dert değil derken burada yazılanlara göre demek istedim yoksa benim en büyük derdim bu bara değil kahveye gidiyo evlenmeden önce 12den önce eve girmezmiş zaten yani hayatında ben yokken ailesi öyle yetiştirmiş karışmamışlar o kadar geç gelmiyo tabi şimdi bakıyorum herkes pazarları eşiyle vakit geçiriyo ben yalnız arkadaşlarıma gitmeme onlarla vakit geçirmeme bişey demiyo ama işte ... çok konuştum güzellikle de söyledim kavgayla da ilk başa göre daha dikkat ediyo ama yeterli değil bunalsa da sıkılsa da benim yanıomda olsun ama temelden gelen alışkanlıkları değiştirmek ne zormuş....
okurken hep birlikte vakit geçiriyorsunuzda sen sıkılmışsın anladım..ama değilmiş...eşin kendi gezmeyi severmiş...
ben suan eşimden ayrıyım ama evliliğimin başında hep evdeydi...hamilelğim dolayısıyla işe bile gitmezdi bazen kendi işi çünki...
hep beraberdik bazende bu sıkardı beni...sonra kendi gezmeye başlayıncada bu sefer onun varlığına alışmış olmak koymuştu bana...
sonra hallettik...işe gider gelir yorgun değilse mutlaka dışarı çıkarırdı beni..
hafta sonlarıda beraber vakit geçirirdik yada arkadaş ortamı kurup birlikte eğlenirdik...
eşini yanında istemen en doğal hakkın
daha çok yenisiniz..
bence nasıl alışırsa öle gider ve evlilik süresi uzadıkça ve monotonlaştıkça toparlanmaz bi hal alır...
o yüzden yol yakınken eşinle otur konuş ona isteklerini söyle...
ama uygun bi dille...
2,yolda su olabilir...
herşeyi ondan bekleme...onu şaşırt...sürprizler yap...eve bağla...
bi şekilde eve gelmek için can atsın...
yada işetyken mesaj at...
işte aranızda nasıl bi muhabbet varsa onu bi şekilde eve çek yani...anladın sen onu...
özellikle ilk başlarda çok özeniyordum bu konularda o gelmeden önce arıyordum kaçta geirsin diye söylüyodu o saate kadar sofrayı filan hazırlayıp bekliyodum sonra dediği saatten 1 saat sonra geliyodu ben tabi kopuyodum haksız da değilim yorgun olsam da her akşam mutlaka masaj yapardım gün içinde msj atardım arardım akşama kadar saate bakıp onu beklerdim ama o dediği saatten hep geç geldi b,de ben kendi ailemden böyle bişey görmediğim için o kadar zor geldi ki bana anlatamam nişanlıyken de sevgiliyken de kendi derdi hadi buluşalım hadi buluşalım diye... ama şu da bi gerçek ki ilk başlara göre daha iyi bi de çalıştığım için kafam daha rahat evde gün boyu beklemek daha zor amma yazdım dimi ya benim amacım hayatındaki önceliği ben olayım başkaları değil...herşeyi eşiyle yapan insanlar o kadar hoşuma gidiyor kiolumunekankayizsmile
çok haklısın bebeğim...insan neden evleniyoki sanki birşeyleri paylaşmak adına dimi...madem ben hep tek kalıcam ozaman neden varsın hayatımda diyosun ister istemez...
ozaman güzelim sen çok takma aklına...bırak bakalım çok düşme üstyüne belki çok ilgi sıkıyodur onu...ama unutma kaçan kovalanır sen kaç o kovalasın seni bu sefer...
yani oltayı at ama bekle...o seni yakalamak için tekrar salklasın olatyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?