Biraz Galeta, bolca salata ama en çok İ R A D E !...

Ara 1 adet elma=70

.

Ben senin sayfayı sevdim burdayım

bugun yediklerimi özet geçiyorum

sabah iki zeytin
bir tane haşlanmış yumurta

öğlen bir kase yoğurt ve yarım galeta

yeşil çay

4 gibi portakal

Ben senin sayfayı sevdim burdayım

bugun yediklerimi özet geçiyorum

sabah iki zeytin
bir tane haşlanmış yumurta

öğlen bir kase yoğurt ve yarım galeta

yeşil çay

4 gibi portakal

Kurban olurum seni yaradana ben

Hep burdan özet geçebilirsin, sayfa senin meleğim
Ayrıca süpersin

.

Bu günkü yediklerim

Sabah menüm

Yarım kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 yumurta beyazı
Çeyrek dilim ekmek

Ara öğün, 1 fincan şekersiz Nescafe :26:

Öğlen menüm

1 kase mantar çorbası
1 porsiyon haşlanmış lahana, bol sirkeli (bunu sizlere de tavsiye ederim..Beyaz lahanayı küçük küçük doğrayıp, tamamen yumuşayana kadar haşlayın, soğuduğunda içine birazcık tuz ve bolca sirke ekleyin.Hem hafif hemde lezzetli bir salata, yada turşuvari)
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara 1 adet elma, 1 Nescafe(şekersiz):26:

Akşam menüm

1 kase salata
1 büyük porsiyon fırında karnıbahar, yoğurt soslu..

Ara öğünüm büyük ihtimalle elma..

1 Saat kadar spor, eliptik bisiklette koştum ve mekik çekiyorum..yer hareketleri yapıyorum..

Ara toplam= sabah, ara=105 öğlen=120. genel toplam=225

Ara öğün=70+20=90

Akşam toplam=150+70=220

Günün toplam kalorisi (yaklaşık)=535, bunun yaklaşık 250 kalorisinin sporla gittiğini düşünüyorum Hay maşaallah bana

.

Hoş geldin sennnnnn

(Arkadaşlar Sevda_m benim üst kat komşum ve en sevdiğim arkadaşım, Maşallah Çok iyi anlaşırız

.

ohh 2 komşu beraber mi zayıflıyorsunuz....bu arada isminizin sonunda ki M harfi ne oluyor....ikinizde de var

ohh 2 komşu beraber mi zayıflıyorsunuz....bu arada isminizin sonunda ki M harfi ne oluyor....ikinizde de var

Aynen aynen canım İsimlerimizi alamadık sisteme kayıtlıymış, yani alınmışlar..bende dedim ki hani çok sevdiğimiz biri sonuna ''M'' ekleyip sever yaa Gamzemmmmmm, sevdaammmmmm hahahahah zekama sağlık tatlım

.

Son düzenleme:
Merhaba Gamze bütün sayfaları okuyamadım ama günlüğünde diyetinde hayırlı olsun:))

Bir şeyi merak ettim kalori hesabını nasıl yapıyorsun, herşey pakette ve üzerinde yazılı değil çünkü? Mesela ben bugün çok üzgünüm ama gözleme yedim, kaç kalori almış oldum:/

Canım öncelikle çok teşekkür ederim, yıllarca bu konuyu araştırdım ve diyetisyene gittiğimde gıda miktarını ve kalorilerini tablo halinde vermişti

Mesela gözlemeyi şöyle hesap edebiliriz.. :44::44::44:
2 kibrit kutusu börek=80 kalori olduğuna göre, gözlemeyi sen hesapla artık hazır yufkadandır büyük ihtimalle..Hazır yukanın da3/1 80 kalori..Yani nerden baksan 220 yufka, kızartılmışsa yağda bu fazlalaşabiliyor..ortalama 400-450 civarıdır..:26::26::26:

.

Eyvahlar olsun bir öğünde aldığım kaloriye bak Bende araştırıyım şu listeleri bi. Ne yediğimi bilirim en azından.

hayırlı sabahlarrrrrrr,bereketli sabahllarrr

sabah kahvaltım bir kase mercimek çorbası ve yarım litre su :)

Hayırlı günlerrrrr, sana da hayırlı bereketli Cuma'lar meleğim...

Ayyyy Fatmanurum bir yedim, bir yedim..Kebabplar, tatlılar, çikolatalar..:26::26: Ayyy ne üzüldüm, birde uyandım ki rüyaymış..Rabbime nasıl şükrediyorum, iyiki rüyaymış, iyiki bozmadım diyetimi diye offf demekki gerçekte bozsam ve yesem, anca o kadar üzülürmüşüm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…