genelde program yaparim
Netten yakin yerleri incelerim fiyatlarina kadar
Hafta sonu sabah hadi suraya gidelim derim ikna olur

Sizin esiniz ya gezmekden hoslanmiyo
Ya ilgisini cekmiyo
Yada ciddi tembel.

Maddiyat bahane
Sahilde yarim saat yurumenin nesi para
Biz yakin sahilimiz dururken 40dk otedeki sahile gidiyoruz ben orayi daha cok seviyorum diye
Misir aliyoruz seyyar saticilardan dolasarak yiyip geliyoruz toplasan 5tl.

Ama surekli surekli yani her hafta sonu yapmiyoruz bunu bende sıkılıyorum surekli olunca.
Yazin havalar isininca gezmeler baslar bizee kabugumuzdan cikariz artik.

Siz gençliğinizde gezip eğlenmeyip ev üstüne ev alın tabi ki. Sonra mirascilariniza kalinca o evleri bir guzel satıp parasini sizin yerinize çatır çatır yerler hic merak etmeyin :)

Annemin cok sevdiğim 2 lafi vardir ;
- Hazıra konan değer kiymet bilmez.
-Yemeyenin malını yiyiverirlermis.

Bu mesaji esinize okutun. Belki kafasinda birseyler dank eder

Yok anacım. Adama bahar,yaz,kış farketmiyor ki.
Evlenmeden önce değildi.
Evlenince borçlara girdik.
Halbuki düğün bile yapmadık. Onun yerine ev aldık. Tam onu atlattık dedik. Anne-babalarımızın sağlık sorunlarıyla uğraştık vs. Sürekli bir borç halimiz var. Ama durumumuz kötü değil. İki ev var+babadan kalacak ev var. Adam hala ev alayım derdinde. Ama iki dışarı çıkalım biraz değişik biley yapalım yok. Para gidiyor çünkü.

Bu erkek profilini tanıyorum, bizde bir enişte var, onun borcu yok, birçok şehirde artık kendinin bile adreslerini unuttuğu arsaları, evler, 2 araba ve iyi bir geliri var ama adam varyemez amca, para gidecek diye dışarı çıkmaz, arabanın klimasını daha fazla benzin yakıyor diye açmaz, birine kalmaya gider ama sevdiğinden değil beleş yaşayacak diye, sen ona gidersin eline alışveriş listesi tutuşturur, birlikte çıkarsan mutlaka cüzdanı evde unutur :-)

Yani anlayacağınız eğer önüne geçmezseniz sizin eşiniz bizim enişte olma yolunda ilerliyor.

kendininiz çıkın bir iki hafta laf attılar falan de biraz kıskansın oda olmadı çıkın bi akşam tanıdığınıza gidin geç saate kadar biraz merak etsin ha bunlar tehlikeli derseniz iki haftanın sonun da çıkın sahilden onu arayın acil gelmen gerek bileğimi büktüm falan diyin bulun birşeyler

Hesaplariniz ekside 1 yil daha borcunuz varmis adam istememekte hakli .

Yapi olarakta boyle olabilir ama suan istememe sebebi bu .

Siz onunla birlikte dizi izliyo musunuz ? Kitap okuyosunuz . Surekli olarak farkli seyler yapiyosaniz muhabbet kisminda da ayni noktada bulusamazsiniz.

Siz kendinize bisikleti alin bisiklete binin birlikte yemekte yemeyin sadece ayni yatagi paylasin yada sizde ona uyum saglayin oturun birlikte dizi izleyin birlikte yemek yapin

Ozaman oda size uymak ister

Eve birsey alinacagi zamanda kisar mi? Evin faturalarini oderken sıkıntı çıkarır mi eve alinan yiyecek icecekten kisar mi ? Kisaca zaruri ihtiyaclarda da sikinti çıkarır mi?

Eşin cimri değil bence, cimri olsa her fırsatta ailene yaptığın masrafları yüzüne vururdu.
Biliyoruz ki çalıştığı halde maaş kartını kocasından alamayan kadınlar var.
Bence gezme işi konusunda bu ara biraz ara ver sürekli söylersen ters teper eminim.
Seni böyle kabul ettim de bir iki ay geçsin sahile git telefonla ara şurdayım almaya gel de çaktırmadan ağına düşür bir iki bir iki devamı gelir inş :eğlence: Neden aradın derse kavga eden insanlar var korktum de, ona ihtiyacın olduğunu hissetir. Gezme planı yaparkende onun ilgisi olan yerlerden başla mesela itiraz etmeyebilir.Benden bu kadar :KK52:

3 yaşında çocuk değil ya bu. bırak evde çık. valla sahile yakın evim olsa lırım bisikletimi çıkar dolaşırım devamlı. hiç kocayı filan sürüklemem peşinde. kendine bi çevre edin bi rutin oluştur. onu da dışında bırak da görsün. zamanla o çağırır artık.

Merhaba sorunum eşimle ilgili.
Sürekli evde durmak istiyor.
Hani bıraksanız hiç bir yere gitmez.
Maddi durumu bahane ediyor.
İkimizde iyi kazanıyoruz.
İkimizde memuruz.
Çalışma saatlerimiz vardiya usulu bir yerlere gitmek için haftasonunu bile beklememize gerek yok.
Sadece dışarı çıktığımızda sürekli para harcıyoruz diye hiç bişey yapmak istemiyor.
Evlendiğimizden beri borç içindeyiz.
Ama bu şekilde de hayat geçmez ki.
Ya evimiz sahile yakın "gel biraz çıkalım yürüyüş yapalım" diyorum.
"Napacaz orada"diyor.
Deli oluyorum ya.
Konuştum. Derdimi de anlattım.
Ama yok aynı kafa.
Surat yapıyorum artık.
Bu seferde ben suçlu oluyorum.
İstediğim böyle ayda bir de olsa kafamıza esip gitmek ya.
Yeni bir yer görmek,yeni bir şey yaşamak.
Yok ama biz eve tıkılıp kalıyoruz.
Kafayı yedirtecek bana bu huyu.
Sizin bir çözümünüz var mı?
Ne yapayım ben bu herife.?
siz gidin o otursun evinde...

Nefret ediyorum evde oturmayı seven erkeklerden. Aynısı bende de var. Insan hiç mi bunalmaz hadi kalk bi yuruyelim demez. Koyarsin termosuna çayını açık havada iç çayını işte. Cimrilikten olduğunu sanmıyorum tamamen asosyal ve ev kuzusu olmalari

evde yemegını hazırla dıaşarı çıkınca masraf olacak diye düşünmesin ,
belki böyle böyle alışır , erkekler parasızken kötü oluyorlar , bizde yılarca yaşadık bunu.
çok şükür bugunki halimize

Back
X