Öğlen menüm
1 kase mantar çorbası=60 kalori
1 porsiyon haşlanmış lahana, bol sirkeli=40 (bunu sizlere de tavsiye ederim..Beyaz lahanayı küçük küçük doğrayıp, tamamen yumuşayana kadar haşlayın, soğuduğunda içine birazcık tuz ve bolca sirke ekleyin.Hem hafif hemde lezzetli bir salata, yada turşuvari).
Yarım dilim kepek ekmeği=20
Ara toplam= sabah, ara=105 öğlen=120. şu ana kadar genel toplam=225
Hedefim 1-2 saat boyunca yediklerimi hazmedip, o süre geçtikten sonrada yarım saat eliptik bisiklette koşmak.
Tabi burada söylemek değil, icraat lazım
Ben senin sayfayı sevdim burdayım
bugun yediklerimi özet geçiyorum
sabah iki zeytin
bir tane haşlanmış yumurta
öğlen bir kase yoğurt ve yarım galeta
yeşil çay
4 gibi portakal
günü bi hazır çorbayla kapatsam kaç kalori acep
Ben geldimmm
.
Hoş geldin sennnnnn
(Arkadaşlar Sevda_m benim üst kat komşum ve en sevdiğim arkadaşım, MaşallahÇok iyi anlaşırız
.
ohh 2 komşu beraber mi zayıflıyorsunuz....bu arada isminizin sonunda ki M harfi ne oluyor....ikinizde de var
Merhaba Gamze bütün sayfaları okuyamadım ama günlüğünde diyetinde hayırlı olsun:))
Bir şeyi merak ettim kalori hesabını nasıl yapıyorsun, herşey pakette ve üzerinde yazılı değil çünkü? Mesela ben bugün çok üzgünüm ama gözleme yedim, kaç kalori almış oldum:/
Canım öncelikle çok teşekkür ederim, yıllarca bu konuyu araştırdım ve diyetisyene gittiğimde gıda miktarını ve kalorilerini tablo halinde vermişti
Mesela gözlemeyi şöyle hesap edebiliriz.. :44::44::44:
2 kibrit kutusu börek=80 kalori olduğuna göre, gözlemeyi sen hesapla artıkhazır yufkadandır büyük ihtimalle..Hazır yukanın da3/1 80 kalori..Yani nerden baksan 220 yufka, kızartılmışsa yağda bu fazlalaşabiliyor..ortalama 400-450 civarıdır..:26::26::26:
.
Hoş buldummm :13::13::13::13:
.
hayırlı sabahlarrrrrrr,bereketli sabahllarrr
sabah kahvaltım bir kase mercimek çorbası ve yarım litre su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?